Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sve je postalo pepeo i dim!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sve je postalo pepeo i dim!

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sve je postalo pepeo i dim!
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:11
Ili ostaviti? Nije to toliko teško. I did it Smile

Ažurirao Mandarinan - 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:45
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:24
I did it 2. Napreduješ voćko, napreduješ...
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:27
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Ili ostaviti? Nije to toliko teško. I did it Smile

+ 1  Malo duže od mesec dana Approve
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:30
Moramo napraviti pod4um ex smokera. Ne daj se Bojo... drugi mesec je posebno zeznut zvaljo
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:34
Hell yeah! Da li Vam je bilo teško? Meni je baš bilo lako, mada moj dimni staž nije nešto 'zavidan' (oko 4-5 godina aktivno), i potpuno iznenadno. Probudio sam se jednog jutra i naprosto nisam želeo da zapalim. Mora biti da su me operisali dok sam spavao!LOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:43
Ne treba nam podforum, dovoljna nam je tema LOL

Ovako, moj pušački staž je bio 17 godina, od toga aktivno(u smislu svaki dan kup cigareta) 14 godina.

Četiri puta sam pokušavala da ostavim, a ovo je prvi put da sam ostavila. Kako znam? Verovatno mi je konačno "kliknulo" jer nisam imala ni jednu jedinu krizu niti sam i jednom poželela da uzmem i zapalim cigaretu. Razmišljam o cigaretama, ali ne u smislu da želim da zapalim, već više u fazonu "e pre bih sela i zapalila, a sam ne moram već mogu..." ili "uh, što je dobro što ne moram da tražim kafić gde je dozvoljeno pušenje..." ...
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:45
'Ladno si napravio topic LOL
Nisam ni ja imao mnogo aktivnog staža - 5 godina i onda sam se jednog dana oženio i žena je rekla "No more hopa-cupa 4U ako ne ostaviš cigare"... i tako Smile
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:45
Me, too! Pre 3 godine. Ni meni nije bilo teško onda kada sam čvrsto rešila, ali pre toga je bilo mučenje. Sad kad znam kako to izgleda biti slobodan, ne bih ponovo zapalila cigaru...
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:45
Hahaha, Novy, fenomenalno Smile
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:47
Bitno je pronaći pravu motivaciju, a moja je bila najbolja moguća LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:50
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Sad kad znam kako to izgleda biti slobodan, ne bih ponovo zapalila cigaru...

E, to je ono što je i mene najviše obradovalo u ovih mesec dana...Čoveče, koja sloboda!!!

Novy, puno pozdravi ženu, legenda je LOLLOLLOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:52
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

'Ladno si napravio topic LOL
Nisam ni ja imao mnogo aktivnog staža - 5 godina i onda sam se jednog dana oženio i žena je rekla "No more hopa-cupa 4U ako ne ostaviš cigare"... i tako Smile
Za hopa cupa bih ostavio i nošenje prstenja! Hopa cupa je osnova mog plemena!LOL

Inače, kako je sve to kod vas počelo? Realno, ja volim cigarete. Nikada mi to nije bio fazon iz dosade ili zato što to drugi rade, već čisto hedonističko uživanje. Prvu cigaretu sam stavio u usta sa 6 godina, ali mi niko nije rekao da se i treba zapaliti, te sam bio dosta razočaranLOLLOLLOLLOLLOL Nakon toga kroz srednju nešto malo igranja sa tompusima i onim čudnim captain blackomLOL i onda na faksu sam počeo ozbiljnije.
― George Carlin
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:56
Ja sam počeo da pušim kada me je šutnula jedna devojka, a eto, ostavio sam ih kada sam se oženio. Summa summarum - it's all about women (& hopa-cupa) LOL

Ažurirao novy78 - 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:57
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:02
Me like your way of thinking. We must compare notes on hopa cupa subject!LOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:02
Počela sam na onom raspustu između osnovne i srednje, dakle s 15 g, i to sam propušila poslednja u društvu Big smile. I često mi se dešavalo da se, kad legnem da spavam, unapred radujem jutarnjoj kafi uz cigaretu. I dugo je trajala ta ljubav, preko jedne decenije, a onda su mi se smučile najpre cigatete, pa onda ja sama sebi, što ne mogu da prestanem. I tako, dok se jednog dana nisu sklopile kockice. Srećom Smile
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:06
Samo nemoj da pređeš sad na one "šašave" cigare Smile
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:10
Ja probao još kao klinac u 11 godini čisto radi zafrkancije,a nisam propušio ni dan danas.Valjda kad pređeš dvadesetu manje su šanse da zaglaviš sa nikotinom.Od moje ekipe barem 90 % su ovisnici od duhana,a i čitava familija puši,dok Stari dere više od dvije kutije na dan...
Valjda sam se nadihao dima za čitav život ,pa me zato ""cigar" nikada nije privlačilo .Wink

Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:13

I njih smo prevazišli. Wink Ostalo je još pivo, ali to je baš velika ljubav, pa sumnjam da ću ikada poželeti da ga ostavim. bubba2
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:14
JA počela sa 13. Razlog - bilo džaba cigaja, a nama bilo dosadno LOL
Tokom osmog razreda i prvi razred srednje- onako sezonski - kad ima pušimo, kad nema grebemo se LOL
U drugom srednje počela da kupujem i sve do pre mesec dana tako.
Kao i vi i ja sam uživala u cigaretama. Nikada u svom pušačkom stažu nisam prepušila, nikada me nisu bolela pluća ili nešto tako, nikad kašljala, povraćala, nikad me nije bolela glava...
Držala sam se na kutiji dnevno u proseku - nekad malo manje nekad par cigaja više- ali bez većih odstupanja.

Za razliku od imenjakinje nisu mi se smučile cigarete, smučilo mi se robovanje njima. Povukla sam paralelu
ja + cigarete = žene koje muževi tuku + život sa takvim muževima

Svi imamo običaj da postavljamo pitanja "zašto ih ne napuste"...bla bla bla...a onda sam shvatila da nema razlike u mom odnosu prema cigaretama i njihovom prema takvim muževima.
To mi je bilo sasvim dovoljno. Ne sviđa mi se pomisao da me bilo ko ili bilo šta maltretira... dok uživam u pomisli da ja maltretiram druge LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:16
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

I njih smo prevazišli. Wink Ostalo je još pivo, ali to je baš velika ljubav, pa sumnjam da ću ikada poželeti da ga ostavim. bubba2
Hej hej, ovo je tema o cigaretama a ne o alkoholu. Dosta sam opisivao svoje poroke, pa makar bili i bivši, za danas!LOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.