| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nominacije: Oscar 2010. |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | ||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nominacije: Oscar 2010.Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:01 |
|
|
NAJBOLJI FILM:
NAJBOLJA MUŠKA GLAVNA ULOGA:
NAJBOLJA ŽENSKA GLAVNA ULOGA:
NAJBOLJA MUŠKA SPOREDNA ULOGA:
NAJBOLJA ŽENSKA SPOREDNA ULOGA:
REŽIJA:
NAJBOLJI ORIGINALNI SCENARIO:
NAJBOLJI ADAPTIRANI SCENARIO:
SPECIJALNI EFEKTI:
ANIMIRANI FILM:
NAJBOLJI STRANI FILM:
|
||
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:21 |
|
|
Ne znam zašto ni u jednoj kategoriji nema Sherlock Holmesa, ali ok.
Definitivno po meni bi bio film godine, kao i najbolja muška glavna uloga, a možda čak i sporedna muška uloga, itd... Od ovih na listi definitivno Inglourious Bastards. ![]() Što se animiranih tiče, još nisam niti jedan od ovih 5 pogledao. ![]() Ažurirao Buki - 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:31 |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:29 |
|
|
Ima Sherlock Holmes-a u kategoriji:
"Umetnički direktor": Sarah Greenwood "Originalna muzika za film": Hans Zimmer ![]() Nego, gde nam je 2012 u specijalnim efektima? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:38 |
|
|
Hm, malo si me preduhitrio... Ja naumio da taj spisak u bacim u PROJEKAT...
No, dobro... još malo statistike... Avatar - 9 nominacija The Hurt Locker - 9 nominacija Inglorious Basterds - 8 nominacija Up In The Air - 6 nominacija Precious: Based on the Novel "Push" by Saphire - 5 nominacija Up - 5 nominacija District 9 - 4 nominacije Nine - 4 nominacije Star Trek - 4 nominacije An Education - 3 nominacije Crazy Heart - 3 nominacije The Princess And The Frog - 3 nominacije The Young Victoria - 3 nominacije The Blind Side - 2 nominacije A Serious Man - 2 nominacije Invictus - 2 nominacije The Messenger - 2 nominacije The Last Station - 2 nominacije Fantastic Mr. Fox - 2 nominacije The Imaginarium of Doctor Parnassus - 2 nominacije Sherlock Holmes - 2 nominacije The White Ribbon - 2 nominacije Izrael - 10. nominacija Argentina - 6. nominacija Peru - 1. nominacija Francuska - 37. nominacija Nemačka - 16. nominacija |
||
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
||
![]() |
||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:40 |
|
Verovatno posle 2012. U nekom drugom životu... ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:47 |
|
|
ja to sve vidim ovako:
NAJBOLJI FILM: Avatar (2009) Dvoumio sam se izmedju Hurt Lockera i Avatara ali ovdje dajem prednost Avataru i to zbog svega od ideje do cijele price oko snimanja tog filma zbog svega . .. Prica je jako plitka i vidjena i film obiluje klisejima ali cijelokupni dojam uzitka koji mi je film pruzio u 3d verziju u kinu je podigao ljestvicu jao jako visoko .. Film kao sto sam gledao nekada kao klinac Indianu Jonesa ili Star Warse ili proslogodisnji Dark Knight .. . Mnogi od ovih filmova koji su nominirani su puno puno ''dublji'' filmovi filmovi koji ce te potaknuti na razna razmisljanja ali Avatar je za sjest u kino uzet kokice par Heinekena i uzivat .. . NAJBOLJA MUŠKA GLAVNA ULOGA: Da se mene pita dao bi oskar Jeremy Renner-u ali Oscar ce sigurno otici Jeff Bridgesu i to ne zbog ovog filma nego zato jer je taj covjek treba odobiti Oscara mnogo prije a Akademija je poznata po tome da daje ovu nagradu ponekad nekome tko to u tom trenu i mozda i nije zasluzio ali zbog prijasnjih filmova i ostvarenja dobije .. Znaci: Jeff Bridges za Crazy Heart (2009) NAJBOLJA ŽENSKA GLAVNA ULOGA: Prica kao iz prijasnjeg slucaja . .ali bitka ce se voditi izmedju Sandre Bullock i jedne jedinie neponovljive Meryl Streep . . Ipak prognoziram Meryl Streep za Julie & Julia (2009) NAJBOLJA MUŠKA SPOREDNA ULOGA: Mislim da je ovo sigurno ko kuca: Staviti dosta love na ovo u kladionicama . . Lik zbog kojeg mi je Inglourious Bastards dobar film . . . MIslim film je dobar ali nije to to . .Ja jednostavno ne volim tolko Tarantina i mislim da je razvikan redatelj . . no dobro to je samo moje misljenje . . Znaci: Christoph Waltz za Inglourious Bastards (2009) NAJBOLJA ŽENSKA SPOREDNA ULOGA: Ovo idem na cisti pogodak: Penélope Cruz za Nine (2009) REŽIJA: Tesko tesko . . Kathryn Bigelow za The Hurt Locker (2008) James Cameron za Avatar (2009) Quentin Tarantino za Inglourious Basterds (2009) Mislim da ce glavni favoriti biti ovdje Kathryn I Tarantino al ono ajd . .ajd . .prognoziram Tarantina NAJBOLJI ORIGINALNI SCENARIO: Po meni najbolji scenario je od Mark Boal pa to i prognoziram: The Hurt Locker (2008): Mark Boal NAJBOLJI ADAPTIRANI SCENARIO: Ovdje mislim da ce Ocžscar otici: District 9 (2009): Neill Blomkamp, Terri Tatchell SPECIJALNI EFEKTI: Hahahhaahh dobar dobar .. Avatar (2009) ANIMIRANI FILM: Ja bi dao ovdje Oscara: Coraline (2009) NAJBOLJI STRANI FILM: A ovo je rubrika u kojoj ne da sam los nego sam totalna truba nista od ovoga nisam gledao . . a niti me i pretjerano i zanima .. tako da .. ovdje ostavljam otvoreno .. pa nek dobije .. najbolji film a ja prognoziram na pamet .. recimo . .: broj 2 ipak je to kraljevska ocjena :) :)
eto . . |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 15:51 |
|
|
U poslednjoj kategoriji Oskar ide za "Un
prophète (2009)".
|
||
|
||
![]() |
||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:00 |
|
|
HA-HA-HA-HA!!!!
Ne mogu da verujem!!! Sad sam pogledao na IMDb podatke za An Education. Znate šta tamo piše...? "Rated PG-13 for mature thematic material involving sexual content, and for smoking." Dakle, ne dajte deci ispod 13 godina da ovo gledaju, jer ima scena u kojima se puši... |
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:04 |
|
|
Gledao ga ja. Ok filmić ali ništa spektakularno. Mada, ako "The Hurt Locker" dobro prolazi "jer nije tipična, američka priča o Iraku i ratu", tako i ovaj prolazi jer nije tipična priča o "mlada devojka/stariji čovke - odnosu" (recimo).
|
||
|
||
![]() |
||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:07 |
|
|
I nije ti smetalo pušenje?
Doduše, ti imaš malo više od 13 godina... ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:08 |
|
Pokrivao sam oči (i samo malo gvirio). ![]() |
||
|
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:23 |
|
Gde ce sa efektima koji su desetak godina zastarele, svako poumesniji bi to 70-80% napravio kuci na PC. A kraj toga, lose su ubacili efekte pa im se u toku gledanja prepoznaje pocetak i kraj gde pocinje i gde zavrsava ubacena dorada. Da su napravili animirani, moda bi i dobile nagradu za najbolju animaciju. Vizuelni efekti prognoziram na District 9, jer su neverovatno dobro uklopili sve. Najbolji film ili film za ovu godinu ce verovatno biti Avatar, ipak treba biti nagradjen sto je na veliko promovirao 3D tehniku koja ce za par godina verovatno postati svakodnevnost. Ostalo ne bi mogao mnogo da prognoziram jer poprilicno toga i nisam jos pogledao. Ažurirao prijatel-MKD - 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:26 |
||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
bebironchic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:42 |
|
|
Glasam za Precious i Morgana:)
|
||
![]() |
||
boba86
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 16:55 |
|
|
Slazem se za Waltz-a definitivno jedina svetla tacka u Tarantinovoj budalastini od filma!
|
||
![]() |
||
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 18:34 |
|
|
Znam da horori retko kada dobijaju neke zvanične nagrade(velike),ali ove godine je snimljen jedan dobar,zaista dobar horor "Drag Me To Hell" i želeo sam eto samo da ga spomenem.Izbor filmova je dobar i lično mislim da su "Prokletnici" najbolji. Iako je tema stara priča je ispričana na pravi način.Tarantino je sve bolji. Pozz Mahoni |
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 19:09 |
|
|
Moje prognoze:
Najbolja muska glavna uloga najverovatnije George Clooney, a zenska Sandra Bullock... Efekti Avatar, a animirani film Up... |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
md976
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Svibanj/May.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 20:09 |
|
|
Obzirom da je veoma poznato da je Holivud u Jevrejskim rukama, da su svi najveci studiji u njihovim rukama i da guraju svoje ljude iako neki od njih i nisu neki glumci, van svake sumlje 99% je verovatnoca da ce Tarantinov film dobiti oskara.
Samo me zanima da je neko drugi snimao film sa pripadnicima nekog drugog naroda kako kasapi nemacke vojnike da li bi bio kandidat za oskara. Cisto sumljam. a sam Tarantinov film i nije bas nesto narocit. |
||
![]() |
||
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 23:46 |
|
djelomicno se mogu sloziti ovo za zidove. . ali tarantino nece dobiti oscara za najbolji film dobit ce ga vjerovatno za reziju . .. i da evo ovdje ima takodjer istomisljenika vidim .. kojima Inglourious bastards i nije nesto narociti film .. . da je takav isti film snimio netko drugi . .niti bi se tolko pricalo o njemu i vecini bi to bio sasvim prosjecan film .. . . nemojte me krivo shvatit . .film je ok .. nista posebno . tarantino ima svoju ''sektu sljedbenika'' i da on snimi film koji bi cijelo vrijeme prikazivali gole, dlakave i debele muske guzice (znate onu scenu iz Idiocracy-a) . . . naslo b ise onih koji bi tvrdili da je film dobar. . to je isti efekt kao kaj je je pulp fiction na 5. mjestu imdb 250 my ass iz prve bi nabrojao 30 boljih filmova. . pa cak ukljucujuci njegov reservoir dogs koji je po meni njegov najbolji film . no dobro . .isprike .. zanesem se kad je tarantino u pitanju . a i iznerviram .. jer hrpa ljudi kada ih pitam zasto im je neki film dobar od tarantina mi odgovaraju ''ne znam, dobar je'' |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 23:53 |
|
|
A kad bih te ja pitao zašto NIJE DOBAR?
Zar "Inglourious basterds" nije originalan, zabavan, duhovit, ozbiljan, drugačiji,... sa dobrom pričom, odličnom glumom, odličnom režijom, .. ne "hvata" na specijalne efekte, ne "hvata" na patetiku, ne "hvata" na "maznutu" priču... |
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 23:58 |
|
a zašto moraju biti baš debele dlakave muške gooze ![]() ![]() (luuuukaaaaa, javiii seeeee ![]() ![]() )Ažurirao bojanadj - 03.Veljaca/Feb.2010 u 00:03 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |