Dobro deco...
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=43125
Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 22:54 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Dobro deco...
Objavio: Mandarinan
Tema: Dobro deco...
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2011 u 23:57
|
...ja sam shvatio!
U stvari sam ušao u alternativni svet! Mesto gde spameri postaju nespameri a nespameri ostaju nespameri!!!!
E sad...tu se nalazi caka. Da li želite da čujete ostatak prve epizode?
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:22
Opet poskupeli lekovi, a tebi kasni plata?! 
Ajde, da čujemo nastavak...
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:44
|
Jes!!!
Kada je naš heroj Mandarinus prošao kroz ta naizgled obična vrate nikako nije sumnjao da će u stvari preći u drugu dimenziju! Ali ne! on se nije uplašio, samo je normalno seo za svoj računar...i otišao na stanicu divx titlova...
A tamo!!! Tamo ga je čekala najstrašnija istina! Bojana x 2, Nebojša, Spoljni, i sada ova novopridošla Rea...su imali svi zajedno 100 postova! Manda se sada već zabrinuo! Pogledao je svoj Mandarinasti profil...i tu ga je čekao naredni šok! On do đavola ima 15 poruka! Šta se ovo dogodilo?! Možda je onaj blesavi Čudak izbrisao 80% foruma? Ili je Dariju dozlogrdilo da čita gluposti? Ili je možda nestvarni Administrator umešao svoje prste tu?!
Mandarinus je tada odlučio. On će rešiti tu misteriju koja ga je izjedala! Prošetao je do stare kafane. Tamo je zatekao memljivu atmosferu, kosatog gazdu koji sam kuva kafu i on mu kroz ono malo zuba reče: Nije ti ovde niko ušao ti odvratni Mandarinuse! Rekao sam ti i prošli put, neću da te vidim ovde! Ali,ali Iro, pa ja sam ti najbolja mušterija! HA!-reče Ira- ti uopšte i nisi mušterija. A sada se gubi da ne pozovem Kratkog!
Da li vas interesuje nastavak prve epizode Mandarinusa u paralelnom svemiruuuuuuuu=!
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: Rea
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:49
"ova novopridošla Rea" 
auuu pazi sta si rekao,neko ce dobiti sljepkanje a to necu biti ja 
-------------
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 00:58
Šta sam pogrešio?! Vidi kolicno postova imaš?  
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:05
Mandarinan piše:
Šta sam pogrešio?! Vidi kolicno postova imaš?   |
Ja se ne takmicim 
-------------
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:09
Nije stvar u takmičenju. Stvar je u konstantnom spamovanju      
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:36
Mandarinan piše:
Nije stvar u takmičenju. Stvar je u konstantnom spamovanju       |
Ti si najveci spamer ovde Vidi koliko imas postova i nisam naisla ni na jedan tvoj koristan post 

-------------
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 01:43
Rea piše:
Mandarinan piše:
Nije stvar u takmičenju. Stvar je u konstantnom spamovanju       |
Ti si najveci spamer ovde Vidi koliko imas postova i nisam naisla ni na jedan tvoj koristan post 
|
-------------
|
Objavio: nitkov
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 10:01
|
Mandarinan piše:
Da li vas interesuje nastavak prve epizode Mandarinusa u paralelnom svemiruuuuuuuu=!
|
ajme, ovo me podsjeća na djetinjstvo! 
gledao bih http://www.imdb.com/title/tt0059968/ - Batmana , a na kraju skoro svake epizode...
Tune in tomorrow! Same Bat-time, same Bat-channel!
samo što bi to sutra stiglo tek za tjedan dana kad je meni škola u drugoj smjeni 
nego, da ti odgovorim na pitanje... DA!
|
Objavio: VBojana
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 10:26
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 10:44
|
Kratkog...? upitno ga pogleda naš dragi heroj. A ko je Kratki? Šta se zbilo sa Dugim?
Ti mene izgleda praviš budalom, dečače? Vrlo dobro znaš da je počeo odavno da se bori za prava ugroženih hrčaka!
Ma kako odavno, pa juče smo pili pivo on i ja!- sada već uspaničen, naš heroj nije hteo da prihvati takvu surovu istinu!
Ti si očito lud ogavna mandarino, ne želim da slušam tvoje gluposti! Izlazi iz mog lokala, napolje! Stari Iro čak i metlu uze u svoje ruke!
ALI ČEKAJ samo još ovo da te upitam! reče Manda u trenutku kada mu metla prozvižde kraj levog uha.
Gde su Bojanini, Nešini, Vojanini i moji postovi!?!?! Gde su nestale hiljade istih!!!
...Iro sa gađenjem ponovo podiže metlu, i zavitla je kao mač, i kroz klimave zube procedi...pa vi nikada niste postovali poruke! Sada znam da si potpuno poludeo! ODlAZI!
Naš hrabri junak je istrčao napolje kako bi izbegao Irin gnev, ali sada se našao u nedoumici!
Publika sada ima priliku da glasa:
Da li će Manda otići kod:
1. Bojane 2. Vojane 3. Neše 4. Šetaće putem dok ne naleti na nekog
Potrebna su 3 glasa za jednu opciju.
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 11:22
|
Mandarinan piše:
ODlAZI!
|
OCR error! 
za koga glasati?
znam!
moj glas ide za BOJANU
s njom nije moguće pogriješiti! 
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 11:36
Odlazak kod Bojane: 1
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:02
Ja shvatam da su mi spameri postali sporiji, ali možete malo da učestvujete, zar ne?
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:21
|
ma prije ću se ja registrirati još dva puta, natući pedesetak postova pa ti odgovorit nego što će netko drugi glasat 
trebao si si skratiti muke pa da odlučuje prvi koji se usudi dati prijedlog 
ako se kome ne sviđa, onda neka se buni - a ti uvijek možeš podilaziti, po potrebi, tako da ponovo zatražiš kvalificiranu većinu il što te već spopalo da si tražio 
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:27
3. Otići će kod Nebojše i reći "J o te, gubi se na posao! Gazda je popizdio i mlati uokolo metlom! Pogledaj mi ovu kvrgu na potiljku! Direktan pogodak! Šteta da se takav talentirani čovjek ne bavi bacanjem koplja nego meni mijenja konfiguraciju glave."
"Posao? - odgovori Nebojša. Ne znam hoću li stići. Imam puno obaveza." (nastavak prepuštam Mandi) 
-------------

|
Objavio: novy78
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:43
2. Vojane
Zbunjena mandarina će otići kod naše skvo Boki u potrazi za utehom i mudrim savetom i pokušati da joj glumeći bespomoćnu mandarinu padne u njedra, ali će ga sačekati sudbina kleta i biće suočen sa novim letećim predmetima
------------- Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 13:53
|
Manda nam se razletjela po prostoru i vremenu 
kolege, zar zaista želite još jednog forumaša s više ličnosti? 
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 14:09
A odavno je već vreme da se uposli i neki psihijatar ovde na forumu

------------- Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 14:16
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 14:33
|
Mandarinan piše:
Ko bude ostavio naredni glas (dakle drugi nekome) nastavlja se priča dalje...uz korišćenje dodatog posta!
|
al ozbiljno 
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 14:39
|
Uh.
Dakle:
Narator ove priče sam ja. Da li se slažemo? Da.
Ostavljam u nekim situacijama mogućnost izbora čitaocima: Da li manda da skrene levo ili desno?
Shvatamo se do sada?
U zavisnosti od vaših odgovora- ja menjam ili konstruišem dalju priču.
ALI, ovo što se dogodilo je još zanimljivije- daje i vama slobodu da dodajete u samu priču.
Uz izbor dodate i par rečenica koje će se pojaviti u samom tekstu.
Da li smo se sada shvatili?
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 15:00
|
jesmo, gade jedan, a s obzirom na način na koji si mi to objasnio, odlučio sam da te neću više tražiti nikakvo objašnjenje! 
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 15:01
Što!?! PA bio sam ljubazan!              
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 16:44
Dječače, otvorio si Pandorinu kutiju. 

-------------

|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 17:07
Otići će Bojani. Prva ljubav zaborava nema. Toliko. Neću da kvarim Mandi naraciju
------------- https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2011 u 23:28
|
Šetajući opustelim drumom, Manda je razmišljao o svemu što mu se dogodilo od kada je prošao kroz vrata. Strašno je bio u nedoumici. Da li on spava ili je pijan? Da li se seća kako se sinoćnja žurka završila?
U svom tom razmišljanju nije ni primetio da ga prati jedna usamljena prilika na nebu. Klepet krila je kasno primetio, i veliki crni gavran ga okrznu kandžama preko obraza!
Jaoj! Zašto si to uradio, ti odvratna smrdljiva ptičurino?! Zašto si me napao!
Utom, taj čudni gavran se pretvori u njemu poznatu curu, po imenu Bojana. Pritrčala je nesrećnom Mandi, uz konstantno izvinjenje, i kroz suze reče mu:
"ali ljubavi, samo sam htela da se našalim! Oprosti ovoj sirotici na nepažnji!"
Manda je bio paralizovan od šoka!
- Dobro, spodobo, priznaj! Šta si uradila sa Bojanom?!
- Ali srećo, pa ja sam Bojana, zar me ne poznaješ? ...i priđe mu ta žena i poljubi ga po sred usta!!! - Aman! Ovo nije moguće! Bojana to nikada ne bi uradila! Šta se ovo događa! - Ništa ne brini dušice, samo ti dođi sa mnom do kućice u drvetu da ti to previjem.
Da li će Manda:
1. Krenuti sa Bojanom do kućice? 2. Udariti je toljagom koja se nalazi pokraj puta i pobeći u suprotnom smeru od onog u kome ona želi da idu?
2 glasa su potrebna. Hajde spameri! 
|
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2011 u 00:27
Biram ovo drugo, jer uživam da zamišljam kako bežiš glavom bez obzira
------------- https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
|
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2011 u 00:30
Biram ovo prvo pošto je horny & naive
|
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2011 u 00:36
     mučite me
|
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2011 u 00:39
Mi to zato što ti to voliš
|
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2011 u 00:46
Citiraću MC Stojana: "Bičuj, bičuj me, bičuj Vojanaaaa"          , ti Nole,keep your hands where i can see them!
|
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2011 u 08:57
|
Mandarinan piše:
Utom, taj čudni gavran se pretvori u njemu poznatu curu, po imenu Bojana.
|
tvojim upucavanjima nikad kraja 
poslije je spodoba pa onda žena, samo kako bi naglasio da je isprva bila cura - majstorski! 
nego...
HORNY & NAIVE!
mada, ne bi bilo loše pročitat opis bijega...
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2011 u 10:32
Ja glasam za bijeg, samo kako bi se spotakao pa bi te Bojana odvukla u tu zloglasnu kućicu. Ajd sad iskombiniraj da oba napraviš, imaš dva glasa za oba.

-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2011 u 14:23
|
Bla bla bla bla bla...truć truć truć...stajali su par trenutaka na putu, dok je naš mladio heroj pokušavao da smisli kako da pobegne od te čudne situacije. Ali njemu je Bojana odgovarala nedostupna! Vijuge u njegovom narandžastom mozgu su vrištale i uvijale se izuzetnom brzinom dok je pokušavao da shvati gde je u stvari dospeo.
Truć, napitak koji sam...truć...Manda je spazio jednu motku koja je stajala nedaleko od mesta gde su se nalazili. Bojana je svo vreme govorila i Manda je uspeo da se suptilno prikrade drvetu. Uz izmišljeno zavezivanje pertle spustio se, i uzeo u ruku...
I onda ćemo se venčati...bla bla...TUP! Manda je stajao nad onesvešćenim telom Bojane. Uspaničeno je pogledao levo, pa desno, spustio se do njenog vrata, stavio dva prsta do žile kucavice i shvatio da samo spava. Nije želeo da toliko dragom biću učini nešto zaista nažao. Pored njenog tela je spustio prsten u znak izvinjenja što je to učinio.
Zatim se okrenuo u levo, i počeo je trčati koliko god su ga njegove male okrugle noge nosile. Kosa mu se vijorila dok je prolazio pored potpuno fantastičnih predela. Nije znao kuda ga put nosi ali je hrabro išao.
Utom, začuo se smeh! Njegovom uhu izuzetno poznat smeh! Okrenuo se u trku ali tamo nikoga nije bilo! Avaj, kada je glavu vratio u normalan položaj zakucao se u ogromno stablo koje se našlo na sredini puta. Manda je poleteo u nazad i udario glavom o zemlju što ga je nateralo da privremeno izgubi svest.
Tamna prilika se nadvila nad njim..."he, glupane narandžasti, zaboravljaš da te uvek mogu naći sa nekim tvojim predmetom..."
...neko vreme kasnije...
Kroz maglu, naš heroj je počeo otvarati oči, i polako mu se pred licem izbistravalo. G...gde sam ja to, upita on tešku tišinu. Odgovor nije stizao. Okretao se, i u mraku pokušavao da shvati gde se nalazi.,,
.nastaviće se.
|
Objavio: taxidell
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2011 u 17:59
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2011 u 18:00
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2011 u 21:13
|
Kroz maglu, naš heroj je počeo otvarati oči, i polako mu se pred licem izbistravalo. G...gde sam ja to, upita on tešku tišinu. Odgovor nije stizao. Okretao se, i u mraku pokušavao da shvati gde se nalazi...
Seo je u drvenom krevetu u kome je do pre minut spavao, i tada ga je proburazio užasni parajući bol. U glavi mu se vrtelo, i činilo mu se da mu ispred očiju poigravaju mandarinice. Sobičak u kome se nalazio bio je mali, i činilo se da se zaista nalazi u drvetu. Ne želeći da ga neko uhvati nespremnog, odmah je skinuo plahte sa sebe i ušao u papuče sa zekama koje su ga čekale kraj kreveta. "Čudno" Pomisli on. Oduvek sam želeo ovakve. Pokušao je da se seti šta se dogodilo, ali ništa sem tog poznatog smeha mu nije prolazilo kroz maglu misli. Polako ustao je iz kreveta i laganim korakom je krenuo ka vratima.
TRAS! Vrata su se širom otvorila i kroz njih je uletela Bojana noseći u rukama poslužavnik na kome se par stvari bućkalo i pušilo!
O dragi, dobro je. Ustao si. Zabrinula sam se da ti udarac u moje drvo nije ostavio ozbiljnije tragove.
"o moj bože. To si bila ti!"
"pa naravno šašavko! Odmah sam se probudila, i uzgred nije bilo lepo od tebe što si me lupio onom motkom! Ali navikla sam da ponekad pošašaviš! Kada sam videla da si mi ostavio prsten shvatila sam da si želeo da te nađem.
"prsten ti je pomogao da me nađeš?"
"pa da, ludice!"
"..." "... ... ..." ja sam idiot.
Hajde, sada se vrati u krevet, nikje te još prošla glavobolja vidim.
"ali...ali" Nema ALI! U KREVET!
"ovaj...d...dobro"
Teškim korakom naš junak se vratio u krevet iz koga je pre par minuta izašao
"eeee taaaaako! Dobro mala moja mandarino, hoćeš li piti zeleni ili plavi napitak?
DA li će Manda popiti plavi ili zeleni napitak?
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2011 u 21:57
Manda će popiti plavi napitak, no prije nego ga proguta past će kapljica rose sa lista i poremetiti napitak koji će ga vratiti u prošlost.
-------------
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2011 u 22:23
What he said. ^
EDIT: Bemu! Dakle, što je ono bilo? Plavi napitak + kap rose => povratak u prošlost!
Imam osjećaj da će ovo biti luda vožnja. 
Kako Manda nije postavio brojku potrebnih glasova ( ),pretpostavljam da su sve opcije otvorene dok ne objavi rezultat.
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2011 u 23:24
Ja glasam za zeleni, čisto da ne bude plavi
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 09:19
Partybreakerice!!!
-------------
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 09:31
nebojsa66 piše:
Partybreakerice!!!
|
Vratio si me u tinejdžerske godine, sada  Šta misliš, da li će Manda da se ljuti što mu spamujemo temu? 
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 10:14
Ako se i bude ljutio, zašto bi to nas trebalo biti briga.

-------------
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 10:20
To nije pametno govoriti ovenčanom kralju spama,no no...
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 10:39
Ajde, prestani glumiti tu nekog lafa, kad si samo obična mandarina, i počni smišljati nastavak. imaš neparan broj glasača i dovoljno glasova da uzmeš moj prijedlog u obzir.  
-------------
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 13:40
Zeleni. Plavi zvuči otrovno a zeleni odiše spokojom 
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 16:15
nebojsa66 piše:
Ajde, prestani glumiti tu nekog lafa, kad si samo obična mandarina, i počni smišljati nastavak. imaš neparan broj glasača i dovoljno glasova da uzmeš moj prijedlog u obzir.  
| Ma ne glumi on nista, vidi njega sta on radi: http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=20473&PID=901078&title=sto-trenutno-skidate-od-filmova-i-serija#901078 skida svoju autobiografiju Do i drink too much  
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 17:17
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2011 u 22:00
Budeš li tražio 3 glasa uvek, ima da se načekaš

|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2011 u 08:28
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2011 u 10:03
Ovaj ga rasteže priču kao žvakaću gumu. Znaš kako se kaže? Popij to pa idemo!
-------------

|
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2011 u 10:51
|
"eeee taaaaako! Dobro mala moja mandarino, hoćeš li piti zeleni ili plavi napitak?
Posle kraćeg razmišljanja, Manda je svoju ruku podigao i krenuo ka plavom napitku. "Smem li znati šta je ovo?" -Ništa ti ne brini srećo moja malena, sve će biti u redu!
Toga se i plašim- promrlja naš heroj gotovo nečujno.
Drhtavim rukama, Manda je prinosio taj bućkuriš svojim ustima, uz blagu jezu koja mu se širila od krajeva kičme do temena. "Nešto je ovde jako pogrešno"-pomisli on. Ali, kada je pogledao BOjanu, ona se samo osmehivala i pogledom mu govorila "slobodno, sve je u redu sa njim"
Poznato je da Manda nije kukavica, te je odlučio! Ma neće mene jedna plava tekućina da pobedi! Dok je ponovo prinosio ustima, nije primetio da je sa jednog usamljenog lista na plafonu kanula kap rose i pogodila pravo u napitak! Popio ga je naiskap, ne razmišljajući o posledicama.
"Dobro, popio sam ga. Šta sada?" "Divno srećo moja! To je bio ljubavni napitak! Sada nećeš moći bez mene, i neću morati da mislim više o tome kako voliš i moje suparnice!"
Dok je želeo da progovori nešto i viče na Bojanu, Mandi je soba počela da se vrti. Polako, ona se menjala, postala nekako novija, a Bojana je začudo počela nestajati...
Bilo mu je muka. Zatvorio je oči kako ne bi povratio sadržaj svog stomaka. Otvorio je oči tek kada je bio potpuno siguran da je soba zaustavila svoju vrtoglavu kretnju. Uh, šta li je ovo bilo? - pomisli začuđeno Manda. NE bih voleo ovo da ponovim. Ustao je iz kreveta i sada već snažnijim nogama krenuo ka vratima. Otvorio ih je, i provirio napolje. Nije bilo nikoga. "gde li je nestala Bojana?" Možda sam je samo sanjao.,.. Prošetao je naš dragi i voljenji heroj po kućici, i odlučio da je vreme da izađe napolje iz iste. Bojane nema, možda je otišla negde, i sada se Manda može iskrasti napolje.
DA li će Manda iz kućice poneti nož ili konopac?
Istrčavši napolje on se uputio desnim putem iz kolibice. Ali, kada je spazio znak, malo se zatresao i zamislio. Da li da idem levo ka indijanskom plemenu Ljutih nozdrva ili da se uputim tom selu nadomak šume...?
|
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2011 u 12:04
Mandarinan piše:
Prošetao je naš dragi i voljenji heroj po kućici, |
No comment 
Mandarinan piše:
Da li da idem levo ka indijanskom plemenu Ljutih nozdrva ili da se uputim tom selu nadomak šume...?
|
Kako beše ono... lepo, lepše, levo. Skreni levo slobodno, nećemo ti ništa, mi smo miroljubivo pleme 
|
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2011 u 18:16
VBojana piše:
Kako beše ono... lepo, lepše, levo. Skreni levo slobodno, nećemo ti ništa, mi smo miroljubivo pleme 
|
+ 1
Evo i ja garantujem da su miroljubljivi 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 12:10
I meni zvuči zanimljivo malo skalpiranja

|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 12:18
Manda će poneti nož i krenut će prema Ljutim nozdrvama, ali oni će krivo shvatiti taj nož kojim je htio ubrati par cvjetova za lijepe djeve plemena.

-------------
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 13:02
Ma krivo će shvatiti i konopac. Kako god okreneš, naš voljeni junak je na*ebao
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 13:41
Znam, ali s nožem ga mogu brže oguliti!          
-------------
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 14:43
Mislim da će čitaoci sami odabrati kakav je kraj priče, pošto je Manda nestao bez traga i glasa 
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 15:44
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 16:42
Moraš promijeniti način glasanja. Napišeš priču, postaviš verziju a, b i c i čekaš. Prvi koji se javi bira verziju i kraj priče. Dobivaš na dinamici jer će i oni koji žele glasati "titrati" da budu baš prvi. Ovako ga rastegneš k'o Nebojša brojanje glasova.
-------------

|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 16:55

Čim sam počeo čitati ovaj tvoj post, Gazda, znao sam da ćeš ubaciti i mene negdje.     Naravno, ideja ti je odlična!  
-------------
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 20:35
iromafia111 piše:
Moraš promijeniti način glasanja. Napišeš priču, postaviš verziju a, b i c i čekaš. Prvi koji se javi bira verziju i kraj priče. Ja mnogo volim mandarinu. on mi je omiljeni lik i voleo bih da mi napravi dete... Dobivaš na dinamici jer će i oni koji žele glasati "titrati" da budu baš prvi. Ovako ga rastegneš k'o Nebojša brojanje glasova.
|
Smatram da si potpuno u pravu iako mi je to malo više posla, ali nema veze. Ako će vas to naterati da se iole angažujete...potrudiću se! Idem u neku šetnju, pa kada dođem kasnije otkucaću dve mogućnosti. Hvala Iro na mudrom savetu, iako voliš mandarinu pritajeno.
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 21:43
Mandarinan piše:
Hvala Iro na mudrom savetu, iako voliš mandarinu pritajeno. |
Prvi dio rečenice je bio dovoljan. Ovaj drugi zvuči strašno nastrano i nakaradno. 
-------------

|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 22:08
Mando, misliš li ti isto kao i ja da Gazda nije skontao neprimjetnu promjenu? 
-------------
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 22:31
ĆUTI!!!!!
|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 22:48
nebojsa66 piše:
Mando, misliš li ti isto kao i ja da Gazda nije skontao neprimjetnu promjenu?  |
Ništa nisam skontao. Ovo sa "voljenjem mandarina" me skroz šokiralo. 
-------------

|
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2011 u 23:27
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2011 u 16:56
|
Ma odoh levo, reče sebi Manda. Deluju mi fino te nozdrve. Ko zna šta ima u tom selu.
Malo se kotrljajući, malo se gegajući naš voljeni heroj je došao do udoline na kome se nalazila desetina vigvama, ispred kojih su se pušile vatrice. Zadenuo je nož za pojas i polako krenuo da se spušta u tu dolinicu. Grupa od pet šest ljudi je sedela kraj najveće vatre. Dok im je prilazio, mali crvenokožac je pokazao ka njemu i svi su poskakali da vide ko se to usudio da im uznemirava vrača dok priča priču. Jedna devojindijanka je podigla ruku i zaustila:
Haug, narandžasta voćko! Ja sam skvoglavica ovog plemena, i moje ime je Ustreptalo pero. Ovo su moji sunarodnici: Pobunjeni Losos- naš vrač (Haug, mrljanje se čulo), Premazani Orao- naša skvo zadužena za odbranu, Puknuti Kondomčić- koji nije zadužen nizašta, sem za rasplod, Razigrana tigrica- ona nam je dizajnirala one kul stvari koje prodajemo generalu Dariju, a ovaj mali ovde- još nije zaslužio svoje ime, te ga zovemo nitkov, pošto smo ga prihvatili u svoje pleme skoro, a do tada je bio baš to- nitkov.
Izuzetno mi je drago da sam vas upoznao, vi miroljubivi indijanci, ja sam Manda- veliki heroj koji je odlučio da sazna šta se događa sa Divx titlovima, i imam nameru to da uradim!
Kako to misliš šta se događa sa njima? Pa sve je u redu! Ushićeno reče Losos. Ti si u krivu narandžastoliki. Moraš mi pomoći da zapevamo pesmu Manituu kako bi umilostivio tvoje besne demone u glavi.
OD OVOG TRENUTKA BIRATE:
OPCIJA 1:
Dobro, vraču započni svoju pesmu:
O veliki Manituuuu, oteraj tog čikicuuuu Dovedi nam devicuuu, da nam rađa dečicuuuuu! O veliki Manituuu spasi naše selooo pošalji nam paketeee i nešto za jeloooo! O veliki Manitu pusti nama kišicuuuu oživi nam letinuuu i da bizoni prodišuuu! O veliki Manitu, oteraj tog čikicuuuuu!!!
Manda je začuđeno pevao uz vrača, ali što je više pevao to mu se dopadalo ovo pleme što je na sve strane imalo sličice proburažene mandarine....ili je to sunce. Mora biti da se našem heroju to pričinjava!
Tihi žamor se podigao među indijancima. Manda je samo čuo: "pevao je sa vračem...ne možemo... kršenje kodeksa...ali...tako sladak...taman za skvoglavicu...moramo ga pustiti" I u tom trenu je shvatio da je krucijalno da nastavi da peva, i da je u stvari ludi vrač osoba koja ga je spasila ozbiljnih problema. Prišao mu je u toku igre i tiho šapnuo "hvala", "nije još gotovo Mando, moraš nastaviti put ka velikoj vodi", ali za sada pleši sa mnom....
OPCIJA 2:
Ali jaaa ne želim da pevam!!!
Ne želiš pevati sa nama!? Shvataš li koliko je to smrtna uvreda koju bi nam time naneo? Besno je sada vikala skvoglavica, dok su svi ostali indijanci polako vadili svoje noževe...Manda je u sekundi reagovao, i izvadio nož koji je ukrao od veštice, i poleteo pravo ka vraču, koga je proburazio od prepona do vrata, da bi ga u isto vreme Kondomčić okrznuo po levom ramenu. Tada se naš heroj zakotrljao i počeo da trči koliko ga god noge nosile i uz put je pokupio jednu vučiju kožu (na kojoj je pisalo Made in Macedonia) i nastavio je da trči nazad putem kojim je došao ka selu kraj šume. Kakve budale, reče Manda sebi. Mora biti da su seljani ovde bolji.
Birajte bitange i barabe spamerske i oni ostali što mi zdravo voajerišu    
|
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2011 u 22:46
I dobro, ko hoće da mi kaže šta je ovde nerazumljivo...ček, sada ću da poboljšam!
|
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2011 u 23:50
Biram opciju 2, nismo valjda ludi da te zadržimo
|
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2011 u 00:22
Ae ova druga (ima više akcije i za nijansu manje gluposti)

|
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2011 u 09:24
Druga opcija, jer prva mi uopće ne izgleda kao izbor i nema smisla. Mando, losing your touch, ha?

-------------
|
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2011 u 11:23
|
Pa ne znam baš... krenulo je nekako nejasno i nezanimljivo, ali se nastavilo kao kakav trilerčić pa bih ja odabrao tu prvu opciju. Ali, vidim da sam u manjini pa... eh...
|
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2011 u 12:18
Ma ne zna ni on šta dalje ide. Možemo odabrat što god hoćemo, ionako on to izmišlja usput...  
-------------
|
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2011 u 00:35
Šta je Mando, presušila inspiracija?
|
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2011 u 00:40
Istrošio se na chatu.

-------------
|
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2011 u 01:04
Manda može da se istroši?
|
Objavio: AESON
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2012 u 23:26
|
novy78 piše:
Manda može da se istroši?
|
Stvarno? Ma kakvi... Nema šanse... Ta je Manda(rina) voćka čudnovata.
|
|