| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Get Well Soon (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Get Well Soon (2001)Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2022 u 13:06 |
|
Popularni talk show voditelj Bobby Bishop (Vincent Gallo) upada u ličnu krizu, prazan je, bezvoljan,
prezasićen medijskom bukom koja ga guši i u toku emisije koju vodi biva odveć zgađen gošćom
(popularna manekenka/glumica) te joj spontano kaze da želi da je kresne u live prenosu...
Tv mreža, njegov agent, svekolika javnost su u šoku dok Bobby oseća da je pred nervnim slomom.
Odlučuje da se iz L.A. vrati u rodni New York i potraži devojku Lily (Courteney Cox) sa kojom je proveo
najlepše vreme u svom životu, onda kada je bio potpun, pre nego što je izašao iz te veze i postao slavan.
No Bobby je iovako kontroverzna ličnost, sada posebno odlepljen i nesiguran upada sve dublje
u imbecilne i komične situacije, i izgleda da je konstantno sve dalji od svog cilja... Priča takođe ima fenomenalnu potporu epizodista, zapravo izuzev Courteney Cox koja je vidno zalutala
i bilo mi je neprijatno da je gledam (upadljivo loša) u nekoliko scena, svi ostali su sjajni i doprinose
humoru filma. Tokom mnogih deonica filma bio sam ubeđen da prisustvujem improvizaciji glumaca, kao da nisu
pratili scenario, i to mi se posebno dopalo, delovalo mi je izuzetno prirodno i spontano, iznad svega komično,
što nije lako u takvim slučajevima, naročito kada je u pitanju ovakav humor, daleko od danasnjih tipičnih prizemnih
i vulgarnih komedija, podsetio me je na slične filmove Woody Allena, uz eto ipak više hoda po ivici. Da je u filmu
bila neka od boljih glumica imali bi i lepu ljubavnu priču (ovako sam se čudio sve vreme kog đavola Gallo juri
za nekim poput Courtney Cox, koja je i ovde nepotrebno histerična i prenaglašena onda kada to ne treba da bude,
što iritira i udaljava od priče).
Najkraće...zabavan, meni drag filmić.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |