| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rimini (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Rimini (2022)Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2023 u 08:21 |
|
Vrlo mučna socijalna drama.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2026 u 20:18 |
|
Za izbegavanje.Najlakse je praviti ovakve filmove. Depresivno u picku materinu.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 2 sati 10 minuta , u 23:26 |
|
Da specifican je on reziser sa svojim temama , ima i o bratu film Sparta. Treci nisam mogao da gledam. Da jeste cista drama, jeste mucno, i kod njega nema nekog ulepsavanja. Stvarno rece jednom puppet mislim za njegov Dog Days kome preporuciti, opet meni se taj film svideo. O ovom filmu, pa sta znam, lik je iznutra kao vreme u Riminiju, prica oko stare slave, prolaznosti, zavaravanja , ali su i drugi usamljeni, neki i u problemu i traze neku ososbu, toplinu, ali je ne pronalaze. Gde za poroke sakuplja, pa pevanjem pred sacicom turista i zadovoljavanjem obozavateljki, pa i iznajmljivanjem kuce. Otac je haos kako se vraca unazad. I onda dodas jos jednu promenljivu u zivotu, dodirnu ti ono sto ti je `sveto` i dodje do raspada.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |