| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mogućnost greške na IMDB |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Nebojsa4bl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mogućnost greške na IMDBObjavljeno: 18.Prosinac/Dec.2023 u 20:36 |
|
Moje pitanje je da li i u kojoj mjeri ima grešaka na IMDBu?
Primjer koji me konkretno zanima je kako IMDB navodi TV film u trajanju od 53 min. Dok na stranici Aple TV stoji da je u pitanju TV serija podijeljena u 2 epizode u trajanju od 50 minuta (upravo onako kako ih imam, za koje potražujem prevod, imam ga na emgleskom jeziku). I da li je pogrešno da postavim prevod za ovu varijantu od 2 epizode po 50 minuta sa IMDB linkom TV filma kako stoji kod njih na stranici.U pitanju je serija novije produkcije, vjerujem da bi nekom mogla biti zanimljiva kao i da bi neko mogao da uradi prevod. Hvala.
Ažurirao Nebojsa4bl - 18.Prosinac/Dec.2023 u 20:41 |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2023 u 23:36 |
Greške na IMDb-u su česte, ali ih nitko ne primjećuje dok ne naleti na njih. Često sam u popisu glumaca za neki film iz 1960-ih znao naići na glumca ili glumicu koji se još tada nisu ni rodili, ali bili su navedeni. U ovom slučaju, samo stavi IMDb link i onda zapakiraj obje epizode u isti RAR i to je to.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2023 u 08:06 |
|
Dokumentarci često znaju negdje biti objavljeni s jednim editom, drugdje s drugim, gdje scene mogu biti neke nove neke izbačene. Tako da to nije ništa čudno.
IMDb često nema evidenciju za manje bitne stvari, jer to netko treba tamo unijeti. Ovako to izgleda kada imaju. https://m.imdb.com/title/tt0078788/technical/?ref_=tt_spec_sm |
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2023 u 08:54 |
|
napravi kako ti je silent_passenger rekao. i ja sam primijetio nesuglasnost, a njima se možeš obratiti sigurno, jer isto rade na poboljšanju. samo trebaš biti registriran.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |