Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HJ Split- Radi li neko sa ovim?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HJ Split- Radi li neko sa ovim?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HJ Split- Radi li neko sa ovim?
    Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 21:16
Imam film koji treba da se odradi sa HJ splitom, odradim prvi korak( sto znaci da splitujem 7 partova), sad kad treba da ih spojim nastaje problem. Ne prihvata mi Joined , a probao sam i iz Win Rara. Ne mogu da nadjem neki jasan tutorial, a najsmesnije od svega je sto sam to ranije uspesno odradio mislim 3 puta. Ne znam da li je moguce da je u pitanju neki sh*t koji sam skinuo, ili sam ja nesto blokirao. Pozdrv svima!
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 21:53
Jel su ti ispravna imena fajlova.
Treba da bude recimo:

rocky5.000
rocky5.001
rocky5.002
rocky5.003

Onda ces dobit izlazni matetrijal pod imenom rocky5.xxx.avi

preimenujes u rocky5.avi i sve radi.

A i ne treba ti HJ Split
jel to sto puta brze i bolje radi Total Commander (koji moras da imas na kompu.)
Udjes u Files- imas Combine Files i Split Files

Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 23:00

Problem je sto ne mogu da dobijem 1 fajl , vec dobijam isto 7 partova koji iza extenzije avi imaju out.

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:04
E onda te sa ekstenzijom out raspakujes sa Winzipom ili WinRarom
i dobices jedan fajl.
Moze da bude problem u tome sto je to neko prvo delio sa HJ Splitom pa onda rarovao pa .....

Ajde idemo polako.

Napisi tacno sta si skinuo i koje su ekstenzije
da li su rar. r01 r03 ili su
1.out
2.out
......

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:11
A i probaj sad ti sedam delova da spojis sa total COmmanderom ali moraju da se zzovu
rocky1.out
rocky2.out
i kad kliknes na prvi fajl
i u TC kliknes na join files on ce pronaci i spojice ti
rocky.001
pa sve do
rocky.007

posle ces dobiti rocky.avi (u novijoj verziji TC 7.00)
ili ces dobiti rocky.avi.out, obrises ovo out i imas film.

Ma jel si ti probao uopste da to raspakujes u Winraru?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:22
Originalno postovano od strane tasholi tasholi piše:

Imam film koji treba da se odradi sa HJ splitom, odradim prvi korak( sto znaci da splitujem 7 partova), sad kad treba da ih spojim nastaje problem. Ne prihvata mi Joined

Čekaj, zašto prvo "splituješ 7 partova", pa onda hoćeš da ih spojiš????Question

Originalno postovano od strane tasholi tasholi piše:

Ne mogu da nadjem neki jasan tutorial, a najsmesnije od svega je sto sam to ranije uspesno odradio mislim 3 puta. Ne znam da li je moguce da je u pitanju neki sh*t koji sam skinuo, ili sam ja nesto blokirao. Pozdrv svima!

HJSplit je toliko jednostavan program da nema šanse da si nešto u njemu pogrešio...

Ajde ti lepo objasni još jednom: imaš film koji je podeljen na 7 delova i treba da ga spojiš. Jel tako ili ne?

Ažurirao darije - 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:24
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:39

Da, imam 7 partova koje win rar nece da extractuje, a takodje i HJ split nece da ih spoji u jedan fajl.

Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:43
1-Delta_Farce[1].avi.001.out    evo ovako to izgleda
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 01:35
Stani malo, ti si sa neta skinuo 7 fajlova, jel tako? I prvi od njih izgleda ovako? Ako je tako, obriši sa svakog .out, a ako nije, čini mi se da si napravio neku zbrku...
Znači, sa interneta bi trebalo da si skinuo fajlove samo sa ekstenzijom .001 , .002, .003, .... .007. Otvoriš HJSplit, klikneš na JOIN, uneseš samo fajl .001 i klikneš da ih spoji. Nakon toga iz spojenog fajla obrišeš .out i gotovo, eto ti filma....
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 06:50
Sve to ja uradim kako kazes, ali nikako da dobijem celinu od 700 Mb. HJ Split odradi samo 1 part, i onda dobijem taj part sa dodatkom out , i tako odradim svih 7 posebno , i  opet nista ne uradim posto je on sam trebao da nadje ostalih 6 , ali nije .
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 10:20
Znam, ali pre spajanja ti treba da imaš 7 delova identičnog naziva, stim što imaju ekstenzije .001, .002.... Proveri recimo prvi i drugi deo da li su u redu sa HJSplit-om....
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 19:29
U HJ Splitu mi pokazuje samo jedan part , a svi su identicnog naziva u folderu u Total Comanderu.
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 19:35
Ma , ljudi odustajem , postao sam naporan sam sebi a tek Vama. Hvala svima na trudu , ali ipak mislim da nesto nije u redu sa samim partovima od samog pocetka. Cujemo se na nekom drugom problemu( naci cu ih ja sigorno jos). Pozdrav!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 19:39
Uključi opciju prikazivanja ekstenzija fajlova i napravi screenshot foldera gde ti se nalaze ORIGINALNI DELOVI SKINUTI SA INTERNETA!

Osim ako stvarno nećeš da odustaneš...Wink
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 21:28

E, prvo mi reci kako radis screenshot? Ja sam radio nesto iz Total Comandera , ali sam zaboravio kako to ide.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:26
Otvori taj folder, pa na tastaturi klikni na taster "Print Screen" (PrtSc...), i onda u bilo kojem foto editoru pejstuj sliku....
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:40
E, sad sm dobio to u jpg formatu, kako sad da ubacim u poruku?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:49
Nadam se da nije prevelika slika. Kad otvoriš POST REPLY, imaš sličicu ,image upload,klikni na to, pa dalje sledi uputstva.... Ako ne tako, onda idei uploaduj sliku bilo gde: ImageShack, a možeš i na Rapidshare, Sendspace.... Ili mi pošalji na darije79[et]yahoo.com
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:56
Evo saljem Ti na mail.
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 23:48
Darije CAR si. Da nije Tebe odustao bih , ali ovako si mi pomogao( a verujem i drugima) da resimo nesto sto me je vec pocelo izludjivati. Dobio sam napokon fajl od 700Mb , jedino sto nije imao nikakvu extenziju pa sam mu ja dodao avi , i sad ide film. Jos jednom svaka Ti cast , i hvala , kako Tebi tako i drugima koji su ucestvovali u ovoj mojoj maloj agoniji. Svima VELIKI POZDRAV !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.