Objavljen trejler za novu krvavu avanturu sa ajkulama (14.06.2022.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=101167
Datum ispisa: 05.Srpanj/Jul.2026 u 17:18 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Objavljen trejler za novu krvavu avanturu sa ajkulama (14.06.2022.)
Objavio: beogradski
Tema: Objavljen trejler za novu krvavu avanturu sa ajkulama (14.06.2022.)
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 14:32
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 14:41
Gde su ajkule, tu je i puppet, odmah u prvom redu.
Samo da omaste brke, u onih poslednjih nekoliko ajkulica-filmova jedva da se išta jelo 😔 svetska kriza udarila i na okeane 😔
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 14:53
Ma nije to samo, nego i kod ajkula u modi dijeta, nutricionisti, itd. spremaju se za leto da pokazu zmijsko telo
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 15:28
Tužna vremena za morske nemani, u vodu im po filmovima upadaju sve neki vegani, izvajane sitne žene i nejač, dok oni podgojeni neće da idu dalje od megamarketa. Velika lepa bela nije ajkula ako nema trbušinu u koju komotno stanu tri-četiri izrazito gojazna gejmera npr ili penzionera sa zapadnjačkom penzijom, no gde da ih nađu, sirote. 😔
Bejaše, onomad, jedan (verujem) Aussie film, kada dođe do oluje u kakvoj priobalnoj varoši, pa u lokalni, poplavljeni market uplove ajkule. No i tu se nije išlo na komentar društva, običan, survival filmić, niđe gomile debeloguzih koji se ne mogu popeti na police marketa, pa da bude kakav konkretniji cirkus od filma. 😔
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 16:22
Da je iko lud da mi da novacA, ja bih uradio film gde bih u sred pacifika sjurio avinJon u kojem se buljuk plus size modela vraća sa pariške revije, dabome, eto "Body positivity" priče, da vidimo kako dobra stara priroda reaguje, oštrim zubalom, na frišku jesen/zima modu.
Obojio bih okean u crveno, što modelima, što sirotim ajkulama. Mogle su jesti traktorske gume, eksere, delove brodova, gutati naftu i grđe, no šta se desi kada u ekosistem upadne nova ideologija, masnoće fast food ishrane, sva silina farmaceutike koja kulja venama manekena, da li, zaboga miloga, poširoke Victoria's secret gaćice mogu zadaviti veliku belu? 🙄
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 18:41
Ono za market me podseti na crtać Srle i Pajče i epizoda `Čudovišno čudovište` mislim da je tako, a ovo drugo može da pude neka parodija, ako posle znaka pitanja ,odgovor bude pozitivan i razvije priča
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 21:41
|
Nisam mogao tada sa posla/telefona, tek onaj australijski film sa ajkulama u dragstoru, koji sam pominjao negde iznad, da ne bude da sam se glupirao, u pitanju je https://www.imdb.com/title/tt1438173/" rel="nofollow - Bait (2012)
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 21:57
Ma znam pominjao si ga još jednom u nekoj sličnoj temi, da se ispravim mozda samo pomenuo tipa nabrajanje, nego me podseti na crtać sa našom sinhronizacijom, kad ona morska nemam uzima kolica stvalja u njih brodove, drveće sa ostrva, itd.kao u supermarketu,
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2022 u 22:02
Nisam ovaj pominjao, mislim, The Reef od tih aussie ajkula filmova volim da poturim tu i tamo no ovo maločas sam morao, nevezano za tvoj post, već ako se neko (mada, ko čita ovo božemesačuvaj) pita o čemu onaj lupetara, pa rekoh da turim link i plakat makar.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2022 u 23:08
|
Ne znam šta se dešava sa filmom Alphas (2022), orka vs. velika bela, trebalo bi da bude u septembru 2022 ali izgleda da od toga neće biti ništa. Trebao je glavnu ulogu da igra Sam Worthington ali izgleda da zbog Avatara neće da igra u ovom fimu. Ako snime film Alphas, mislim da može biti na nivou Deep Blue Sea (1999).
|
|