Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Live Free Or Die Hard - Za ili protiv
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Live Free Or Die Hard - Za ili protiv

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Live Free Or Die Hard - Za ili protiv
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 10:12
Live Free or Die Hard   **/10

Ijao, ovo je zabolelo. Ne znam šta više: da li sama radnja filma ili gluma Brusa? On mi je jedan od omiljenih glumaca, baš iz razloga jer svakom filmu da neki šmek... da izvojim "Poslednji skaut" ili predhodna tri nastavka "Umri muški" ili... ali ovo, - strašno!!! Kao da ga je neko bičovao da bi snimio film. Svaka čast režiji i efektima, odličnih kadrova ima i uglova snimanja (mada ima i grešaka)...

Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

''Live free or Die Hard'' - 10/10 - Film sam gledao u bioskopu pre neke dve nedelje i bio mi je jaaako dobar. Pravi film da se ide gledati u bioskopu. Radnja je super, nabijena akcijom, ali amerikanci ne bi bili amerikanci kada ne bi preterali sa svom tom akcijom pred kraj, sa onim skakanjem na avion itd.
Sve u svemu, film je odlican i ima malo humora specificnog za Dzon Meklejna.
Ko nije gledao, obavezno neka pogleda!

Joj bre Doktore, pa što 10????? Pa uporedi ga sa prva dva, pa čak i sa trećim nastavkom. Nebo i zemlja!!!!! Doduše o ukusima ne treba raspravljati, ali ....

Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

''Live free or Die Hard''  9/10

2 sata lude zabave    sve leti svi trce..... lol   to volim  

Ne znam, izgleda da starim.... :lol:

Ažurirao darije - 01.Kolovoz/Aug.2007 u 15:59
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 13:34
to su filmovi mozak na pašu......
to mi paše da mi mozak pase  :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 15:25
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

to su filmovi mozak na pašu......
to mi paše da mi mozak pase  :)

Znam, ali ni prvi ni drugi a naročito treći deo nisu BAŠ takvi!!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 15:35
a 1  dio je izasao kad sam imao 10  godina bio ludnica s 12 gledo drugi dio a s 17 3 dio    sad sam starji pa mi pasu ovakvi  zum zum akcija

bitno da znamo da on mora sjebat citav grad pobit sve negativce   samo su ga dotijerali sa jacim efektima nego 1 2 3 jel tad nisu postajali takvi efekti

jel ti valja Crank  meni do bola lik u 1h i 30 min  nije stao  ja trčo s njim  po dnevnoj sobi   i šutali se adrealinomWink

Ažurirao mad_smile - 01.Kolovoz/Aug.2007 u 15:39
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 15:50
A čuj, CRANK je film (prvi i jedinu) koji je namerno takav napravljen i odličan je! Da se ovaj DIE HARD 4 zove nekako drugačije, ja bih rekao: OK, odličan motherfucker akcioni film, extra efekti.... ali sam u tom serijalu navikao da gledam smisleni akcioni film, a ne akciju tipa "udri me do zore, a posle ponovo". Samo iz tog razloga mi se ne sviđa...
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 16:08
O ukusima ne vredi raspravljati.
Inace retko idem u bioskop, ali ovaj sam odgledao sasvim slucajno i jako mi se svidela mesavina te akcije jurnjave itd. ,,, film je, iako ima dosta gresaka i preterivanja, PO MENI za 10!

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 16:26
pa samo napocetku kad je lik skako s zgrade ja mislio Matrix....
 umri muski 4 moderna verzija
darije jebes nostalgiju   sad je sve modernije pa i pokreti ljudi  vise  ufilmovima ne skacemo isto ni ne trcimo ko u starim  poslije Matrixa se sve promijenilo i meni ak nema Matrix akcije jebes film

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 16:36
ja ga bas sad skidam....mada su meni prva 3 bila odlicna,predobri su.....po nekoliko sam ih puta gledao i nikad mi nisu bili dosadni
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 02:45
joj ljudi akcija kao akcija, juce sam ga odgledao i mogu reci jako solidno, samo sto mi vise nismo navikli na klasicne akcijske filmove, nama sad treba ono nesto u cemu vidimo smisao, pa se mozda zbog toga nekome nece svidjeti, isto kao i sa supermanom, svi ocekujemo nesto spektakularno, a na kraju ispadne kao ono sto je vec vidjeno, samo sto smo mi tada bili mladji (u mom slucaju naivniji) pa nam se to cinilo "necim". 
Fission Maild
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 03:04
hm, nisam ja baš bio mlad kad sam gledao 3. deo.... pa mi je vrlo OK.
A baš sam prekjuče pogledao 1. deo. Ma ne može se meriti sa 4. Iz dve galaksije su!!!!!!
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 07:50
sva 4 djela su meni odlicni, prvi daleko najbolji a ostala 3 su mi podjednako dobri
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:03
Pozdrav
Dr.Koks -   O ukusima ne vredi raspravljati - tako je
Blues-EXE - ......samo sto smo mi tada bili mladji (u mom slucaju naivniji) pa nam se to cinilo "necim". - tako je 
Koja je najmanja ocena za sva cetri filma
E JA TU OCENU DAJEM

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:16
Hm, nećemo sad ulaziti u poređenja umetnički/kultni/... film i holivudsko smeće.... Pogledajmo objektivno i ne poredimo ga sa, recimo "Farewell, my concubine" (Johhny hvala još jednom, extra je film) koji sam poslednji pogledao, ili recimo "The Seventh seal", koji sam po deseti put pogledao pre par dana, nego na njega gledajmo kao na akcioni film "koji u sebi ima >>nešto<<"... E zato mislim da su prva tri odlična, a da je ovaj za trash!!!!

Siguran sam da će biti bar još jedan nastavak, pa bih baš voleo tada, kad svi pomalo zaborave ovaj (4.) deo da čujem mišljenje Brusa o 4. delu filma....
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 18:51

darije slazem se s tobom da su prva 3 dobra, a cetvrti jos nisam gledao, ali puno ljudi kaze da je 4 jedan od boljih, sto potvrdjuje njegova zarada, ocjene gledaoca i td ... I na imdb.com ima 7,9 sto znaci da ljudi ipak gotive i 4 diol.Kad smo vec kod Bruce Wills-a po meni njegov najbolji film je Sin City.

Desava se i najboljim
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 19:25
Znam kolega, zaista sve mu ide u prilog, ali pogledaćeš ga, pa ćeš reći.... Ubeđen sam da je u pitanju stara slava....

...Sin City, ali meni je The Last Boy Scout, iako ne nešto poseban zbog priče, jedan od najboljih NJEGOVIH filmova... Imao ih je dosta dobrih, zaista... Lucky Number Slevin, Tears of the Sun, Hart's War, The Sixth Sense, The Jackal, Twelve Monkeys, Pulp Fiction, Color of the Night, Serijal prva tri Die Hard...
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 20:38
Vidjet cemo.Naravno da ima.Ipak on je klasa, a sto se tice The Last Boy Scout i meni se svidja.

Desava se i najboljim
Na vrh
Semmy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Semmy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 00:50
Meni je film OK,a o ukusima se slažem netreba raspravljati....Mada ima naivnih scena ima i humora i akcije tako da bi ga ja osobno ocjenio 8/10...
Pošto je pitanje bilo za ili protiv ja sam ZA

Ažurirao Semmy - 06.Kolovoz/Aug.2007 u 00:51
Mr.D.j
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 02:15
Ma, ne znam... Negde se vec pricalo o serijalima, i koji je, po vasem misljenju najbolji, ili nesto tome slicno... ja sam i tamo decidirano rekao da je to sve samo mlacenje prazne slame... Mislim, snime ljudi jedan film, i kraj price... Sve, ali SVE serijele koje sam gledao, treba zaboraviti posle prvog, eventualno drugog dela...Pogledajte samo LETHAL WEAPON, MAD MAX, o hororima da ne pricamo... Svaki sledeci je za po tri stepenika nize po kvalitetu... Tako da, sto rece darije, ja, da budem iskren, ne bih voleo da se pojavi DH5, jer ce to tek biti jadna propast... Ovaj mi je toliko bled, da sam sam sebe hteo da ujedem za guzicu sto sam sedeo 2 sata i gledao budalastine...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 22:40
Mada sam film nabavio pre 10tak dana konacno nadjoh danas vreme da ga pogledam.
Ako je rec za ili protiv ja sam ZA.
U svakom slucaju film slabiji nego predhodni delovi,mozda malo vise akcije nego sto je po mom ukusu ali sve u svemu solidno te za razliku od Johhny-a dajem nesto vecu ocenu    OCENA 8 / 10
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 20:36
ZA
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.