Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako da prevedem titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako da prevedem titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kjara View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako da prevedem titl
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 11:52
Posto vidim da nema prevoda titla najnovijih filmskih izdanja rekoh sebi sto ne bi pokusala da nesto i sama prevedem.

nikad nisam to radila pa me interesuje kako se to radi, pomocu kojeg programa najlakse mogu prevesti nesto i naravno da to sto je prevedeno radi, odn. da se sacuva.

ako postoji neki tutorijal bilo bi divno
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 11:58
Naravno da postoji tutorial. Program se zove ''Subtitle Workshop'', u njemu lako otvoris postojeci engleski ili bilo koji drugi prevod i prekucavas uz gledanje na srpski odnosno hrvatski. Vrlo je jednostavno.

Uzgred, dobro dosla na forum.  Dobro je da se neko seti da pomogne, umesto sto sedi skrstenih ruku i ceka sve na gotovo.
Stoga, pozdravljam tvoj potez da pomognes ljudima koji ne znaju engleski. Svaka cast! Clap
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 12:03
npr. mogla bi prevesti Crossover...oko 30 njih kojih ja znam ga traži...
Šta gledaš?
Na vrh
Kjara View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 19:02
uh, polako stanite u red....
treba se prevesti mnogo toga...pokusacu da pocnem sa jednim od novih naslova verovatno sa the namesake ili amazing grace  jer za njih imam engleski titl.
nadam se da ce te mi pomoci ako mi zaskripi negde u toku....

isto tako mogu predloziti da se na forumu otvori tema gde ce oni koji prevode titlove moci da razmenjuju znanja tj. da pomazu onima manje iskusnima u prevodjenju
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 02:28
Sto rece Dr Koks, lepo je sto si dosla, a jos lepse sto hoces i da pomognes... I sto dolazis sa idejama... Naravno da cemo ti pomoci sta god zaskripi, mada u Subtitle Workshopu nema sta da skripi, osim ako ne znas jezik... Toliko je prosto... Sto se tice teme, mislim da nema potrebe za tim, jer mi znanja mozemo da razmenjujemo i ovako, a, kazem, i tebi, a i svakom drugom cemo, naravno pomoci. Samo pitaj...Wink
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 14:49
možeš nakon toga početi Crossover? znam da sam naporan ali mi treba film...
Šta gledaš?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,398 sekundi.