Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sujo i robovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sujo i robovi

Odgovori Odgovori Stranica  123 17>
Korisnik
Poruka
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sujo i robovi
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2014 u 17:33

Da li neko može da pomogne koja je ovo pesma, ne znam kako se zove ni ko peva.Čuo sam je  pre možda 30 godina, ostala mi je u sećanju i dugo me "proganja". Tražio sam, guglao i ništa pa se nadam možda neko zna ili zna nekog ko zna.  Big smile  Tekst ide otprilike ovako :

"gazim kroz snove svilene,prate me tvoje uhode, 
 kakvi su to svatovi što te bez p(j)esme odvode" 

Muškarac peva, možda je grupa. Ne znam da li je pop, zabavnjak ili možda "mekši" narodnjak .Smile
 Pomagajte ako Boga znate ( i  pesmu Big smile ) dobiću maniju gonjenja insane .
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 20:18

Samo da kažem da me još proganja LOLLOL
Nisam našao, iako sam pitao svugde i svakoga; poštara, slučajnog prolaznika, putnika namernika, nezvanog gosta i ništa  Confused  Angry   
Pomozite Cry ,  pitajte bližnje i daljnje, komšiju-nicu na kafi, baku na pijaci, kad vam je dosadan sagovornik, kad vam se neko udvara, bilo koga, možda će znati  LOL    LOLLOL   

Ažurirao kadetoni - 21.Ožujak/Mar.2015 u 20:19
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 21:32
A da li si siguran da ovi stihovi koje si naveo uopšte tako glase?
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:11
Hvala na interesovanju!
Možda neka reč fali ili sam dodao, ali uglavnom je to. Davno je bilo, a ne googl-u nema ništa, pa se nadam možda postoji neki "živi svedok"  LOL
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:19
Meni je interesantno kako nema nikakvog traga na google-u, osim tvojih silnih potraživanja po mnogobrojnim forumima...grin 
Zanimaću se malo, pa ako išta nađem napisaću ovde!

Ažurirao Atrahasis - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:20
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:22
Čudno da ne postoji baš ništa na Net-u.
Pitao sam par ljudi (do sada) svima zvuči poznato...
Hrvatska undergroun scena, početak 80-tih, svim poznato ali ni(t)ko ne zna.
Haustor (Darko Rundek)... nije baš njegov stil.
Ovo je garant 1 pesma sa prvog i jedinog vinil albuma na 33 brzine,
posle se raspala ili grupa ili država,....
Ako ima neka prodavnica muzičkih CD/DVD u NS proveri tamo.
Ja ću se raspitati ovde, u Nišu. Vel.pozzz.

Ps.vodiš nas i častiš piće ako ti nađemo pesmu? Može?

Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:23

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:32

Ajoj, koliko mi znači, ne samo piće .    
Nije underground scena, ličilo mi je na crnogorski "Makadam" ali nisam pronašao ili nisam sve od njih čuo. Confused
 Možda se ta grupa što peva nije raspala, al' država jeste.Ouch

Ažurirao kadetoni - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:34
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:35
 da vidimo par mogućnostiLOL

valjda je jedna od ovih 150LOL

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:38
Kadetoni, pazi ovo, bili smo u kafiću, jedan moj ortak je tražio pesmu,
nije znao NIJEDNU jedinu r(ij)eč, znao je samo melodiju, ritam i lepo on krene TA-NA-NA-NA-NA-na-na-na-na-na-na,..... i sve tako tananananana,....
Svima poznato, ali niko ne zna ni reč.
Prilazi nam Gazda lokala (generacija 60-65 i kaže nam: "Omladino, nemoj da se mučite, 3 reči: Džakarta, Pozovi me."
Ortak je časti ceo lokal momentalno.

Jakarta - Pozovi me                                                                                     JAKARTA - POZOVI ME

Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:42

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:43

Auuu, kad vidim koja ekipa na spisku Confused   Gde sam ja to zaglibio ako tu pronađem    LOLLOL
 Odo' da tražim, u svakom slučaju hvala.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:58
nisam baš dobra u pogađanju pesama, a najgore što i meni sad zvuči poznatoAcaNholivud
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 23:21
što se nije naložio na neku normalnu, tipa svirajte mi jesen stiže, a ne ovakve nekeLOLLOL
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 23:50

Ko se naložio? Proganja me, a kad se progonjeni palio na progonioca ?  LOLLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 14:48
Ko prati ovu vrstu muzike i zna neka pomogne. Please.
Meni je ovo u stilu "2 steps from heaven" koji pišu tj. prave ovakve instrumentale za epic movies.

Inače - ovaj video klip posvećujem našem dragom članu i prevodiocu - Hogaru Strašnom aka Hogaru I Veličanstvenom i njegovom velikom veziru Atrahasisu aka Urošu.
Nadam se da Uroš zna o kojim pesmama se radi.

EDIT: da preciziram - mislim na 2 pesme: od 0.33 min i od 3:33 min. Ne na INTRO duhovnu muziku do 0:33min.

Vel.pozz.
Danilo NI

FETIH 1453 aka The Fall of Constantinopolis

Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Srpanj/Jul.2015 u 14:58

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 14:58
Blagodarim na posveti.Big smile Možeš slobodno uživati u blagodetima moga dvora.LOLLOL

Čika Shazam kaže da je to kompozicija Moving Mountains od Two Steps From Hell.

EDIT:

Druga je Mark Petrie - Richat.

Ažurirao Hogar Strašni - 17.Srpanj/Jul.2015 u 15:03
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 15:08
HVALA TI Hogare Strašni tj. Vaše Sultansko Veličanstvo tj. Nebeska zvijezdo Orijenta, Dragulju Istoka, Kralju nad Kraljevima, Care nad Carevima, Zaštitniku Vere i Nacije,.....
na kompletnom i vrlo brzom odgovoru. SVAKA ČAST!

Copyright: Atrahasis, 2015. All Rights Reserved.

Cenim da je Atrahasis aka Uroš odličan izbor za Velikog Vezira ali oprez nikada nije naodmet.

Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Srpanj/Jul.2015 u 15:21

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 20:33
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 20:59
Atrahasis, koji si ti Car.
Svaka čast na svakom detalju i na originalnoj ideji.
Banovan korisnik = dekapitovan korisnik / user (po naređenju i volji Njegovog Sultanskog Veličanstva - Hogara I Veličanstvenog)   

Ps.sada nam fale još.... prve dame. Urgiraj kod Sultana a može da raspiše i konkurs po tom pitanju.    Snimi ovaj "rad pupka ispod". Distrakcija za titlove.

Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Srpanj/Jul.2015 u 21:07

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 21:02
Konkurs za harem počinje sutra... danas je praznik!LOLLOLLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 21:17
Ali, jedan od puno ubedljivih detalja na Sultanovom hatišerifu je - crveni voštani pečat.    Svaka čast. Imam i pečat ako neko sumnja.

Veliki pozdrav za našeg Sultana - Hogara I Veličanstvenog.    i za mog novog Šefa Velikog Vezira - Atrahasisa I Neodoljivog   

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 17>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.