Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - World Of Warcraft
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

World Of Warcraft

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: World Of Warcraft
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2006 u 19:34
skinuo sam WoW, našao sam negdje activation key, ubacim ga i sve ide dobro... samo se pitam ako stvorim account na worldofwarcraft.com, da li ću trebati plaćati svaki mjesec ? kako da igram igricu bez da moram plaćati ?

Ažurirao HENKY - 25.Prosinac/Dec.2006 u 23:16
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2006 u 20:30
cuj, ja cu ti reci samo jednom... ako nemas original igru (vec piratsku kopiju) i ako planiras imalo uzivat u igru... SLOOOOOBOOODNO ZAOBIDJI U SIROKOM KRUGU.
ja koji se fakat dost kuzim u kompove sam se zaje***** s tom igrom sto godina i onda sam mogao igrat samo 2 questa u singleplayeru, a u multiplayeru samo na krekiranim serverima sto opet se moras zaje***** s nekim fajlovima. otvarat ih u notepad-u i upisivat neke gluposti..

kupi original ili se okani... to ti moj savjet.... bolje si kupi WOW karte.. starter ti kosta oko 120kn u land of magic-u:)

Na vrh
scrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2006 u 01:01
1) Ne moraš imati originalnu igricu da bi uspješno igrao WoW
    (naravno bez originalne igrice ne možeš igrati na Blizzardovim serverima)
2) Privatni serveri koriste EMU (WoW Emulatore), i već su dosta napredovali
    da možeš naći server koji je 99% kao i blizzardovi serveri
    (na takav server ne stane toliko ljudi kao na blizzardove, neke stvari ne   rade i zna se dogoditi da ti server izbriše tvoje likove-rijetko ako nadeš dobar server)
3) Sve što ti treba je WoW,  Patch 1.1, i hack patch 1.1
(ako nemaš sve ovo ili ako imaš neke probleme javi mi se pa ti pomognem)
4) Mogu ti pokazati vrlo dobar server, koji ima probleme ali  zanemarive, i na tom serveru igra mnogo ljudi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i ostatka svijeta.

Pozdrav!

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2006 u 09:41
Kupi si orginal 160kn i uzivaj :) 
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2006 u 10:49
Originalno postovano od strane scrat scrat piše:

1) Ne moraš imati originalnu igricu da bi uspješno igrao WoW
    (naravno bez originalne igrice ne moĹľeš igrati na Blizzardovim serverima)
2) Privatni serveri koriste EMU (WoW Emulatore), i već su dosta napredovali
    da moĹľeš naći server koji je 99% kao i blizzardovi serveri
    (na takav server ne stane toliko ljudi kao na blizzardove, neke stvari ne   rade i zna se dogoditi da ti server izbriše tvoje likove-rijetko ako nadeš dobar server)
3) Sve što ti treba je WoW,  Patch 1.1, i hack patch 1.1
(ako nemaš sve ovo ili ako imaš neke probleme javi mi se pa ti pomognem)
4) Mogu ti pokazati vrlo dobar server, koji ima probleme ali  zanemarive, i na tom serveru igra mnogo ljudi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i ostatka svijeta.

Pozdrav!

drugim rijecima, nije bas za obicne smrtnike koji se ne kuze u racunala, jel?Dead

Na vrh
scrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2006 u 14:07
Citiraj

drugim rijecima, nije bas za obicne smrtnike koji se ne kuze u racunala, jel?Dead

Pa i nije baš, hehe!

ali evo HENKY nadam se da ce ti ovo pomoći:

napravio sam ti mali "manual"

http://rapidshare.com/files/9003422/WoW_HELP.rar.html

Na vrh
stefarm View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stefarm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 15:36
Da li nekoga zanima ovak account:
World of warcraft account
Server:Haomarush-horde troll rogue 60lvl-full epic,ony/mc/zg gear full epic name:Psychozeldi--oprema: http://ctprofiles.net/1293115
          Executus-alliance Night Elf priest 60lvl zg/AV epic gear+more blue gear name:Zuba
          Khadgar-horde Undead mage 60lvl all blue and no epic gear name:Ms
few low lvls on different servers...
Troll Rogue owns and u can be officer in mc/ony/zg cleaning guild if u pretend that u are that guy...newbs can easy learn mc/ony/zg/aq20 with that character...
Prepaid Card expired in december 2006.
Odgovori na pm

Ažurirao stefarm - 03.Sijecanj/Jan.2007 u 15:37
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 17:15
60 level...Koji je to freak?!!Big smile
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
tonka1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonka1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2007 u 20:21
    da li se taj world of warcraft mora igrati preko servera ili mogu igrati i single player bez interneta?
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 19:16
samo preko neta...
To sam ja...
Na vrh
HybridTL View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HybridTL Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 14:12
Ako nekog zanima dobar 1.12 server neka pogleda ovde http://lortgaming.eamped.com/topic30.html. Jako dobar bugarski server. Jedina mana je sto nekad izbaci ali to nije problem jer se za par sekundi ponovo ulogujes i nastavis. Ja igram na strani alijanse pa ako hocete mozete me naci pod nickom Hybrid.
lortgaming.eamped.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.