Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Što bi ljudi rekli
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Što bi ljudi rekli

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Što bi ljudi rekli
    Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 14:59
Đavolu malo bilo...

Moj 10.000 post!!!!

Ja sam se eto trudila, zalagala, mnogo sna žrtvovala i na kraju ipak uspelaLOL. Znam da prvom hiljadom nisam oborila rekord u brzini, ali zato sam se potrudila da to ispravim sa 10komLOLLOLLOLLOL
Sad mi samo preostaje da ili smanjim svoje pojavljivanje na forumu ili nateram šefa da on malo svoje poveća, inače ću za sledećih godinu dana i njega prestići, a svi znate da je moja inlove i moje sefepostovanje prema njemu preveliko da bih dozvolila da se to desi. Zato, beloving šefe, ubrzaj malo, molim te LOLLOLLOL

Znam da ste čekali moj 10.000 post, da vidite iće, piće i društvo za zabavu, ali ovaj put imam nešto drugo za vas...

i

p.s. Molim vas ne potežite tehnička pitanja. Cry (dovoljno je što znam da je očaj živi) Program za pravljenje klipova koji sam, na šefovu preporuku(sefepostovanje) skinula pre par dana (srećom, jednostavan- zna me čo'ekLOL) ima taaako maaaalo mogućnostiCry, a o samom uploadu na youtube bolje da ne počinjem(7 puta sam menjala melodiju zbog autorskih pravaOuch)

Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 22:21
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:02
Mila moja sve cestitke i svaka cast,SRECAN ti 10-ti rodjendaaaaaaaaaaaaaan...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:05

Thumbs Up zakon

cestitke na nespamerskih 10k grin

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:09

Heart  cestitamo  Heart

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10
Hvala draga kiss

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Thumbs Up zakon

cestitke na nespamerskih 10k grin

Mislim da je 9.000 u spamu...moža čak i više LOLLOLLOL

Hvala šefice EmbarrassedEmbarrassed

Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10
Svaka čast Bojo!!!
Predobro si to napravila!!!!
Fenomenalno!

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:15
Prelepo!

cestitamo

Da nam još dugi niz godina mamiš osmehe na licima
i usrećuješ ovu porodicu na titlovi.com ruza
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:17
Hvala, momci, hvalaEmbarrassed...meni je bilo tako zanimljivo (iako sam izluđivala zbog izuzetno malih mogućnosti samog programa)

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:18
A pa dobro sad, Bojo, da je bilo više opcija onda bi napravila remek djelo filmske industrije... Obogatila se i napustila naš forum... Ne može to tako...

LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:20
od mene svaka čast na ovom trudu.Drago mi je što te poznajem i zato što postojiš Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:21
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

napustila naš forum...

LOLLOLLOLLOL

LOL Jesi li ti video poruku? Ne nadajte se tome- lepo sam vam napisala LOLLOLLOL

Hvala, nespameru Embarrassed

Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:23

Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:03
cestitamo  za 10k

Video klipovi su super, izvukla si 110% mogućnosti programa.

Sve najbolje našoj

I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:03
Svaka čast seko titloviekipa
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:13
Bravo carice Clap
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:30
Odlično, fenomenalno...prvo sam pomislio neka šala(što li toLOL) kad ono umetničko delo o čijoj bi široj primeni trebalo najozbiljnije razmisliti. SVAKA ČAST BOJANA...ne znam šta bih drugo rekaoClap
live long and prosper
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:37

Draga srecan rodjossssssss  

Filmici su zakon i verujem da ce brzo postati hit na youtubu (rezirala si bolje od mnogih profesionalaca tako da sve pohvale i za to)

Zelim ti da sto pre postavis novi rekord po broju i brzini objavljenih postova

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:41

LOL Kakav si ti car. Eto, zato te volimo.

cestitamo

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:54
Hvala, hvala...Ljudi, vi znate da sam i ovako uobražena...lakše sa tim pohvalamaLOLLOLLOL

Originalno postovano od strane jafforidza jafforidza piše:

Video klipovi su super, izvukla si 110% mogućnosti programa.

Volela bih da je mogao da mi pruži više Unhappy Kakve sam samo zamisli imala vestichica

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Svaka čast seko titloviekipa

Hug

Originalno postovano od strane chlink chlink piše:

Bravo carice Clap

Mnogi  ne znaju (pa ni ti sam verovatnoLOL), ali ti si bio prvi koji mi je poslao pm kad sam stigla na forum i to samoinicijativno, da mi nešto objasniš i pomogneš. Hug Zato si ti "mili moj "

Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Odlično, fenomenalno...prvo sam pomislio neka šala(što li toLOL) kad ono umetničko delo o čijoj bi široj primeni trebalo najozbiljnije razmisliti. SVAKA ČAST BOJANA...ne znam šta bih drugo rekaoClap

Trebalo je da bude šalaLOL i reklamaWink.
Klipovi su prošli bezbroj obrada. Problem je bio što kad god napravim neki baš šaljiv i prilagodim uz muziku, youtube mi blokira zvuk zbog AP i onda dok nađem drugu, pa treću...sama muzika je uticala i na promene tekstova i šala....baš sam se nerviralaUnhappy Na kraju sam digla ruke. Shvatila sam da bi mi trebalo još par dana sa mojim dnevnim rasporedom i "super brzim" uploadom da pronađem adekvatnu i "slobodnu" melodiju,a više nisam mogla da ne postujemLOL pa je ispalo kako je ispaloSmileSmile

Što se tiče šire primene - pogotovo zbog klipa titlovi.com- podesila sam da linkovi budu javni .....valjda LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

Draga srecan rodjossssssss  

Filmici su zakon i verujem da ce brzo postati hit na youtubu (rezirala si bolje od mnogih profesionalaca tako da sve pohvale i za to)

Zelim ti da sto pre postavis novi rekord po broju i brzini objavljenih postova

Hvala, dragi.
Što se tiče rekorda- napisala sam u prvom postu. "Šef" mi je granica LOLLOLLOLLOL

Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

LOL Kakav si ti car. Eto, zato te volimo.

cestitamo

LOLLOLLOL

Mislim da sam ja prvi spamer u Net istoriji kome upravitelji sajta i foruma govore "čestitamo" za 10.000 post ROFL

inlove i ja vas, sve, mnoooogoooo EmbarrassedEmbarrassed
LOL

Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:57

Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 17:35
Svaka čast, Bojo, jako dobro napravljeno Clap. Ne sumnjam da je trebalo puno truda i vremena, ali se isplatilo!

"Volela bih da je mogao da mi pruži više Unhappy "

Pretpostavljam da misliš na program?Wink
"Kakve sam samo zamisli imala vestichica"

Iduće godine ih očekujemo u novom videu Thumbs Up. Još jednom, čestitam.
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 18:23
Kao i uvijek originalna. Clap
Mudri.... LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.