Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Audio
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Audio

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
arontitel View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arontitel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Audio
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 17:06
Cesto skinem filmove koji su engl. ali im je usadjen ruski,tj. sinhronizovan.Cuje se i engleski u pozadini,to me malo nervira,da li moze nekim programom da se eleminise taj ruski a da ostane originalni engleski?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 17:57
bilo je dosta price o tome na forumu, mislim da ne moze da se skloni taj ruski. Nek kolege potvrde :)

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 18:24
slazem se sa koleginicom.
Na vrh
arontitel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arontitel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 19:09
OK,onda idem da upisem kurs Ruskog
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 19:12
to se i meni desilo sa jenim filmom i vise ne skidam ni sa jednog foruma koji ima veze sa ruskim.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 20:41
proverite samo, na mnogim filmovima imate opciju da namestite na ruski ili engleski. Ja imam nekoliko filmova koji su sihronizovani na ruski ali mogu na njima u bsplayeru da namestim u audio streams da ide samo engleski, bez ruskog.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 01:30
Originalno postovano od strane silvyyy silvyyy piše:

proverite samo, na mnogim filmovima imate opciju da namestite na ruski ili engleski. Ja imam nekoliko filmova koji su sihronizovani na ruski ali mogu na njima u bsplayeru da namestim u audio streams da ide samo engleski, bez ruskog.

U pravu si. Mnogi filmovi imaju dva audio stream-a, pa se ili u BSplayeru ili na linijskom DVD-u moze namestiti da ide i engleski, ali u onima gde su dva jezika samo nadsinhronizovana, nema leka.
Vladika
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 01:42
Tako je, ja imam jedan crtic koji ima dva streama. Jedan Tajlandski, drugi Kineski. LOL    Preko E-Mule naravno skinuto...

Edit: Zaboravih da napomenem da ima i neki Azijski titl, ko zna ciji...

Ažurirao Rodman - 03.Travanj/Apr.2007 u 01:43
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 18:35
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Tako je, ja imam jedan crtic koji ima dva streama. Jedan Tajlandski, drugi Kineski.

ti to nekako prevedes na srp/hrv pa lepo preko svega toga ubacis i tu sihronizaciju
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 00:43
Ova tema bila već milion puta....te jedno, te isto....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,225 sekundi.