Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Przenje ps2 igre
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Przenje ps2 igre

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Przenje ps2 igre
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 16:35
Skinuo sam PS2 igru Tourist Trohpy. Igra je u ISO formatu. Kad pržim to na dvd-e, dal to jednostavno spržim pomoću Alcohola 120% ili postoji neki kompliciraniji postupak koji ne znam?

Pozdrav

Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 00:31
da. to ti je image dvda/cda. sprzis ga pomocu alcohola. (i onda kazu da je alkohol stetan. pih)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 09:46
napokon se netko sjetio odgovorit!

Hvala CARE!

- još sam čitao da može bit i da su dijelovi igre zapakovani (rarirani), pa ih samo treba raspakovat u jedan folder i to spržit na dvd... al ipak mislim da se to mora posebno razvrstat, svaki taj rarirani fajl...

Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 13:03
ako ti je jedna igra zapakirana u puno rar fileova iste velicine to znaci da ne moras nista spajati -> sve ce se samo spojiti. kopiraj sve rarove u jedan folder i samo raspakiraj jedan od rarova. ostali ce sami slijediti
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 14:02
nice!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.