Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problemi, predlozi, sve u vezi sajta - deo sa TITLOVIMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problemi, predlozi, sve u vezi sajta - deo sa TITLOVIMA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 52>
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2022 u 20:26
Originalno postovano od strane SIN SIN piše:

Ne znam zašto, ako se već radi provjera svakog titla, zašto ga se ne provjeri pošteno (ili barem sa jedno 70% točnosti, mislim da je to još prihvatljivo), a ne samo provući kroz neku skriptu, jer ovako ima puno titlova koji su označeni kao hrvatski, a zapravo su poglavito srpski.

Volio bih da se ljudi s ovakvim stavovima više aktiviraju na forumu pa da nam pokažu kako se to radi jer je očito da mi koji se amaterski bavimo time nismo dovoljno dobri.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2022 u 20:33
 dom - kućanica
 kuća - domaćica
Da ga jeCensored  ovo ne možeš proveriti sa više od 50% tačnosti.     LOL

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2022 u 23:10
Pretpostavljam da svako ko prevodi zna na koji je jezik preveo film/seriju i taj jezik odabere tokom postavljanja ovde, tako da...
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2022 u 23:19
kad krečim, 
poskidam šaltere, ne volim onako kad 
netko prefarba i kvake u susjedova vrata... 
jednako, ako radim title na hrvatski ili srpski, 
potrudim se da to bude valjano, 
koliko je u mojoj moći. 
Da nije onako, ni vamte, ni tamte. 
Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2022 u 08:32
Titl je na ćirilici, usput može i promijeniti godinu u 1948.

(function(){window['__CF$cv$params']={r:'6df5913d3afefca1',m:'e00b7ae19c569990654064a2700a1d41698eeaa4-1645169607-0-AWp7DUYH7BBj0VtC3XtgXG4WSPtfJ4Rf/OYtRs0KAulcBGvJjakheBhFm0aSdcUSAO253Lt2Vk01kSpuqnzRrZC/9+soAXMavK4h+GEjnarlUkJjSa5bHlrLfBn6BzQSiHR+XljMToBdigxLLjKv+butmVmKIF68xdTfL0FADnnAdH4GVw11FknPrvuju+PDdA==',s:[0xea25e7e155,0x8adcf18e9a],}})();
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2022 u 13:15
https://titlovi.com/titlovi/kfulim-343082/
ovome smeniti naslov kao sto je i za druge prevode Kfulim Aka False Flag
jer ako upises u trazilicu Kfulim
nalazi samo drugu sezonu upisano kao Kfulim
https://titlovi.com/titlovi/?prijevod=kfulim&sort=4

Na vrh
23-sasa-vasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 23-sasa-vasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2022 u 21:25
Poz svima.Imam jedan predlog, a to je ako je moguće da se u pretragi postavi opcija za izbor žanra i jezika i kad klikneš da ti nađe sve prevode na stranici koje postoje u okviru tog odabranog jezika i žanra 🙂
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2022 u 21:38
Pa za odabir jezika već postoji.
Za žanrove nema, ali možda je tako i bolje jer se prepisuju sa imdb koji je počesto u krivu.

EDIT:
Jao, oprosti, vjerojatno misliš na jezik kojim se govori u filmu, da bilo bi zgodno da to ima.
+1 na prijedlog!
Na vrh
kontranapad View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kontranapad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 13:47
Na firefox-u je nešto zbrakano od jutros dok na chrome-u izgleda kako treba. Sve je nešto blijedo. Forumski sadržaj je ok. Ovako izgleda:

kontranapad
Na vrh
Mejep View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mejep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 13:57
И код мене је исто. Слова као да су "миши јели"Sleepy
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 14:48
Svoje probleme s FF-om sam riješio tako da sam obrisao cookiese (settings - privacy&security - cookies and site data).
Na vrh
Mejep View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mejep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 14:59
Не помаже. Прво што сам урадио, избрисао сам историју прегледања. Сад и те колачиће. И ништа.
Na vrh
kontranapad View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kontranapad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 15:35
Nije do toga. Kod mene je isključena istorija i redovno brišem kolačiće sa cleaner-om i plus sam isključio sve ekstenzije na koje sam sumnjao. Čim nas ima više sa istim problemom znači da je sistemski. Kod mene je firefox verzija 101.0 (64 bit). Testirao sam i na libre wolf-u koji je fork firefox-a i stanje je isto.
kontranapad
Na vrh
paid in full View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj paid in full Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 19:30
Isti problem na Home stranici i kod mene, dok je na Forum-u sajta OK. Vrlo neobična pojava. Nadam se da će se neko od administratora sajta javiti i predočiti u čemu je problem.
Za sada bez dobrog prevoda
Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2022 u 09:38
Firefox trenutno voli samo forum.
Na vrh
TATAR View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TATAR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2022 u 10:44
Jedan predlog. 
Pošto vidim, da se naš sučesnik Mita53 približava 2000 prevodu, bilo bi lepo naći neko ime za prelazak preko te cifre.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2022 u 10:46
Grandmaster, da se ja pitam tj. Approve

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2022 u 12:44
Grandmaster of Demonic Cultivation. Evil SmileTongue
Šalim se, ali nadam se da ću ovim nasmijati mitu ako pročita.

Svakako od mene +1 na prijedlog, bilo bi pošteno da se uvede titula za 2k.
Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2022 u 23:57
✔️  Ovaj titl je za nizozemski Dossier K. (2009), a ne za njemački  nijemi film.

✔️  Ovaj za kinesku seriju nema IMDb link.

Rešeno, hvala. 

Ažurirao bojan969 - 08.Prosinac/Dec.2022 u 14:14
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2023 u 09:01
Postovani urednici ,
zelo bih predloziti neki update na naslovnoj stranici: titlovi com.
U rubrici TRENUTNO NA FORUMU... moze se vidjeti naslov filma ili serije i godina.
Ne raspoznaje se dali je to serija ili film.
Isto se dogadja kada se klikne na link: uvodni
tekst sadrzi: naslov , GODINA,ŽANR,TRAJANJE,AUTOR,
ne raspoznaje se dali je to serija ili film.
LP

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 52>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.