Jean-Jacques Annaud ima novi film katastrofe (23.03.2022.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=100593
Datum ispisa: 07.Srpanj/Jul.2026 u 14:05 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jean-Jacques Annaud ima novi film katastrofe (23.03.2022.)
Objavio: JoxerTM
Tema: Jean-Jacques Annaud ima novi film katastrofe (23.03.2022.)
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 14:48
|
Iga daj molim te, nije to žanr katastrofe nego "po istinitom dagađaju" preskočuša.
|
Odgovori:
Objavio: beogradski
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 17:03
|
Nadam se da nece biti konfuzan nego ok
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 18:56
|
Užas, ne bih to gledao ni za šaku karamela, no makar me članak podseti da overim onaj njegov https://www.imdb.com/title/tt2909116/" rel="nofollow - Le dernier loup
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:08
I ovo je ( npr. slično kao kod onog dokumentarca o protestima, upadu i šetnji kroz Capitol) emitovano uživo od početka pa dok nisu sanirali požar na par televizijskih kanala, baš užas, mene ovo podseti i na npr. eksploziju fabrike u Tuluzu i one 2020. u Bejrutu ( udarni talas kao kod atomske bombe).
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:13
Baš zbog toga, to je bilo toliko medijski pokriveno, umro bih pre negoli gledao igrani film o tome. Ma ne bih probao ni dokumentarac, njih volim ali tema mi je nezanimljiva. Pogledam jopet radije Pakleni toranj. Paul Newman i Steve McQueen na jednom mestu? Uvek. Požari po svetu...neka fala. Možda havajski eventualno, Elvis kada peva Burning Love...mada je već bio deb'o tada...šta znam
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:40
A da često vezano za prirodne katastrofe me podseti na Edvarda Munka i kao što je pisao u dnevniku povodom toga kako je nastala slika "KriK" pa je pisao" Video sam jezčke i vatre i krvi koji su prostirali( ili ih je samo video) iznad plavičasto-crnog
fjorda. Moji prijatelji su nastavili da hodaju, a ja sam ostao iza
drhteći od straha. Onda sam čuo ogroman, beskrajni krik prirode.” tako nešto, pa onda kasnije teorija o erupciji Krakatau, mada isto "vatreno nebo" je preneo i na slike ”Anksioznost” i ”Očajanje” .
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 20:50
To je ono košmarno lice...to čak i ja (možda) znadem iako se ne razumem ni u goblene. Nije da je bitno, ne razumem se ja u previše toga da bih sve to navodio ovde, srušio bih bazu Titlova...ako i tu nisam omašio smisao tek mi je, opet, slatko da kažem. Neka ipak, ja i dalje ostajem kod Newman/McQueen dubla.
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 21:04
Ma samo pomenuh posto je tema o katastrofi kako je navedeno, pa me podseti na teoriju zasto je takvo nebo bilo, mada moze da bude i cisto posledica dva rasejanja, a preostale dve slike u senci prve. Vracamo se na kolosek filma.
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 21:07
Blesavim se, ne obaziri se ne mora se o filmu, ta i kada pišem o filmu opet zapravo pričam o nečemu petom, nekada to sakrijem bolje, nekada gore, treći put se pa izgubim u nečemu petom, svako bi i trebalo da kaže šta god već, nije išta munjom u kamenu...dok me ne opomene administracija, šta ima veze. Nije spam naopak sam po sebi.
|
|