| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
prijevod s 2CD-a na 3 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
darkmatter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 19.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: prijevod s 2CD-a na 3Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 16:08 |
|
Pozdrav ljudi, zanima me ovaj prijevod :http://www.divx-titlovi.com/THIN_RED_LINE__THE_-673.aspx koji je napravljen za 2CD-a, dali mi ga netko može spojit pa razdvojit za 3cd-a?
Prijevod je pogođen i sve, samo što imam verzju filma na 3cd-a |
|
|
darkmatter257.deviantart.com
|
|
![]() |
|
acca
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 20:30 |
|
Tesko, bez sva tri CD-a. Lakse je da to sam uradis iz Subtitle Workshopa bilo kog). 1. Ucitaj prvi CD u SW 2. Na Tools izaberi Join Subtitles, pozovi prvi pa drugi CD, pritisni Join i daj fajlu drugo ime npr. TTRL 1+2, a za vrstu fajla npr. SubRip. 3. Ucitaj novi fajl. Opet na Tools, samo sada Split Subtitles i izaberi split na 3 fajla (default je 2, mislim). Markiraj fajl i SW ce ih sam imenovati npr. da su ENG titlovi. Neka on to uradi, sam promeni imena. Pozdrav, Acca!
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 22:34 |
|
Mozdaa lupam ali kada bih to radio ja bih ih najpre spojio, a zatim odvojio koristeci vremenske naznake u titlu da ih upasem za prvi. Kada njega uradim, odvojim taj deo od spojenog dela, gde su spojena oba dela i radim drugi. Kada njega uradim idem na treci da ga upasem. Deo po deo, ma koliko trajalo. |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |