Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - USDownloader...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

USDownloader...

Odgovori Odgovori Stranica  123 19>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: USDownloader...
    Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2007 u 02:47
Zamorno je, samo videti da je film od 700 MB podeljen na 7 delova na Rapidu, ajoj.... Zamorno je ukucavati onaj Code....a takođe i čekati po 3 sata između skidanja drugog fajla....

E sad ovako: prva dva problema rešena!!!Ubacite svih sedam linkova u program i ostavite kompjuter da radi....Posle nekog vremena imaćete skinute sve fajlove!!!!! Kažem, "posle nekog vremena", jer se oko treće stavke još mučim. Doduše, pronašao neko rešenja, ali ne radi svuda....

Program: USDownloader
Pass: www.softarchive.net

Ažurirao darije - 04.Rujan/Sep.2007 u 10:51
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2007 u 12:45
samo da mi je znati koliko će to trajati prije nego ga ovi na rapidu skuže
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2007 u 13:54
Koristi dok ima...., mada, čim promene font.... aj' ćao...ali tu je onda ABBYY....
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2007 u 19:41
u biti program daje samo automatizirano skidanje?
a postoji li kakvo rjesenje da nakon jednog fajla mozemo krenuti skidati druga itd.?

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2007 u 22:04
Ja sam zadovoljan i sa tim da automatizirano skida, samoda ja ne moram cekati pored kompjutera.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2007 u 23:24
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

u biti program daje samo automatizirano skidanje?
a postoji li kakvo rjesenje da nakon jednog fajla mozemo krenuti skidati druga itd.?

Da, baš tako. Tražim ovih dana rešenje za to. Postoji, ali samo za određeni tip modema/rutera... Nikako da napravim univerzalni "lek"....
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2007 u 14:33
odličan program radi savršeno jedino što se mora raditi disconect kada se završi download prvog djela
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2007 u 14:42
Ili, kad preračunaš koliko ti treba vremena za torente, onda i ostavljeni rapid linkovi sa sve onim čekanjem od po 200 minuta deluju brzo....bar meni...
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2007 u 16:59
Svaka čast,super program!Thumbs Up
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 00:55
uplatite premium i nema cekanja
cak moze vise osoba da koristi jedan nalog tako da onda ispadne bas jeftino

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2007 u 14:46
RS je promenio font na onom CODU, pa vam skinuta verzija USDownloader-a neće više raditi, tj, moraćete ručno da ukucavate CODE...
Ili nećete...

Da ne bi ponovo sve skidali, potrebno ja samo u verziji koju sam gore postavio zameniti folder CapLettersRS ovim:

Najnoviji CODE font RapidShare
To je novi font koji je RS ubacio juče... Po zameni fonta pustite da se program update-uje i gotovo....

A ako vas sve ovo smara, evo gotove, prepravljene verzije koja 100% radi (to je, kažem, ista ona verzija sa vrha strane, ali sa izmenjenim RS fontom)

USDownloader

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2007 u 23:02
svaka cast!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2007 u 04:13
Idemo dalje, Rapid je ponovo promenio font...

Novi (extra jebeni) font:
DOWNLOAD
Po zameni fonta pustite da se program update-uje i gotovo....

Ili ako vas mrzi evo kompletno update-ovanog program:
DOWNLOAD
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2007 u 23:40
do sada mi je super išlo skidanje ali sada malo serka!kad mi skine prvi part automatski mi je prebacilo na drugi,treći itd...!!a sada mi skine prvi part,prebaci na drugi i nikako da krene dalje ,stoji cijelo vrijeme ne tom drugom!??Confused
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2007 u 01:06
Jesi li ga update-ovao?
Ne može ti krenuti automatski osim ako nemaš premium ili nisi podesio reconnect...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2007 u 19:08
Danas oko pola šest opet promeniše font. Evo novog:
DOWNLOAD
Procedura ista kao i ranije....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2007 u 19:22
Jedno malo uputstvo da ne biste morali stalno da čitate ovu temu i čekate da neko postavi novi font.
Verujem da vi koji koristite ovaj program imate poslednju verziju, sa gornjeg linka... U tom slučaju, kad primetite da je Rapid promenio font, odete u folder sa programom (USDownloader) i pokrenete .bat fajl, CapUpdateRS...Sačekate par sekundi da se update-uje i onda otvorite folder cap_update. U njemu će biti WinRar fajl - update. Ekstrakujete ga u USDownloader folder i potvrdite sve zamene fajlova. Sada imate novi font. Pokrenute program, dozvolite mu još jedan update, restartujte ga i spremni ste za novi download.... smile63

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2007 u 19:28
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jesi li ga update-ovao?
Ne može ti krenuti automatski osim ako nemaš premium ili nisi podesio reconnect...
Ma jesam updato sam ga al mi nesto zezalo,dobro sad cu opet probat sa ovim novim!kažeš da su u pol 6 opet promijenili font!budem vidio sad!Wink
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 13:45
od sinoc mi je prestao raditi u.s. downloader,jel se nekom jos desilo?
Da znam dal je do mene,telekoma ili rapidshare-a koji mozda blokira taj program.
Dosad normalno radio,skinem,disconect-conect izabere drugi IP i gotovo,skida dalje sa rapida,bez premium accounta.

sad nece,radio par meseci normalno do sad

neko resenje?druga solucija?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:02
Meni radi punom parom, bez prestanka 24/7....
Nego, ček,ček, polako....Kako to misliš neće da radi? Ne prepoznaje ti font RS, neće da nađe link.... Šta ti je problem? Jesi li ga update-ovao redovno? Koju verziju imaš?

Ažurirao darije - 14.Studeni/Nov.2007 u 14:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 19>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.