Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ghost in the shell - je li itko raspoložen
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ghost in the shell - je li itko raspoložen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ghost in the shell - je li itko raspoložen
    Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 21:15
možda je i netko osim mene skinuo hdtv verziju ghost in the shell: innocence, i shvatio da su titlovi na njemačkom.
e pa ja sam to krenuo prevoditi, uzeo sam titl na engleskom i radim copy-paste dijaloga iz engleskog titla u ovaj na njemačkom, i pazim na vrijeme i tako to.
već 2 večeri za redom gubim sate, a stigao sam tek do trećine filma. pa ako je netko raspoložen, da osim mene to radi, spasilo bi me. možemo i uploadirati nekamo taj titl kad završimo. ukoliko se nitko ne javi,titl ću vjerojatno završiti do kraja idućeg tjedna, ali tada ostaje unikat, samo za mene. a drugi nek se snađu. za sada nisam našao neki koji je ispravno tempiran.
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 21:25
imaš od KAA za skinut Blu-Ray HDrip Gits: Innocence, bio skinuo i slika je odlična i ogromna (1920x1080), titlovi na eng, veliko je 3,75GB

http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 23:17
    bio sam jednom naišao na hdtv blu ray rip, ali je imao oko 33 gb, i to nisam htio skidat. problem je šta moj komp baš nije u stanju puštat 1920x1080 u h264 codecu. hdtv divx i xvid vrti bez beda, cpu 20% ali h264 teško, hack roots jedva vrti a to je 1280x720. tako da nema šanse da se 1920x1080 odvrti, baš ga ubije.
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2007 u 00:09
moš probat pitat na njihovom forumu za scriptu prijevoda da ti netko pošalje pa to samo editiraš vrijeme titlova za svoju verziju hdtv ripa
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2007 u 22:20
stigao sam već do pola filma, nakon toga sam stao i pregledao tu polovicu, sve je kako treba jedino titlovi nisu baš precizni, pa počnu sekundu prije i traju duže nego ljudi govore, ali nije da smeta jer imaš više vremena za pročitat. do kraja tjedna ću vjerojatno završit sa time...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.