| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
H264 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
branislavusjak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: H264Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 23:47 |
|
Postovanje. Moje pitanje je vezano za filmove u H264 standardu. Trazio sam titlove napr. za
Batman.Begins[2005]DVDrip.h264.[Eng]-phrax Ghost Rider [2007][DVDRip][H.264]-NewArtRiot ili Live.Free.Or.Die.Hard.2007.DVDRip.R5.x264.VoRbis.MatRoska.NhaNc3 Zasto nema titlova za ove DVD-ripove? Mozda je nezahvalno i govoriti o ovome, jer verujem da iza svakog titlovanja filma stoji trud a meni treba posle samo par klika da bi ga skinuo .... Ali opravdacu se da sam pocetnik i stvarno bi hteo da mi neko pojasni da li je za ovakav poduhvat potrebno nesto drugo, sto nije u praksi sa standardnim-uhodanim titlovanjem DivX, XviD... datoteka (napr. broj frejmova??) ? Ažurirao branislavusjak - 09.Kolovoz/Aug.2007 u 23:48 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 23:52 |
|
Dobro dosao na forum,
Ako ne pase prevod to je najbolje srediti u Subtitle Workshop-u,bitno je da je film preveden,pa ce ga neko valjda srediti za tu verziju sto ti imas,ako ne onda skini verziju filma za prevod koji odgovara. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 11:42 |
|
verzija filma, ili codec kojim je fil kodiran nema apsolutno nikakve veze s titlovima...
njih je dovoljno uskladit sa SW; a sad pitanje je koliko je to tezak posao, kod nekih je dovoljno samo podesit FPS ili sinkronizirat prvu i zadnju recenicu a kod nekih ces se izjebat ko mali majmun... pozz |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |