Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jean-Jacques Annaud ima novi film katastrofe (23.03.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jean-Jacques Annaud ima novi film katastrofe (23.03.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jean-Jacques Annaud ima novi film katastrofe (23.03.2022.)
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 14:48
Iga daj molim te, nije to žanr katastrofe nego "po istinitom dagađaju" preskočuša.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 17:03
Nadam se da nece biti konfuzan nego ok
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 18:56
Užas, ne bih to gledao ni za šaku karamela, no makar me članak podseti da overim onaj njegov Le dernier loup
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:08
I ovo je  ( npr. slično kao kod onog dokumentarca o protestima, upadu i šetnji kroz Capitol) emitovano uživo od početka pa dok nisu sanirali požar na par televizijskih kanala, baš užas, mene ovo podseti i na npr. eksploziju fabrike u Tuluzu i one 2020. u Bejrutu ( udarni talas kao kod atomske bombe).
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:13
Baš zbog toga, to je bilo toliko medijski pokriveno, umro bih pre negoli gledao igrani film o tome. Ma ne bih probao ni dokumentarac, njih volim ali tema mi je nezanimljiva. Pogledam jopet radije Pakleni toranj. Paul Newman i Steve McQueen na jednom mestu? Uvek. Požari po svetu...neka fala. Možda havajski eventualno, Elvis kada peva Burning Love...mada je već bio deb'o tada...šta znam LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:40
A da često vezano za prirodne katastrofe me podseti na Edvarda Munka i kao što je pisao u dnevniku  povodom toga kako je nastala slika "KriK"  pa je pisao" Video sam jezčke i vatre i krvi koji su prostirali( ili ih je samo video)  iznad plavičasto-crnog fjorda. Moji prijatelji su nastavili da hodaju, a ja sam ostao iza drhteći od straha. Onda sam čuo ogroman, beskrajni krik prirode.” tako nešto, pa onda kasnije teorija o erupciji Krakatau, mada isto "vatreno nebo" je preneo i na slike ”Anksioznost” i  ”Očajanje” .

Ažurirao AlexDeLarge - 23.Ožujak/Mar.2022 u 21:05
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:50
To je ono košmarno lice...to čak i ja (možda) znadem iako se ne razumem ni u goblene. Nije da je bitno, ne razumem se ja u previše toga da bih sve to navodio ovde, srušio bih bazu Titlova...ako i tu nisam omašio smisao LOL tek mi je, opet, slatko da kažem. LOL Neka ipak, ja i dalje ostajem kod Newman/McQueen dubla. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 21:04
Ma samo pomenuh posto je tema o katastrofi kako je navedeno, pa me podseti na teoriju zasto je takvo nebo bilo, mada moze da bude i cisto posledica dva rasejanja,  a preostale dve slike u senci prve. Vracamo se na kolosek filma.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2022 u 21:07
Blesavim se, ne obaziri se Smile ne mora se o filmu, ta i kada pišem o filmu opet zapravo pričam o nečemu petom, nekada to sakrijem bolje, nekada gore, treći put se pa izgubim u nečemu petom, svako bi i trebalo da kaže šta god već, nije išta munjom u kamenu...dok me ne opomene administracija, šta ima veze. Nije spam naopak sam po sebi. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.