Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prijevod filma Orsona Wellesa - The Trial
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prijevod filma Orsona Wellesa - The Trial

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dariolly View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dariolly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prijevod filma Orsona Wellesa - The Trial
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 00:26

Ne mogu vjerovati da takav legendarni film majstora Orsona Wellesa nigdje nema prijevoda na hrvatski (ili srpski) ili bar engleskog titla. Bar ga ja nisam našao nigdje već godinu dana. Našao sam samo nekakav španjolski ali mi je on, nažalost, beskoristan. Radi se o "The Trial" (po romanu "Proces" od Kafke) snimljenom 1962. (Le Procès, Il Processo, Der Prozess, Proces). http://www.imdb.com/title/tt0057427/

Film sam gledao dva puta i izvrstan je. Po samom Wellesu, to mu je najdraži film kojeg je ikad snimio! Zanimljivo je da su mnoge scene snimane u Zagrebu (koprodukcija s Jadran-filmom) te da je remasteriran DVD izašao već odavno. to je sramota. Zato molim, ako netko ima taj DVD ili je u mogućnosti skinuti nekako taj titl (engleski) da mi svakako posalje na dario.kohn@h-r-z.hr

Ja ću ga prevesti ukoliko je potrebno.

dariolly
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 01:33

nema

i ja sam se čudio

gledao sam film na engleskom ali sa francuskim umetnutim titlovima što mi niišta nije pomoglo  jer ne znam francuski

jel ono zagrebačka katedrala  malo poslije gledanja filma sam bio u zagrebu... ali dosta toga se promijenilo

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 01:45

imam ja engleski na drugom kompu, sutra cu poslat. < =text/>

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:57
Eh ,  kad bi se jos nasao i prevod za Orsonovog "Stranca"

STRANGER,  jako dobar film.....

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 04:11

To nema sigurno. < =text/>

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 15:18
Konacno malo konstruktivnog delanja. Jos kad bi neko uradio i titl za Medea 1988 (L.fon Trier). Pa, recimo, Naked (1993 - Mike Leigh). 'AJDE, BOLAN, NE MERACI...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 16:33

Budem jednom preveo NAKED. Obećao sam davno 

< =text/>
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 16:38
Ima spanski- ako neko zna spanski, da mu saljem?

EDIT:

Sad videh da je neko vec okacio na sajt.....

Ažurirao BELI
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 20:59

Sto se tice filma Naked, nabavih vhs rip, poceh da prepisujem preko engleskog, ali, avaj - iako je u pitanju originalni prevod Metro filma, izgleda kao da ga je prevodio kurir koji zaposlenima u Metro filmu donosi burek i jogurt...:(((

Veze sa zivotom nema. Prevedena je svaka treca recenica, a i ona pogresno....A ja ne znam engleski toliko dobro da bih mogla da prevodim tako teske filmove, bolje se snalazim sa americkim filmovima. Tako da zapoceti prevod stoji, ovo je poruka za Srkija kojem obecah jos davno da cu to odraditi.

Prevod za Stranger sam uradila jos odavno, prepisivala s tv ripa preko spanskog titla, okacicu ga na stranicu kad mi proradi upload.

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 23:47
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2006 u 01:37
DoDo ljubi te tata Beli, ne moj cekat, posalji Dariju1 njemu radi upload, a mozes poslati i meni iako mi upload ne radi...

Mail imas, nadam se da nije zaboravljen.

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.