Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen trejler za novu krvavu avanturu sa ajkulama (14.06.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen trejler za novu krvavu avanturu sa ajkulama (14.06.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen trejler za novu krvavu avanturu sa ajkulama (14.06.2022.)
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 14:32
Gledace se
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 14:41
Gde su ajkule, tu je i puppet, odmah u prvom redu.

Samo da omaste brke, u onih poslednjih nekoliko ajkulica-filmova jedva da se išta jelo 😔 svetska kriza udarila i na okeane 😔
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 14:53
Ma nije to samo, nego i kod ajkula u modi dijeta, nutricionisti, itd. spremaju se za leto da pokazu zmijsko teloWink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 15:28
Tužna vremena za morske nemani, u vodu im po filmovima upadaju sve neki vegani, izvajane sitne žene i nejač, dok oni podgojeni neće da idu dalje od megamarketa. Velika lepa bela nije ajkula ako nema trbušinu u koju komotno stanu tri-četiri izrazito gojazna gejmera npr ili penzionera sa zapadnjačkom penzijom, no gde da ih nađu, sirote. 😔

Bejaše, onomad, jedan (verujem) Aussie film, kada dođe do oluje u kakvoj priobalnoj varoši, pa u lokalni, poplavljeni market uplove ajkule. No i tu se nije išlo na komentar društva, običan, survival filmić, niđe gomile debeloguzih koji se ne mogu popeti na police marketa, pa da bude kakav konkretniji cirkus od filma. 😔
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 16:22
Da je iko lud da mi da novacA, ja bih uradio film gde bih u sred pacifika sjurio avinJon u kojem se buljuk plus size modela vraća sa pariške revije, dabome, eto "Body positivity" priče, da vidimo kako dobra stara priroda reaguje, oštrim zubalom, na frišku jesen/zima modu.

Obojio bih okean u crveno, što modelima, što sirotim ajkulama. Mogle su jesti traktorske gume, eksere, delove brodova, gutati naftu i grđe, no šta se desi kada u ekosistem upadne nova ideologija, masnoće fast food ishrane, sva silina farmaceutike koja kulja venama manekena, da li, zaboga miloga, poširoke Victoria's secret gaćice mogu zadaviti veliku belu? 🙄
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 18:41
Ono za market  me podseti na crtać Srle i Pajče i epizoda `Čudovišno čudovište` mislim da je tako,  a ovo drugo može da pude neka parodija, ako posle znaka pitanja ,odgovor bude pozitivan i  razvije pričaLOL

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Lipanj/Jun.2022 u 18:57
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 21:41
Nisam mogao tada sa posla/telefona, tek onaj australijski film sa ajkulama u dragstoru, koji sam pominjao negde iznad, da ne bude da sam se glupirao, u pitanju je Bait (2012)

Bait (DVD, 2012) for sale online | eBay

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 21:57
Ma znam pominjao si ga još jednom u nekoj sličnoj temi, da se ispravim mozda samo pomenuo tipa nabrajanje, nego me podseti na crtać sa našom sinhronizacijom, kad ona morska nemam uzima kolica stvalja u njih brodove, drveće sa ostrva, itd.kao u supermarketu,

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Lipanj/Jun.2022 u 22:10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2022 u 22:02
Nisam ovaj pominjao, mislim, The Reef od tih aussie ajkula filmova volim da poturim tu i tamo LOL no ovo maločas sam morao, nevezano za tvoj post, već ako se neko (mada, ko čita ovo božemesačuvaj) pita o čemu onaj lupetara, pa rekoh da turim link i plakat makar. LOL
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 23:08
Ne znam šta se dešava sa filmom Alphas (2022), orka vs. velika bela, trebalo bi da bude u septembru 2022 ali izgleda da od toga neće biti ništa. Trebao je glavnu ulogu da igra Sam Worthington ali izgleda da zbog Avatara neće da igra u ovom fimu. Ako snime film Alphas, mislim da može biti na nivou Deep Blue Sea (1999).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.