Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mogućnost greške na IMDB
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mogućnost greške na IMDB

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nebojsa4bl View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nebojsa4bl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mogućnost greške na IMDB
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2023 u 20:36
Moje pitanje je da li i u kojoj mjeri ima grešaka na IMDBu?
Primjer koji me konkretno zanima je 

kako IMDB navodi TV film u trajanju od 53 min.

Dok na stranici Aple TV  stoji da je u pitanju TV serija podijeljena u 2 epizode u trajanju od 50 minuta
(upravo onako kako ih imam, za koje potražujem prevod, imam ga na emgleskom jeziku).

I da li je pogrešno da postavim prevod za ovu varijantu od 2 epizode po 50 minuta sa IMDB linkom TV filma kako stoji kod njih na stranici.U pitanju je serija novije produkcije, vjerujem da bi nekom mogla biti zanimljiva kao i da bi neko mogao da uradi prevod.

Hvala.

Ažurirao Nebojsa4bl - 18.Prosinac/Dec.2023 u 20:41
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2023 u 23:36
Originalno postovano od strane Nebojsa4bl Nebojsa4bl piše:

Moje pitanje je da li i u kojoj mjeri ima grešaka na IMDBu?
Primjer koji me konkretno zanima je 

kako IMDB navodi TV film u trajanju od 53 min.

Dok na stranici Aple TV  stoji da je u pitanju TV serija podijeljena u 2 epizode u trajanju od 50 minuta
(upravo onako kako ih imam, za koje potražujem prevod, imam ga na emgleskom jeziku).

I da li je pogrešno da postavim prevod za ovu varijantu od 2 epizode po 50 minuta sa IMDB linkom TV filma kako stoji kod njih na stranici.U pitanju je serija novije produkcije, vjerujem da bi nekom mogla biti zanimljiva kao i da bi neko mogao da uradi prevod.

Hvala.

Greške na IMDb-u su česte, ali ih nitko ne primjećuje dok ne naleti na njih. Često sam u popisu glumaca za neki film iz 1960-ih znao naići na glumca ili glumicu koji se još tada nisu ni rodili, ali bili su navedeni.

U ovom slučaju, samo stavi IMDb link i onda zapakiraj obje epizode u isti RAR i to je to.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2023 u 08:06
Dokumentarci često znaju negdje biti objavljeni s jednim editom, drugdje s drugim, gdje scene mogu biti neke nove neke izbačene. Tako da to nije ništa čudno.
IMDb često nema evidenciju za manje bitne stvari, jer to netko treba tamo unijeti. Ovako to izgleda kada imaju.
https://m.imdb.com/title/tt0078788/technical/?ref_=tt_spec_sm
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2023 u 08:54

napravi kako ti je silent_passenger rekao. 
i ja sam primijetio nesuglasnost, 
a njima se možeš obratiti sigurno, 
jer isto rade na poboljšanju. 
samo trebaš biti registriran. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.