Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Regionalna liga nogomet
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Regionalna liga nogomet

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Regionalna liga nogomet
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 15:39
NEŠTO SE VALJA IZA BRDA Nogomet sve bliže regionalnoj ligi

Potpredsjednik HNS-a je izjavio da je Vlatko Marković sa srpskim kolegom već razgovarao o ideji regionalne lige. 'Problemi su sigurnost i što bi pobjednik te lige dobio', kaže Pero Vićan.

Gostujući u Beogradu na promociji knjige o Stjepanu Bobeku, autora Fredija Kramera, potpredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Pero Vićan okupljenim je novinarima govorio o regionalnoj ligi.

Predsjednik GOŠK-a iz Dubrovnika je prisutnima otkrio da su čelni ljudi nacionalnih saveza Srbije i Hrvatske, Tomislav Karadžić i Vlatko Marković, načelno razgovarali o toj ideji.

"Prema informacijama koje imam, Marković i Karadžić su ovih dana razgovarali o tome. Marković, nažalost, danas zbog bolesti nije mogao doći u Beograd. Realno gledajući trenutnu situaciju, rok za formiranje regionalne lige u nogometu je između pet i deset godina. Pet godina je vjerojatno prebrzo, a deset predugo. Dakle, nešto između toga", prenio je B92 riječi potpredsjednika HNS-a.

U tekstu se dalje navodi da je za Vićana ideja o regionalnoj ligi dobra, ali da bi svoje mišljenje o tome morala dati i krovna organizacija europskog nogometa.

"Jedan od problema je što bi pobjednik te lige dobio, odnosno kakav bi motiv imao da (u njoj) sudjeluje. Moramo da vidimo sa ljudima iz UEFA-e bi li osvajač imao prohodnost ka europskim natjecanjima. A tu je i pitanje sigurnosti na stadionima koje mora biti riješeno prije nego što padne odluka o formiranju ovog natjecanja", objasnio je Vićan.

Član Markovićeve nogometne 'vlade' iz Rusanove je dodao da je važno što postoje vizija i volja ljudi iz oba saveza za realizaciju ideje o formiranju zajedničke lige.

"Iako ni naš savez još nema definitivan stav po ovom pitanju, važno je da imamo jasnu viziju i želimo otvorene razgovore sa predstavnicima FSS-a", prenio je Vićanove riječi B92.

net.hr

Ne znam kakav je ovaj vas predsjednik saveza,al ovaj nas je supak kakvog treba traziti,mater mu purgersku.........
nista od ove pjesme,mada bi valjalo da bude,da po ko zna koji put razbijemo Grobare,zar ne darije? LOL
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 15:58
Ja bi volio tu regionalnu ligu iz razloga što bi stadiono bili puniji, jer ovako ni na jednoj utakmici (osim par derbija) nema više od 3000 - 4000 gledatelja...

I da dajte nam malo Partizan i Zvezdu da ih punimo na Kantridi kao i Hajduk i Dinamo, koji su nam redovite mušterije zadnjih par godina, pogotovo Hajduk, ali i Dinamo je pao u posljednjoj utakmici na Kantridi!LOL

"> 

Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:02
ne dirajte mi zvezdu!!! najbolja je!!!!!!!ClapClapClapLOLLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:07
Ali Kantrida je neosvojiva!smile79
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:08
'Fala Bogu!!! Cekao sam ovo jos od 2000-e kada su se pojavile prve glasine oko regionalne lige. Evo trebalo je citavih 9 godina da se o tome progovori naglas. Napokon da se gledaju utakmice koje ce dati kvalitet svim timovima koji budu igrali. A onda, nadam se, da ce drustvo iz Hravatske, Bosne... da se nadje u Beogradu, ili nekom drugom gradu, pa da se napokon (ako vec neki nisu) da se upoznamo licem u lice, pa da odemo na pivo pre utakmice, a naravno i posle!!! 
Vladika
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:09
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Ali Kantrida je neosvojiva!smile79

dok ne dodju MAJSTORI S MORA WinkLOL

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:13
Slažem se s tobom, ali mislim da cemo tesko završiti na pivi zajedno, znaš kako je to na tekmama...Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:15
da pogotovo ako bude regionalna liga................ kad se sjetim koliko su nas puta vozili ovdje u hrvatskoj po maricama...... :S
sta bi tek bilo da se ide na gostovanje po Bosni,Srbiji,Sloveniji i Makedoniji

Ažurirao dejan-sl - 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:20
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:15
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

dok ne dodju MAJSTORI S MORA WinkLOL

LOLLOLLOLLOLLOL
Da, vidim po rezultatima zadnjih par godina...Wink
...a mislim da ti nebi bilo drago da ih ispišem ovdje...Wink

Nego, vratimo se na temu, sta mislite o toj regionalnoj ligi?Dali bi ona vratila ljude na stadione?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:17
je ,pogotovo se ove godine vidi :D
mozda jednom i budete prvaci :D

definitivno bi vratila a i pojacala huliganizam........... iovako smo mi Balkanci crna mrlja u UEF-i.....
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:21
Ja mislim da bi trebalo napraviti tu regionalnu ligu i to sa 10 klubova maximalno, pa nek se igra...LOL

Svaka utakmica bi bila derbi i donijela bi pravu atmosferu na tribine na svakoj utakmici a i puno više novaca u klupske blagajne...Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:26
Hrvatska:
-HAJDUK
-Rijeka/Osijek
-dinamo

Srbija:
-C. Zvezda
-Partizan
-Vojvodina/Hajduk Kula(tek toliko da Hajduk Split ne pobjedjuje jedini Partizan) LOL

Bosna:
-Željeznicar
-Siroki
-Sloboda/Sarajevo

Slovenija:
-Olimpija
-Maribor

Makedonija:
-Vardar
-Pelister/Kumanovo

Crna Gora:
-Buducnost
-Mogren/Sutjeska

Kosovo ne racunam za drzavu
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:30
Ja sam 70km od Beograda i nekada sam gledao sve utakmice Partizana sa
Zvezdom, vojvodinom, Dinamom, Hajdukom, Sarajevom, Željezničarom, Veležom...
i sa drugim klubovima ako je to bio bar jedan od derbija kola.
To je bio fudbal, a i atmosfera na stadionu - transparenti, zastave, šalovi kape i dr.
tada nije bilo toliko pirotehnike koje su danas da tako kažem, zabranjene
Nema takvog fudbala više, pa zato više i ne posećujem stadione.
Možda ova ideja o regionalnoj ligi (kao u košarci) i donese neke rezultate...
bilo bi lepo i korisno za sve navijače,
a mislim da bi i klubovi malo više zaradili od prodatih ulaznica
jer, trenutno jedva da ponekad prolaze prvu fazu u evropskim takmičenjima.

Pozdrav svima...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:40
napunilo bi stadione ,mislim sve jedan bi bio do čepa........ kao sto kolega veli ,rijetko koji klub da prodje prvu fazu natjecanja,upravo zbog toga jel klubovi nemaju novaca i sve sto valja rasprodaju........ eventualno bi mozda kupovali i igrace medjusobno iz ex-yu da ostane na balkanu ono sto valja a ne da ide u ligu petice........... mislim da je Rijeka prva tako napravila i imala srpskog i crnogorskog igraca/golmana,ako se nevaram? kolega iz Rijeke bolje zna
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:44
Da, tako je, Đalović (Crna Gora) i Žilić (Srbija)...

Ali najbitnije je to što bi klubovi napokon stali financijski na noge (od novaca od ulaznica) pa mislim i da bi u Europi bili konkurentniji, sto znaci jos velikih utakmica i punih stadiona i naravno kvalitetnijeg nogometa...Wink
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:49
E da, nekada je liga bila jaka jer igrači nisu smjeli ići igrati van, dok ne napune 27 godina, a onda su naši klubovi bili vrlo jaki...

Rijeka je naprimjer demolirala Real Madrid sa 3:0 na Kantridi!
A i svi ostali hrvatski i srpski klubovi su imali velike rezultate samo da ne nabrajam sada, ovo sam samo dao kao primjer...Wink

Nadam se da ce biti nesto od toga, jer ovo nema smisla, derbiji su par puta godišnje a prosjek gledatelja po tekmi je 2000 ljudi (gledajući ligu općenito) što je sramota i to nije dobro, zato se nadam nekoj pozitvnoj promjeni...Wink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:57
Ako ikad bude,bice bez gostujucih navijaca,jer previse je rizicno da cigani idu u zagreb,ili obrnuto.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:58
Dobra ideja, al financijski neisplativa zasad jer bi troškovi organizacije i osiguranja bili 10 puta veći od prodanih ulaznica... Ko ide redovno na gostovanja zna o čem pričam...Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 16:58
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Da, tako je, Đalović (Crna Gora) i Žilić (Srbija)...

Ali najbitnije je to Å¡to bi klubovi napokon stali financijski na noge (od novaca od ulaznica) pa mislim i da bi u Europi bili konkurentniji, sto znaci jos velikih utakmica i punih stadiona i naravno kvalitetnijeg nogometa...Wink

bas tako,upravo sam to htjeo reci........ naravno da bi se igracima povecale i place i premije i nebi morali i imali razloga ici vani igrati Wink
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 17:01
Da, sećam se i revanša sa Realom u Madridu - bila je to teška bruka ali za sudije
Rijeka je imala povoljan rezultat do pred sam kraj meča a onda su sudije stupile na scenu
isljučivali su jednog po jednog igrača Rijeke sve dok Real nije postigao povoljan rezultat (mislim da su isključuli trojicu igrača Rijeke)

Pozdrav svima...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.