Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmena filmova - Srbija ???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razmena filmova - Srbija ???

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
nidzesi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razmena filmova - Srbija ???
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 15:19
Pozdrav...

Pozdrav!

Ažurirao nidzesi - 09.Sijecanj/Jan.2016 u 01:04
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 15:37
Hej, vidim da imas Sundjer Boba...
Aj, budi drug, pa mi posalji titlove na jodorovic@yahoo.com
Uzgred, saljem ti katalog, pa ako si za neku razmenu, javi se...
Na vrh
nidzesi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 15:47
Bla bla

Ažurirao nidzesi - 09.Sijecanj/Jan.2016 u 01:03
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 16:01
Jbg, meni treba film... Nemoj traziti, nema potrebe, snaci cu se nekako...
pozz
cujemo se...
Na vrh
DAX90 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DAX90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 18:51
Pooozzz   Treba mi film'pritajni tigar skriveni zmaj'Ako neko zna sajt gde mogu da ga skinem molim vas da mi posaljete na mail Mandic_Dax90@yahoo.com
Pooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 18:54

Imam...

Javi se na jodorovic@yahoo.com da pravimo razmenu...

Na vrh
nidzesi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 23:37
Bla bla

Ažurirao nidzesi - 09.Sijecanj/Jan.2016 u 01:03
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 00:58
Ma, imam film, ali sam ga ripovao na brzinu, pa sam zaboravio da skinem titlove... Dobio sam ga vec, hvala... DA slucajno ne znas spanski...?
Na vrh
nidzesi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 02:19
Bla bla

Ažurirao nidzesi - 09.Sijecanj/Jan.2016 u 01:02
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 10:51
Trteba mi prevod za jedan film, pa pitam redom... Valjda cu jednom da naletim na nekoga... Pobogu, toliko clanova ima forum, a da BAS niko ne zna jedan od svetskih jezika...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 23:33
postoji program subtitle translator ili tako nesto koji prevodi titlove sa odredjenih jezika na druge jezike. Ne moze na srpski, ali sa spanskog na engleski moze, a engleski valjda znas?
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 23:51
Originalno postovano od strane silvyyy silvyyy piše:

postoji program subtitle translator ili tako nesto koji prevodi titlove sa odredjenih jezika na druge jezike. Ne moze na srpski, ali sa spanskog na engleski moze, a engleski valjda znas?

Tamo sam nasao i "pack" za srpski!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:10
Nikad cuo za program... Skinucu ga, i pokusati sa njim Engleski, naravno, znam... Hvala u svakom slucaju
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:29
Hm... Skinuo sam program, verzija 1.71. Ali, kako ovo radi...? Je li ga neko koristio?
Risa, ako si vec nasao pack za srpski, onda znas i kako radi...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 03:47
Originalno postovano od strane risa risa piše:

Tamo sam nasao i "pack" za srpski!!!

kako? koji? ja nisam uspela nigde da nadjem..

Johnny Q

ne znam sad tacno koja je to verzija, ali u principu svi funkcionisu po principu kliknes na file tu imas opciju da ubacis titl, u nekom cosku imas dva prozorceta u jednom stavis na kom je jeziku titl a u drugom na koji jezik zelis da ti prevede

Na vrh
tutto completo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tutto completo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 06:29
Imamo takav 'prevod' na sajtu, ako ga deki nije obrisao. Za Volver. To pogledaj, pa ti više nikad translator neće pasti na pamet.
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 13:11
Posle ovoga je sve jasno:
Citiraj Warning ! Subtitles Translator is not a subtitles translator.You can’t find a magic button for translating the subtitle in your own language. You must do that with your brain
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 13:46
Jbg, taman sam se obradovao... I dalje se trazi neko ko zna spanski...
Na vrh
nidzesi View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 19:10
Bla bla

Ažurirao nidzesi - 09.Sijecanj/Jan.2016 u 01:02
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 20:24
Zove se La luna (1979) i nema nikakvog titla za njega osim brazilske varijante portugalskog.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.