Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Good Luck, Have Fun, Don't Die (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Good Luck, Have Fun, Don't Die (2025)

Good Luck, Have Fun, Don't Die

Good Luck, Have Fun, Don't Die (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

komedija, akcija, avantura

Trajanje:

134 min

Režija:

Gore Verbinski

Scenarij:

Matthew Robinson

Glavne uloge:

Sam Rockwell
  >  The Man from the Future
Georgia Goodman
  >  Marie
Michael Peña
  >  Mark
Juno Temple
  >  Susan
Riccardo Drayton
  >  Darren
Artie Wilkinson-Hunt
  >  The AI Boy
Adam Burton
  >  Dale the Shop Teacher
Tanya van Graan
  >  Fashionable Mom #3
Dominique Maher
  >  Samantha
David Sturzaker
  >  Henry
Haley Lu Richardson
  >  Ingrid
Asim Chaudhry
  >  Scott
Daniel Barnett
  >  Bob
Elly Condron
  >  Sarah the Math Teacher
Zazie Beetz
  >  Janet
Tom Taylor
  >  Tim
Tom Taylor
  >  Tim
Meghan Oberholzer
  >  Fashionable Mom #1
Berenice Barbier
  >  Fashionable Mom #2

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Good Luck, Have Fun, Don't Die (2025)
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2026 u 20:00
Utisci???
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2026 u 13:00
Obavezno gledamo, ovako ovaj poster me podseca i na Galakticki vodic za autostopere
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2026 u 13:24
da, ovo ću definitvno gledati. hvala igi na finoj recenziji. rockwell mi je inače jedan od dragih glumaca, takva faca za podjebavanje nekog + glumački talent i karizma se rijetko rađa.
Aaa?
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2026 u 21:16
Po mom misljenju ( mislim od pre ) da je Sam Rockwell neostvareni da igra Sid-a Vocious-a barem neko moje misljenje. A sto se tiice ovog filma iskreno se bas dvoumim da li uopste da se nadje na mojoj watchlist-i, mislim nije problem da dodam ali postoji veliki % da cu ga islkjuviti nakon 15-ak minuta ali ogradicu se jer moze isti fillm i da me iznenadi, u pozitivnom smislu ali videcemo
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2026 u 23:15
Ne znam da li ću da gledam, baš me ne privlači. Ali morao sam da pomenem, koiko je sad postalo moderno da filmovi dobijaju ovako glupe nazive. Uskoro će nazivi filmova da budu pola scenarija.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 08:23
Meni se svideo film. 

Vidim ga kao mešavinu elemenata iz drugih filmova, setih se i dve epizode The X-Files-a, pa iz još dve serije oko nekih stvari  ( za neke teme ima filmova koji samo to istražuju, i sviđa mi se iz jednog da je ideja iskorišćena u druge svrhe), nije mi to smetalo,  ok su iskorišćeni i  spojeni,  Opet može i kao kritika onog što nameće današnje društvo, kako tretira pojedinca koji...  

Samo uopšten utiak, neću nešto više da pišem bili bi nagoveštaji.

Hvala za prevod!

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 08:38
Iga reče da će ljudi film ili mnogo voleti ili mrzeti. Eto, ja se baš nađoh tu negde pri sredini, nešto malo više ka sviđanju nego obrnuto. Naveo je neke naslove kao asocijaciju, a u mom slučaju, gledajući sinopsis i tu neku koreografiju na prvu loptu, samo sam se nadao da neće biti poput Everything Everywhere All At Once sa kojim se nikako nisam povezao, a potajno sam se nadao da će biti makar na tragu fenomenalnog Don't Look Up. Na kraju mi je ponajviše zaličio na Mickey 17, film koji nije loš i da se gledati, ali nije za kućnu kolekciju i reprizu. Ako ćemo po razlomcima, od mene nekih 6,6/10 i preporuka da ga ljudi ipak pogledaju ako vole zezanje u filmu.

Šta mi je prijalo? Pre svega ono na čemu i Iga potencira - suptilna (ili ne) kritika savremenog banalizovanoig društva koje nezaustavljivo srlja u zombieland ni najmanje ne stiskajući kočnice koje ionako više ne mogu zaustaviti zahuktalu kompoziciju. Ponekad se pitam da li preterujem i da li sam previše paranoičan kada insistiram na istim stvarima, a onda mi baš legne kada vidim da još neko primećuje iste trendove i kada ih tako očigledno i konkretno izvrne ruglu. Nije olakšanje zbog situacije, ali jeste zbog potvrde. Sjajno je to Verbinski potencirao sa ekipom kreatora filma. Prijao mi je i Sam Rockwell, čovek je bukvalno rođen za ovakve uloge i ne znam nikog drugog ko bi ovo bolje i kvalitetnije izneo. Sjajan glumac. Koreografija, kamera, efekti, sve je na mestu, a ideja jeste brilljantna.

Gde se omanulo? Pre svega osećaj neiskorišćenog potencijala koji je bio ogroman. Film ima sasvim fino trajanje i očekivao sam malo više supstance i konkretnosti oko tako dobre ideje. Ne bih znao tačno da formulišem šta mi to to još fali, film je mućkalica raznih žanrova, originalan i specifičan, tako da tu nema neke univerzalne formule. Prosto je prisutan osećaj da se jedna takva ideja mogla odvesti još dalje i dublje, a šteta što nije.

Ali kao što već rekoh, zamerke nisu prevelike i mogu film preporučiti pre svega ljubiteljima zezalica. Ni oni koje žulja aktuelni trenutak civilizacije neće puno da zamere. Ali ne treba očekivati baš velika čuda ako se ja tu nešto pitam. Generalno nisam baš prevelik ljubitelj takve mešavine žanrova i (naizgled) neozbiljnosti izuzev ako to nije brutalno genijalni Don't Look Up. Sama činjenica da ovaj naslov jesam pogledao i u njemu pronašao dosta toga interesantnog, znači da se prilično uspelo u nameri.

Hvala za prevodeThumbs Up

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 10:20
Znači, skipovati.....
Ne volim filmove koji mi melju mozak, želim gledati filmove samo sa Timotijem, Statamom i Cijenom.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 10:35
Ne treba preskočiti.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 11:16
Mizi treba da skipuje svakakoSmile
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 13:01
Ako je kao Mickey preskačem
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 14:04
Nije baš isto. Poveznica je samo kloniranje i ta neka šašavost. Ali tematika jeste drugačija. Teško je davati preporuke za tako šarolike filmove mimo šablona. Najbolje da svako proba i proceni sam za sebe. Ako nije u pitanju bioskopski već kućni ugođaj, barem se to lako prekine i ne iziskuje troškove. Ovaj mi je tematski ipak bliži od Mickey, a navodim ga samo kao primer gde je bolji od Everything..., a zaostaje za Don't Look Up.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 18:03
Može li netko napisati smisao filma, a ne samo dobar je i nije dobar, helou???
Da li će mi se život promjeniti natkon glijedanja ili jok?
Koja je poanta svega???

Papi, ver ar jy???
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 18:39
Pitaj AI za smisao filma.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 19:23
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Pitaj AI za smisao filma.

Ne obavljam komjunikejšn sa demonima.
Unhappy

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Pitaj Arsija za smisao filma.

Evo pitam Arsija!

LOL
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 20:22
Koj ti je taj?
Rekoh ti, nemoj zamarati vijuge. Skipuj kao što si inače nameravao, Film je totalno demonski, morao bi ga gledati u društvu popova.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 20:55
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Koj ti je taj?
Rekoh ti, nemoj zamarati vijuge. Skipuj kao što si inače nameravao, Film je totalno demonski, morao bi ga gledati u društvu popova.

Leleeeee.....

Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 21:28
Gde ćeš većih demona od popova.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 23:54
Add to watchlist )
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2026 u 07:11
Payutti!

Samo još našem Miziju neko oči da otvori.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,244 sekundi.