Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Splinter Cell Chaos Theory
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Splinter Cell Chaos Theory

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dambo N2O View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dambo N2O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Splinter Cell Chaos Theory
    Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 19:54
Zna li netko gdje ima za download no-CD crack za Splinter Cell Chaos Theory. Svaki put kad pokrenem igru pojavi mi se da stavim DVD i kada ga stavim i dalje pise isto!
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 20:01
http://gamecopyworld.com/
http://gameburnworld.com/
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 20:11
imam ti ja origianl, dam ti ga za 50 cuna
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 20:39
Igra ima starforce zaštitu,moraš isključit cd-drive ako namjeravaš igrat,možeš skinut upute na  http://gamecopyworld.com/
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2006 u 22:54
Samo da obavestim sve fanove da je Reloaded crack-ovao igru tako da mozete da skinete crack sa neta ili celu igru.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2006 u 23:35
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2006 u 23:42
Originalno postovano od strane Dzigi Dzigi piše:

Samo da obavestim sve fanove da je Reloaded crack-ovao igru tako da mozete da skinete crack sa neta ili celu igru.

Možeš napisati link odakle da skinem,tražio sam po netu ali nisam ništa našao
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 02:18
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 11:24
bas su se sjetili  ja vec iamm 2 originala

damo neka SCDA probiju odmah, ali cuop sam da nece biti zastitte
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 12:26
Ubisoft je odustao od StarForce-a tako da ce Double Agent biti laksi za crackovanje.I jos neke firme su odustale od SF3-a(Aspyr,CDV,...) zato sto se kupci bune.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 12:27
odlicno 
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 13:23
Čekaj malo,ako skinem taj crack oću li morat isključit čitače ili ću je samo morat crackirat.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 13:25
rocky, ja ne znam odgovor

ali znam da ako skines SCCT-reloaded, dakle cijelu igru sa crakom, ne trebas nista raditi osim klrekiranja
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 13:27
Ajde molim te možeš li dati direktan link za to skinuti tako da ne tražim.Hvala
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 13:35
to sam vidio na bitsoupu, na ovim public trackerima je sve puno fakeova
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 14:36
Probaj prvo da skines samo crack.Ako ne radi onda skini celu igru.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 14:56
Pokušaj na http://thepiratebay.org/
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 15:15
Hvala vam našao sam to ali nemam dsl,pa to nemogu skinuti,ali snaći ću se ja ap ako bude valjalo javim vam.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 17:38
ok

Ažurirao speedy
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 18:52
Originalno postovano od strane Dzigi Dzigi piše:

Probaj prvo da skines samo crack.Ako ne radi onda skini celu igru.
Pliz možeš li mi dati direktan link za skinuti crack jer ga ja ne mogu nać.
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.