HJ Split- Radi li neko sa ovim?
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14688
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 21:40 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: HJ Split- Radi li neko sa ovim?
Objavio: tasholi
Tema: HJ Split- Radi li neko sa ovim?
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 21:16
|
Imam film koji treba da se odradi sa HJ splitom, odradim prvi korak( sto znaci da splitujem 7 partova), sad kad treba da ih spojim nastaje problem. Ne prihvata mi Joined , a probao sam i iz Win Rara. Ne mogu da nadjem neki jasan tutorial, a najsmesnije od svega je sto sam to ranije uspesno odradio mislim 3 puta. Ne znam da li je moguce da je u pitanju neki sh*t koji sam skinuo, ili sam ja nesto blokirao. Pozdrv svima!
|
Odgovori:
Objavio: pejafor3
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 21:53
Jel su ti ispravna imena fajlova.
Treba da bude recimo:
rocky5.000
rocky5.001
rocky5.002
rocky5.003
Onda ces dobit izlazni matetrijal pod imenom rocky5.xxx.avi
preimenujes u rocky5.avi i sve radi.
A i ne treba ti HJ Split
jel to sto puta brze i bolje radi Total Commander (koji moras da imas na kompu.)
Udjes u Files- imas Combine Files i Split Files
|
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 23:00
|
Problem je sto ne mogu da dobijem 1 fajl , vec dobijam isto 7 partova koji iza extenzije avi imaju out.
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:04
E onda te sa ekstenzijom out raspakujes sa Winzipom ili WinRarom
i dobices jedan fajl.
Moze da bude problem u tome sto je to neko prvo delio sa HJ Splitom pa onda rarovao pa .....
Ajde idemo polako.
Napisi tacno sta si skinuo i koje su ekstenzije
da li su rar. r01 r03 ili su
1.out
2.out
......
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:11
A i probaj sad ti sedam delova da spojis sa total COmmanderom ali moraju da se zzovu
rocky1.out
rocky2.out
i kad kliknes na prvi fajl
i u TC kliknes na join files on ce pronaci i spojice ti
rocky.001
pa sve do
rocky.007
posle ces dobiti rocky.avi (u novijoj verziji TC 7.00)
ili ces dobiti rocky.avi.out, obrises ovo out i imas film.
Ma jel si ti probao uopste da to raspakujes u Winraru?
|
Objavio: darije
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:22
tasholi piše:
Imam film koji treba da se odradi sa HJ splitom, odradim prvi korak( sto znaci da splitujem 7 partova), sad kad treba da ih spojim nastaje problem. Ne prihvata mi Joined |
Čekaj, zašto prvo "splituješ 7 partova", pa onda hoćeš da ih spojiš????
tasholi piše:
Ne mogu da nadjem neki jasan tutorial, a najsmesnije od svega je sto sam to ranije uspesno odradio mislim 3 puta. Ne znam da li je moguce da je u pitanju neki sh*t koji sam skinuo, ili sam ja nesto blokirao. Pozdrv svima! |
HJSplit je toliko jednostavan program da nema šanse da si nešto u njemu pogrešio...
Ajde ti lepo objasni još jednom: imaš film koji je podeljen na 7 delova i treba da ga spojiš. Jel tako ili ne?
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:39
|
Da, imam 7 partova koje win rar nece da extractuje, a takodje i HJ split nece da ih spoji u jedan fajl.
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 00:43
|
1-Delta_Farce[1].avi.001.out evo ovako to izgleda
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 01:35
Stani malo, ti si sa neta skinuo 7 fajlova, jel tako? I prvi od njih izgleda ovako? Ako je tako, obriši sa svakog .out, a ako nije, čini mi se da si napravio neku zbrku... Znači, sa interneta bi trebalo da si skinuo fajlove samo sa ekstenzijom .001 , .002, .003, .... .007. Otvoriš HJSplit, klikneš na JOIN, uneseš samo fajl .001 i klikneš da ih spoji. Nakon toga iz spojenog fajla obrišeš .out i gotovo, eto ti filma....
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 06:50
|
Sve to ja uradim kako kazes, ali nikako da dobijem celinu od 700 Mb. HJ Split odradi samo 1 part, i onda dobijem taj part sa dodatkom out , i tako odradim svih 7 posebno , i opet nista ne uradim posto je on sam trebao da nadje ostalih 6 , ali nije .
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 10:20
|
Znam, ali pre spajanja ti treba da imaš 7 delova identičnog naziva, stim što imaju ekstenzije .001, .002.... Proveri recimo prvi i drugi deo da li su u redu sa HJSplit-om....
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 19:29
|
U HJ Splitu mi pokazuje samo jedan part , a svi su identicnog naziva u folderu u Total Comanderu.
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 19:35
|
Ma , ljudi odustajem , postao sam naporan sam sebi a tek Vama. Hvala svima na trudu , ali ipak mislim da nesto nije u redu sa samim partovima od samog pocetka. Cujemo se na nekom drugom problemu( naci cu ih ja sigorno jos). Pozdrav!
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 19:39
Uključi opciju prikazivanja ekstenzija fajlova i napravi screenshot foldera gde ti se nalaze ORIGINALNI DELOVI SKINUTI SA INTERNETA!
Osim ako stvarno nećeš da odustaneš...
|
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 21:28
|
E, prvo mi reci kako radis screenshot? Ja sam radio nesto iz Total Comandera , ali sam zaboravio kako to ide.
|
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:26
|
Otvori taj folder, pa na tastaturi klikni na taster "Print Screen"
(PrtSc...), i onda u bilo kojem foto editoru pejstuj sliku....
|
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:40
|
E, sad sm dobio to u jpg formatu, kako sad da ubacim u poruku?
|
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:49
|
Nadam se da nije prevelika slika. Kad otvoriš POST REPLY, imaš sličicu
,image upload,klikni na to, pa dalje sledi uputstva.... Ako ne tako,
onda idei uploaduj sliku bilo gde: ImageShack, a možeš i na Rapidshare,
Sendspace.... Ili mi pošalji na darije79[et]yahoo.com
|
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 12:56
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 23:48
|
Darije CAR si. Da nije Tebe odustao bih , ali ovako si mi pomogao( a verujem i drugima) da resimo nesto sto me je vec pocelo izludjivati. Dobio sam napokon fajl od 700Mb , jedino sto nije imao nikakvu extenziju pa sam mu ja dodao avi , i sad ide film. Jos jednom svaka Ti cast , i hvala , kako Tebi tako i drugima koji su ucestvovali u ovoj mojoj maloj agoniji. Svima VELIKI POZDRAV !!!
|
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2007 u 13:01
Pa to, kolega!!!! Nema odustajanja!!!!!! Uživaj sad u filmu - zaslužio si!!!!
|
|