| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prevod |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PrevodObjavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 10:11 |
|
POceo sam da prevodim sa engleskog jednu knjigu od oko 900 strana... Grozan posao. Od alata raspolazem svojim (poprilicnim) znanjem engleskog jezika i MOrton-Bensonom (na CD-u, naravno...). Postoji li neki program kojim bih mogao da donekle automatizujem posao, ne bih li zavrsio do Nove 2159. godine, ili nesto ranije? Ne mislim da mi program sam prevede citavu knjigu, ali da mi bar malo pomogne? Ako znate nesto, posaljite mi linkove, ili bar ime programa. Hvala... |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 11:26 |
|
Ima jedan odličan program koji je vrlo koristan onima koji dobro/solidno poznaju engleski jezik: zove se Babylon.
Vrlo je jednostavan: na određenu reč koju ne razumeš, klikneš mišem i program ti izbaci prevod reči... Naravno program moraš da "napuniš" rečnicima, kojih ima u izobilju i koji se skoro svakodnevno update-uju( takođe postoji i englesko-engleski rečnik, gde se daje opisno značenje reči...) Isprobaj ga, mislim da će ti pomoći... |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |