| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Loš kontrast web stranice |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Zzeky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Loš kontrast web straniceObjavljeno: 01.Rujan/Sep.2022 u 20:57 |
|
Što ste to napravili sa stranicom? Kontrast teksta je očajan... jedva se nešto (uz velike muke) može pročitati. Vratite prijašnje postavke stranice!!
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2022 u 23:36 |
|
Ne sjećam se kad se to mijenjalo.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
KarolinaV
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 02:54 |
|
Pretpostavljam da pokretač teme koristi firefox jer imam isti problem zadnja 3 mjeseca, nije mi pomoglo ni vraćanje browsera na tvorničke postavke, stranica izgleda kao da je netko ugasio svjetlo, ovako kao na screenshotu kolege kontranapada sa susjedne teme.
Ima netko ideju što još napraviti?
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51197 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 10:58 |
|
I ja sam na Firefoxu, ali mi je sve normalno. Možda bi pomoglo da se javi više ljudi, pa da imamo više podataka.
|
|
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 14:47 |
|
Ja sam isto na Firefoxu i sve izgleda potpuno normalno. Mislim... Korektnije je reći uobičajeno. Jer ako je ovo normalno... ![]() Nekoliko je mogućnosti. 1. Browser kaki na PCju - koristiti neki drugi (probati Edge npr.). 2. PC potječe iz vremena majke Terezije - u opcijama browsera isključiti hardversku akceleraciju. 3. Grafička zaebava (ako nije prdnula) - instalirati zadnje drivere od grafe. 4. Addonovi u browseru seruckaju - maknuti ih sve pa dodavati jedan po jedan dok se ne utvrdi koji luduje. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 15:29 |
|
Sve mi radi normalno, ali to ne znači da ne bih promijenio 90% stvari da mogu.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
kontranapad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 15:59 |
|
Prošli put kad se ovo desilo bilo nas je prilično koji smo prijavljivali probleme samo što je tad bio neki globalni problem sa serverima. Ali evo ista stvar se nekome ponavlja. Baš čudna situacija. Onomad sam regularno pristupao stranici sa drugim internet pregledačima, samo lisica nije radila. Inače, kod mene sad sve radi.
|
|
|
kontranapad
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 16:45 |
|
I meni na Žar-lisici isto sve radi kako treba tj. na sajtu sve radi kako treba preko tog pretraživača. Sam Firefox je toliko počeo čudno da se ponaša da po prvi put razmatram prelazak na neki drugi pretraživač, ali titlovi.com sve kao što je i bilo. Možda pojedinima neki add-on nije kompatibilan sa sajtom.
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 19:01 |
|
Ovo vrlo lako može biti problem koga sam svojevremeno reklamirao i probao da rešim sa FF administratorima. Postoji određen problem (na određenim računarima, odnosno postavkama računara) sa čitanjem fontova i to nikada do kraja nije razrešeno, iako je u dobroj meri poboljšano.
Elem, ljubitelji FF (poput mene) neka probaju sledeće: (1) In a new tab, type or paste about:config in the address bar and press Enter/Return. Click the button accepting the risk. (2) In the search box in the page, type or paste gfx.e10s.font-list.shared and pause while the list is filtered. (3) Double-click the preference to switch the value from true to false. Nakon toga treba ugasiti, odnosno restartovati FF i proveriti da li je išta promenjeno i vraćeno na staro. Ova korekcija u suštini ne poremeti ništa, a može da pomogne kod ovakvih situacija. Ja sam je odradio i više ne vraćam na staro, a da sam se vratio sasvim je moguće da bih i ja sada bio na listi onih koji se žale na kontrast Probajte, brzo se odradi sa true na false, a i vrati obrnuto ako treba. Nadam se da će pomoći, a ako ne, valjda će neko pronaći uzrok. Meni je u ovom momentu kontrast stranice skroz OK na FF... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |