| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
ghost in the shell - je li itko raspoložen |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tsume
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 62 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ghost in the shell - je li itko raspoloženObjavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 21:15 |
|
možda je i netko osim mene skinuo hdtv verziju ghost in the shell: innocence, i shvatio da su titlovi na njemačkom.
e pa ja sam to krenuo prevoditi, uzeo sam titl na engleskom i radim copy-paste dijaloga iz engleskog titla u ovaj na njemačkom, i pazim na vrijeme i tako to. već 2 večeri za redom gubim sate, a stigao sam tek do trećine filma. pa ako je netko raspoložen, da osim mene to radi, spasilo bi me. možemo i uploadirati nekamo taj titl kad završimo. ukoliko se nitko ne javi,titl ću vjerojatno završiti do kraja idućeg tjedna, ali tada ostaje unikat, samo za mene. a drugi nek se snađu. za sada nisam našao neki koji je ispravno tempiran. |
|
![]() |
|
Marjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 162 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 21:25 |
|
imaš od KAA za skinut Blu-Ray HDrip Gits: Innocence, bio skinuo i slika je odlična i ogromna (1920x1080), titlovi na eng, veliko je 3,75GB
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/ |
|
![]() |
|
tsume
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 23:17 |
|
bio sam jednom naišao na hdtv blu ray rip, ali je imao oko 33 gb, i to nisam htio skidat. problem je šta moj komp baš nije u stanju puštat 1920x1080 u h264 codecu. hdtv divx i xvid vrti bez beda, cpu 20% ali h264 teško, hack roots jedva vrti a to je 1280x720. tako da nema šanse da se 1920x1080 odvrti, baš ga ubije.
|
|
![]() |
|
Marjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 162 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2007 u 00:09 |
|
moš probat pitat na njihovom forumu za scriptu prijevoda da ti netko pošalje pa to samo editiraš vrijeme titlova za svoju verziju hdtv ripa
|
|
![]() |
|
tsume
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2007 u 22:20 |
|
stigao sam već do pola filma, nakon toga sam stao i pregledao tu polovicu, sve je kako treba jedino titlovi nisu baš precizni, pa počnu sekundu prije i traju duže nego ljudi govore, ali nije da smeta jer imaš više vremena za pročitat. do kraja tjedna ću vjerojatno završit sa time...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |