| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dobro deco... |
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Korisnik | ||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dobro deco...Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2011 u 23:57 |
|
|
...ja sam shvatio!
U stvari sam ušao u alternativni svet! Mesto gde spameri postaju nespameri a nespameri ostaju nespameri!!!! E sad...tu se nalazi caka. Da li želite da čujete ostatak prve epizode?
![]() |
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:22 |
|
|
Opet poskupeli lekovi, a tebi kasni plata?!
![]() Ajde, da čujemo nastavak... Ažurirao bojanadj - 06.Rujan/Sep.2011 u 00:22 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:44 |
|
|
Jes!!!
Kada je naš heroj Mandarinus prošao kroz ta naizgled obična vrate nikako nije sumnjao da će u stvari preći u drugu dimenziju! Ali ne! on se nije uplašio, samo je normalno seo za svoj računar...i otišao na stanicu divx titlova... A tamo!!! Tamo ga je čekala najstrašnija istina! Bojana x 2, Nebojša, Spoljni, i sada ova novopridošla Rea...su imali svi zajedno 100 postova! Manda se sada već zabrinuo! Pogledao je svoj Mandarinasti profil...i tu ga je čekao naredni šok! On do đavola ima 15 poruka! Šta se ovo dogodilo?! Možda je onaj blesavi Čudak izbrisao 80% foruma? Ili je Dariju dozlogrdilo da čita gluposti? Ili je možda nestvarni Administrator umešao svoje prste tu?! Mandarinus je tada odlučio. On će rešiti tu misteriju koja ga je izjedala! Prošetao je do stare kafane. Tamo je zatekao memljivu atmosferu, kosatog gazdu koji sam kuva kafu i on mu kroz ono malo zuba reče: Nije ti ovde niko ušao ti odvratni Mandarinuse! Rekao sam ti i prošli put, neću da te vidim ovde! Ali,ali Iro, pa ja sam ti najbolja mušterija! HA!-reče Ira- ti uopšte i nisi mušterija. A sada se gubi da ne pozovem Kratkog! Da li vas interesuje nastavak prve epizode Mandarinusa u paralelnom svemiruuuuuuuu=!
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:49 |
|
|
"ova novopridošla Rea"
![]() auuu pazi sta si rekao,neko ce dobiti sljepkanje a to necu biti ja ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:58 |
|
|
Šta sam pogrešio?! Vidi kolicno postova imaš?
![]() ![]()
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:05 |
|
Ja se ne takmicim ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:09 |
|
|
Nije stvar u takmičenju. Stvar je u konstantnom spamovanju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:36 |
|
Ti si najveci spamer ovde Vidi koliko imas postova i nisam naisla ni na jedan tvoj koristan post ![]()
|
||
|
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:43 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 10:01 |
|
ajme, ovo me podsjeća na djetinjstvo!
gledao bih Batmana, a na kraju skoro svake epizode...
Tune in tomorrow! Same Bat-time, same Bat-channel!
samo što bi to sutra stiglo tek za tjedan dana kad je meni škola u drugoj smjeni
nego, da ti odgovorim na pitanje... DA!
Ažurirao nitkov - 06.Rujan/Sep.2011 u 10:01 |
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 10:26 |
|
A šta te briga da li nekoga interesuje, piši za sebe. ![]() A što se tiče broja postova, rešila sam da danas konačno pređem 3000. Čini mi se da sam čitavu večnost na dvojci, tako da je moguće da smo u drugoj dimenziji gde neko briše postove ![]() |
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 10:44 |
|
|
Kratkog...? upitno ga pogleda naš dragi heroj. A ko je Kratki? Šta se zbilo sa Dugim?
Ti mene izgleda praviš budalom, dečače? Vrlo dobro znaš da je počeo odavno da se bori za prava ugroženih hrčaka! Ma kako odavno, pa juče smo pili pivo on i ja!- sada već uspaničen, naš heroj nije hteo da prihvati takvu surovu istinu! Ti si očito lud ogavna mandarino, ne želim da slušam tvoje gluposti! Izlazi iz mog lokala, napolje! Stari Iro čak i metlu uze u svoje ruke! ALI ČEKAJ samo još ovo da te upitam! reče Manda u trenutku kada mu metla prozvižde kraj levog uha. Gde su Bojanini, Nešini, Vojanini i moji postovi!?!?! Gde su nestale hiljade istih!!! ...Iro sa gađenjem ponovo podiže metlu, i zavitla je kao mač, i kroz klimave zube procedi...pa vi nikada niste postovali poruke! Sada znam da si potpuno poludeo! ODlAZI! Naš hrabri junak je istrčao napolje kako bi izbegao Irin gnev, ali sada se našao u nedoumici! Publika sada ima priliku da glasa: Da li će Manda otići kod: 1. Bojane 2. Vojane 3. Neše 4. Šetaće putem dok ne naleti na nekog Potrebna su 3 glasa za jednu opciju.
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 11:22 |
|
OCR error!
za koga glasati?
znam!
moj glas ide za BOJANU
s njom nije moguće pogriješiti!
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 11:36 |
|
|
Odlazak kod Bojane: 1
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:02 |
|
|
Ja shvatam da su mi spameri postali sporiji, ali možete malo da učestvujete, zar ne?
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:21 |
|
|
ma prije ću se ja registrirati još dva puta, natući pedesetak postova pa ti odgovorit nego što će netko drugi glasat
trebao si si skratiti muke pa da odlučuje prvi koji se usudi dati prijedlog
ako se kome ne sviđa, onda neka se buni - a ti uvijek možeš podilaziti, po potrebi, tako da ponovo zatražiš kvalificiranu većinu il što te već spopalo da si tražio
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72554 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:27 |
|
|
3. Otići će kod Nebojše i reći "J
o te, gubi se na posao! Gazda je popizdio i mlati uokolo metlom! Pogledaj mi ovu kvrgu na potiljku! Direktan pogodak! Šteta da se takav talentirani čovjek ne bavi bacanjem koplja nego meni mijenja konfiguraciju glave.""Posao? - odgovori Nebojša. Ne znam hoću li stići. Imam puno obaveza." (nastavak prepuštam Mandi) ![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:43 |
|
|
2. Vojane
Zbunjena mandarina će otići kod naše skvo Boki u potrazi za utehom i mudrim savetom i pokušati da joj glumeći bespomoćnu mandarinu padne u njedra, ali će ga sačekati sudbina kleta i biće suočen sa novim letećim predmetima
|
||
|
|
||
![]() |
||
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:53 |
|
|
Manda nam se razletjela po prostoru i vremenu
kolege, zar zaista želite još jednog forumaša s više ličnosti?
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2011 u 14:09 |
|
|
A odavno je već vreme da se uposli i neki psihijatar ovde na forumu
|
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |