Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La Vie En Rose - na bilo kom jeziku :-)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La Vie En Rose - na bilo kom jeziku :-)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La Vie En Rose - na bilo kom jeziku :-)
    Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 02:04
Evo i mene da zatražim neki prevod: reč je o filmu "La Vie en rose", o životu i delu Edit Pjaf... Po komentarima i kritikama očekujem odličan film...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 02:21
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Evo i mene da zatražim neki prevod: reč je o filmu "La Vie en rose", o životu i delu Edit Pjaf... Po komentarima i kritikama očekujem odličan film...

čuo sam od drugara da je izašao makedonski titl  LOL
Neka ti nabavi batistuta, ja ću prevesti.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 02:40
Jel stvarno ili zezaš???? Sumnjiv si mi kao "sumnjivo lice"LOL, pretražih par sajtova sa prevodima ali nema, osim na urugvajskom...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 02:47

Pa nisam reko na sajtovima nego mi kaže drugar iz skoplja da se prodaje po ulici. Film sam izgledao odavno, ali ću ti ga prevesti ako nađeš makedonski.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 02:50
Hm, ajde da pojurimo to.... Obećao devojci, pa nije red da je slažem....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 02:55
batistuta, batistuta....
ostao mi je dužan pomoć za prošli prevod...
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 13:32
Pazi 'vako, skinuo sam taj film DVDRip, al' se u svim rlsovima zove La Mome
http://www.imdb.com/title/tt0450188/

tako da trebas da trazis titl pod tim nazivom La.Mome.DVDRip... Na pr:
La.Mome.2007.DVDRip.XviD-STS (ovaj je 700MB)
La.Mome.2007.DVDRip.XviD-Elite (ovaj je 2x700MB)

ovo su ti ostali aka:
Edith Piaf (Czech Republic)
The Passionate Life of Edith Piaf (International: English title)
Untitled Edith Piaf Project (France) (working title)
Vie en rose, La (USA) (new title)
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 14:08
Ma znam, tražio sam i tako... NEMA!!!!
Ajde ako nađeš. "okači "ga...
Odakle si tačno skinuo film?
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 13:21
www.sharethefiles.com [ED2K forum, ima linkove za eMule....]
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2007 u 01:56
imam nešto. i možda bih mogao da napravim pitu od govana Wink
Na vrh
grinder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grinder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2007 u 14:06
Bilo bi super kada bi mogao da ga nabavis.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2007 u 14:35
Kao sto sam rekao, u Skoplju se film prodaje na ulici sa makedonskim titlom. A na forumu imamo jaku makedonsku sekciju /vidim po nickovima/. Tesko da bar jedan nije kupio ili imao u rukama taj disk. Nije tesko prekucati, a ja bi ga za par sati presaldumio u srpski.
A ovako, sa dobrom namerom, izraelskim titlom i zdravom pamecu... bojim se oteglicu muda do patosa
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2007 u 14:51
Apel za bilo koga iz Makedonije..... Ajmo ljudi.... 
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2007 u 22:10
Ja sam nasao na bugarskom prevod za 2cda. Sad ako treba ...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2007 u 00:49
Taj smo i mi našli...Hvala u svakom slučaju...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2007 u 19:02
Evo ga i holandski....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2007 u 19:12
daj link
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2007 u 19:34
La Vie en rose - holandski
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2007 u 14:48
Čujem da danas izlazi DVD sa engleskim titlom. To znači da bi se uskoro trebao pojaviti taj titl...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.