Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gajok (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gajok (2004)

Gajok

Gajok (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gajok

Godina:

2004

Žanr:

drama

Trajanje:

95 min

Režija:

Jeong-cheol Lee

Scenarij:

Jeong-cheol Lee

Glavne uloge:

Joo Hyun
  >  Father
Joo Hyun
  >  Ju-seok
Hie-sun Park
  >  Chang-won
Tae-woong Eom
  >  Dong-su
Park Ji-bin
  >  Jeong-hwan
Soo Ae
  >  Daughter (as Su-Ae)
Soo Ae
  >  Jeong-eun

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gajok (2004)
    Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2022 u 19:40
Gajok aka A Family (2004)

Melodrama mahom nije “moj” žanr, no svako malo korejski autori me uvuku u svoje tmurne i kišovite priče, ponajpre zbog izuzetno veštog ukrštanja različitih žanrovskih pravaca sa vrlo efektnim glumcima i smislenim i nesvakidašnjim pričama, često lišenim svakog stereotipa na koje sam, nažalost, navikao da nailazim. A Family mozda nije previše originalan film, no meni je ipak bio prava filmska poslastica.

Elem, ovoga puta priča nas upoznaje sa Jeong-eun, devojkom u svojim ranim dvadesetim koja upravo biva puštena iz zatvora u kojem je zbog svojih burnih pubertetskih dana boravila 3 godine…ona je primorana da se zaposli u lokalnom frizerskom salonu i da se vrati kući, mlađem bratu i ocu sa kojim je u prilično lošim odnosima…on njoj nikada nije oprostio njeno petljanje sa krimosima, dok ona njemu nije oprostila alkoholizam i gadnu narav za koju misli da je prerano odvela njenu majku u smrt. Na “ulici” su okolnosti i gore, pre nego što je otišla na robiju, Jeong-eun je ukrala novac lokalnog gangstera koji je u međuvremenu postao još brutalniji i beskompomisniji, tako da Jeong-eun prve večeri na slobodi biva pretučena sa zadatim rokom za povraćaj novca gangsteru. Ubrzo Jeong-eun saznaje da joj je otac teško bolestan, u poodmakloj fazi leukemije i da mu je ostalo najviše par meseci života…ona pokušava da prevaziđe ambis koji je između njih od njenog detinjstva, kao i da se nekako izvuše iz kandži svirepog krimosa…no vremena je sve manje a problema sve više… 

Ponovo sam prisustvovao sjajnim glumačkim bravurama glavnih glumaca, ne znam ko mi je bolji, da li preslatka Su-ae ili Hyeon-ju kao njen otac, odlicni u svojoj uveriljivosti u svakom kadru, priču dovode do najvišeg nivoa, uživao sam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.