Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi > Oni koji su nas zadužili
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Boozywoozy Zbogom druže
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Boozywoozy Zbogom druže

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Boozywoozy Zbogom druže
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 15:41
Dragi prijatelji imam za vaš jednu jako tužnu vijest. 

Javili su mi da nas je napustio naš dragi junior moderator Boozywoozy.

Dušan Gajić

Vjerujem da vam je svima ovo šok kao i meni.. nema 2 dana da se zezali skupaUnhappy

Teško je pomisliti da osoba tako vedrog duha i karaktera, uvijek spreman na zezanje samo nestane u trenu :(

Ažurirao iromafia111 - 21.Prosinac/Dec.2021 u 20:55
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 15:49
Falićeš, Buzi, ti i tvoje šale. Počivaj u miru, druže.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 15:51
Jbt! Fakat sam u šoku!
Ne zezaš? Ma ne zezaš se s ovim, znam...

Juče se zezali u selu... Znam da je bio bolestan, ali nisam ni pomislio na ovo.
Ne mogu ovo još svariti. UnhappyUnhappyUnhappy
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 15:55
Dragi naš Buzi, nemam reči koliko mi je žao
Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 16:05
Au... Unhappy
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 16:07
Najveseliji čovek kojeg sam ovde upoznao. Do juče se zezali, a sada ga nema. Počivaj u miru, druže. Nedostajaćeš.  Cry rip
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 16:22
Ufff, kao da smo se znali 100 godina. A, nismo... Vidimo se...
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 16:22
rip
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 16:48
Veseljak, dobri duh foruma... Svima će nam nedostajati.

Hvala ti za svaki trenutak koji si proveo s nama.

rip
Na vrh
Cvija01 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cvija01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 16:56
NAJGORA VEST,AU....
Na vrh
Cvija01 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cvija01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:02
Kolko mi je tesko,dopisivali se,upoznali se na VMA...jadan ADMIR...I njegova Sestra....
Na vrh
Cvija01 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cvija01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:05
AU IZVINIITE PLACEM ZATO PISEM TOLIKO...
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:13
Buzi je bio izuzetan mladić. Prijatan, druželjubiv, tolerantan, momak širokih shvatanja bez predrasuda ili nametnute mržnje iako je živeo i preživeo rat u BiH, u Sanskom Mostu (FBiH) odakle je rodom. Živeo je u Gradiški (ili Gradišci), RS.
Bili smo u kontaktu i znao sam da je oboleo od teškog oblika leukemije, da se leči u Banja Luci i u Beogradu, da očekuje napredak ka ozdravljenju.
Bio je veliki borac, uvek pozitivan, nasmejan, pravi prijatelj, da zasmeje i bude originalan, da prokomentariše neku seriju, film, glumca, preporuči nešto dobro iz sveta filma,...
Borio se do samog kraja, nikada nije gubio nadu u izlečenje,... iskreno, i ja a verujem i svi koji su ga poznavali su verovali da će Buzi tj. Dušan pobediti opaku bolest.
Znate i sami kakvo je današnje zdravstvo kod nas u regionu. Čekanje na lekove danima kada su najpotrebniji, kupovina lekova iz inostranstva, lekarsko osoblje oguglalo ili nezainteresovano za svoj posao (čast malobrojnim izuzecima),...
Dušan se borio od Decembra 2018. sa svim tim problemima, realnim (zdravstvenim) i nametnutim (od društva) i bio je uvek iznad toga, nije se žalio, stoički je sve to podnosio sa nadom i željom da će ponovo ozdraviti.
Bila mi je čast što sam te poznavao dragi Dušane, a verujem da je to i mišljenje mnogih na našem Forumu.
Od skoro je bio unapređen u Junior Moderatora baš zbog zvog ličnih i karakternih kvaliteta. Ostavio je dubok trag na našem Forumu.
Verujem da nas je ova vest sve neprijatno iznenadila i šokirala.

Dukijev poslednji post na forumu - Objavljeno: Od juče u 15:55: / Uvek nasmejan i pozitivan, vedrog duha. Svaka čast.
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

A što ako se Čakijev ljubimac Rashford osveti za izbacivanje iz ekipe? lol
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Pod upitnikom je hoce li uopste igrati.

Iskreno saučešće porodici.
Počivaj u miru i neka ti je laka zemlja.
Nećemo te zaboraviti.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Rujan/Sep.2019 u 18:26

Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:18
Strašno!

Buzi druže nedostajaćeš nam svima.
Počivao u miru!
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Cvija01 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cvija01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:33
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Buzi je bio izuzetan mladić. Prijatan, druželjubiv, tolerantan, momak širokih shvatanja bez predrasuda ili nametnute mržnje iako je živeo i preživeo rat u BiH, u Sanskom Mostu (FBiH) odakle je rodom. Živeo je u Gradiški (ili Gradišci), RS.
Bili smo u kontaktu i znao sam da je oboleo od teškog oblika leukemije, da se leči u Banja Luci i u Beogradu, da očekuje napredak ka ozdravljenju.
Bio je veliki borac, uvek pozitivan, nasmejan, pravi prijatelj, da zasmeje i bude originalan, da prokomentariše neku seriju, film, glumca, preporuči nešto dobro iz sveta filma,...
Borio se do samog kraja, nikada nije gubio nadu u izlečenje,... iskreno, i ja a verujem i svi koji su ga poznavali su verovali da će Buzi tj. Dušan pobediti opaku bolest.
Znate i sami kakvo je današnje zdravstvo kod nas u regionu. Čekanje na lekove danima kada su najpotrebniji, kupovina lekova iz inostranstva, lekarsko osoblje oguglalo ili nezainteresovano za svoj posao (čast malobrojnim izuzecima),...
Dušan se borio od Decembra 2018. sa svim tim problemima, realnim (zdravstvenim) i nametnutim (od društva) i bio je uvek iznad toga, nije se žalio, stoički je sve to podnosio sa nadom i željom da će ponovo ozdraviti.
Bila mi je čast što sam te poznavao dragi Dušane, a verujem da je to i mišljenje mnogih na našem Forumu.
Od skoro je bio unapređen u Junior Moderatora baš zbog zvog ličnih i karakternih kvaliteta. Ostavio je dubok trag na našem Forumu.
Verujem da nas je ova vest sve neprijatno iznenadila i šokirala.

Dukijev poslednji post na forumu - Objavljeno: Od juče u 15:55: / Uvek nasmejan i pozitivan, vedrog duha. Svaka čast.
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

A što ako se Čakijev ljubimac Rashford osveti za izbacivanje iz ekipe? lol
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Pod upitnikom je hoce li uopste igrati.

Iskreno saučešće porodici.
Počivaj u miru i neka ti je laka zemlja.
Nećemo te zaboraviti.    

Odvratna je medicina i doktori,ja sam 30 dana bio na WMA,svasta radili i tek u klinickom videli sta mi je iako sam invalid....imam sca tip 1 i umirem za 5 god.Winksmajli jer se mucim ko budala,a nemam petlju da se ubijem...
Na vrh
Dartanjan View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dartanjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:34
Strašno. Samo ću reći, zbogom i saučešće porodici i ljudima koji su ga poznavali.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:43
Buzi je bio baš bio samozatajan lik, nikad nije gurao sebe, neki koriste svaku mogućnost, bolest i sve za svoju promidžbu i guranja sebe u prvi plan, buzi ne.   Morali izvlačit natane iz njega što mu je.

Mislim da mogu reći osvojio nas je svojom vedrinom I spremnošću da se zeza sa svime.

Moram priznat do danas dok nisam saznala da ga nema više...evo peti dan već se cerekala na buzijev post od neki dan kako će se popišat Admiru na playstation.   :(
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 17:47
Svi ste vi ovdje moja obitelj u paralalelnom životu. Zato kada ovo čitam teško mi pada, jer krivo mislim da ste besmrtni. Tek kada se desi ovakva katafuckingstrofa, vidim da smo svi od mesa, krvi, želja i nadanja. Boozy je bio moja svakodnevnica i jako će mi nedostajati. Moje iskreno saučešće, svima koji su ga poznavali, a za nas ostale nenadoknadiv gubitakCry
Na vrh
Bulvay View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bulvay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 18:12
Dušane, počivaj u miru.

Saučešće porodici i prijateljima.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2019 u 18:14
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Buzi je bio baš bio samozatajan lik, nikad nije gurao sebe, neki koriste svaku mogućnost, bolest i sve za svoju promidžbu i guranja sebe u prvi plan, buzi ne.   Morali izvlačit natane iz njega što mu je.

On se čak i šalio u vezi toga.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.