| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pozdrav svima - i pitanje - engleski titlovi za domacu seriju |
Odgovori
|
| Korisnik | |
milantst
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pozdrav svima - i pitanje - engleski titlovi za domacu serijuObjavljeno: 26.Studeni/Nov.2025 u 03:36 |
|
Lep pozdrav svima, iz dijaspore! Zeleo bih da pokazem seriju Otpisani mojoj prijateljici, koja govori engleski i ruski. Trazio sam prevod za sve epizode, ali ne postoje onlajn, makar sto sam ja potrazivao. Da li mogu ovde da to nadjem, ili da postavim zahtev? Drugo pitanje, ima li na ovom sajtu kutak za engleske titlove domacih filmova i serija? Veliki pozdrav svima!
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2025 u 11:48 |
![]() Postoji tema Potražnja engleskih titlova Nemamo poseban pretraživač za engleske titlove domaćih filmova, možete samo ići po naslovima i videti šta je od toga prevedeno na engleski.
|
|
|
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2025 u 13:31 |
ja bih ti mogao poslati popis filmova za koje sam napravio transkript, hrvatski ili srpski. Pa taj title u AI na engleski, i kako bog da. Isto tako, razmišljam neko vrijeme, a ovo me dodatno potaknulo, napraviti, tj. započeti i postaviti popis tih naših exyu koji imaju transkript, tu bi ljudi dodali kad što pronađu ili naprave, jer dosta ljudi slabije razumiju/čuju i rado bi gledali sa transkriptom.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2025 u 14:07 |
|
Ovde imaš delimičan popis, treba ga dopuniti: Titlovanje domacih filmova za osobe sa ostecenim sluhom Svojevremeno je kolega Inglourious preveo dosta naših filmova na engleski. P.S. Svim silama se trudimo da sprečimo i obeshrabrimo postavljanje AI/Google titlova, tako da se oni sigurno neće naći na ovom sajtu.
|
|
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2025 u 16:17 |
|
Provjerio na Karagargi za "Otpisane". Ako tamo nema, nema nigdje.
|
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2025 u 17:19 |
Hvala za popis. Ovo za AI sam mislio samo za osobno korištenje. Svim silama ne volim AI titlove isto.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |