Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MOŽETE LI VI BOLJE ???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MOŽETE LI VI BOLJE ???

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Anketno pitanje: Na testu opšte informisanosti sam osvojio/la:
Izbor Glasova Statistika ankete
0 [0,00%]
0 [0,00%]
2 [18,18%]
5 [45,45%]
4 [36,36%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MOŽETE LI VI BOLJE ???
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 20:39
1.309 ljudi je odgovaralo na ovih 30 pitanja. Niko nije imao više od 23 tačna odgovora. MOŽETE LI VI BOLJE?

Kliknite na TEST => => TEST - ovde klik :) i krenite. Svako pitanje ima 5 opcija. Bira se jedan odgovor i na kraju klikne "izračunaj".

Ne morate proveravati da li ste odgovorili na sva pitanja jer ćete dobiti INFO ako je test nepotpuno odrađen . SREĆNO !!!

Ps.nisam se baš proslavio, imam samo 17 poena.
Ps.ko želi da se pohvali ili požali svojim rezultatom u testu može slobodno ispod.

Vel.pozzz.
Danilo Niš

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 21:14
I ja isto 17. Može netko posumnjati da sam prepisivao od tebe.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 21:22
Ja sam neke odgovore odmah znao , par njih logika a nekoliko nisam imao pojma tj. blage veze sa mozgom.
Norveška šuma? Markes? Broj poglavlja? 30 pitanje mi je nejasno.
Verujem da su Nimfomanku SVI tačno odgovorili na našem Forumu. Ko nije neka se javi Administratoru.

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 21:48
Ja sam malo slabiji, 15 mada iskreno dosta sam lupao. Nisam znao ni za toliko. Nimfomanku nisam gledao ali naravno da sam znao, to pitanje laganica i Stairway to Heaven, a i Norvešku Šumu sam čitao nema ni pola godine :)
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 22:03

Vaš rezultat je: 18

Vi ste elita!

Najuspešniji kandidati na testu opšte informisanosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu ove godine su imali od 18 do 23 tačna odgovora.

LOL jebu me vaši pristupni pregovori i šahLOLLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 22:46
BRAVO Cersei    , realno imaš 19 poena.
Svima koji žive van Srbije pitanje br 11 se računa kao tačno ma kako god odgovorili.

Čestitke i za Yolix83 !!! 16 poena, sasvim solidno.     

Ps.svoje rezultate ako želite "ubacite" gore u anketu. Hvala.

Inače, "Stairway to Heaven" - nemam pojma, ali mi se čini da je kolega Hogar Strašni postavio tu pesmu, a svi znamo koja je jedna od njegovih omiljenih grupa.
Nadam se da nisam promašio. Neeeeeeeeeee, pogrešio sam.
Mislim da ne znam nijednu njihovu pesmu , a čuo sam za njih.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 22:48
ko zna možda sam i pogodila to, ide na eci-peci-pecLOLLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 23:07
Ovako na brzinu, bez računice i onog šahovskog pitanja: 24.
A moglo je bolje LOLLOLLOL

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 23:27
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Inače, "Stairway to Heaven" - nemam pojma, ali mi se čini da je kolega Hogar Strašni postavio tu pesmu, a svi znamo koja je jedna od njegovih omiljenih grupa.
Nadam se da nisam promašio. Neeeeeeeeeee, pogrešio sam.
Mislim da ne znam nijednu njihovu pesmu , a čuo sam za njih.
AcaNOdmah da se baciš na istraživanje najkultnijih pesama rok muzike.

Svaka čast, Ljubice. Clap

Ja sam imao 22.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 23:34
BRAVO LjubiceSP    , realno očekivao sam da ćeš imati između 25 i 30 ALI neka pitanja su baš teška.
J#BO ih broj poglavlja, pa to ni naši Srbijanski ministri ne znaju.

Čestitam Hogare Strašni Bio sam ubeđen 85% da je to, znaš već ko, Rammstein, Berlin, Deutschland

Ažurirao Danilo-Naissus - 01.Srpanj/Jul.2015 u 23:35

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 23:43
Ja sam imao 22. Pitanja nisu laka, a meni matematika ne ide...EmbarrassedStern SmileUnhappy
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 23:44

Čestitam Hogare Strašni Bio sam ubeđen 85% da je to, znaš već ko, Rammstein, Berlin, Deutschland
postovanje Oni imaju samo jednu pesmu na engleskom i zove se Stripped. (Dobro, imaju i Pussy, ali tu je samo refren na engleskom. I previše je vulgarna za takav test.LOL) A sada, pravac Jutjub.Tongue

P.S.

Bilo bi lepo kad bi nam rekli gde smo pogrešili.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 23:54
ljubica je prepisivala od mene, neka uđe u zapisnikLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 00:17
Bonus pitanje za nastavno osoblje fakulteta:

31. "IDEŠ ZA KANADU" je poznata pesma koje srpske hip hop grupe?

a) Fabrizzio Shukarelli feat. Dripac
b) Furio Đunta
c) Marlon Brutal, feat. Rasta
d) Stambola Nenii
e) THCF feat. COBY

Profesor / asistent na fakultetu koji ne zna tačan odgovor - umanjenje plate za 50% u trajanju od 6 meseci.    

PS.Bravo Uroše, svaka čast za 22 poena, bez pripreme kao i svi ostali.

Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 01:18
14
Fali mi jedno pitanje za prolaz LOL

Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Bilo bi lepo kad bi nam rekli gde smo pogrešili.
Kad završiš samo promijeni odgovor i ponovo klikni na "izračunaj". Tako se može i do maksimuma LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 10:04
Kažu 20 - elita, ali nek se zna samo da sam zapravo lupala kao elita.  LOL Mislim da sam nekih 13tak znala sa relativnom sigurnošću, 5,6 je bilo lapo-lapo, a ostalo na eci-peci-pec LOL Iz tg razloga, glasala sam za 10-15, jer mi se jedino čini fer Wink

Ažurirao bojanadj - 02.Srpanj/Jul.2015 u 10:05
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 11:37
Iskreno sumnjam u tačnost testa jer sam proverila 27, a ovde ne daju tačne odgovore.
Za utehu, pogledajte ovo

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:361050-Biseri-buducih-pravnika-Karadjordje-ratovao-na-Neretvi  ROFLROFLROFL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 12:02
Tačne odgovore ovog testa (koji su boldovani) možete pogledati ovde - KLJUČ TESTA :)

Ko još nije radio test neka ne gviri.   

Vel.pozzz.
Danilo

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 12:38
18, bez virenja. Tongue

Tačne odgovore ovog testa (koji su boldovani) možete pogledati ovde - KLJUČ TESTA :)

Moram se osvrnuti na ovaj dio članka:
Ponuđeni odgovori su: "Kraljev gambit", "Sicilijanka", "Damin gambit", "Španska odbrana", "Skandinavka". Izuzev poslednje stavke, sve su to isključivo šahovski izrazi.

Skandinavka (iliti skandinavska obrana) je itekako šahovski izraz. Štoviše, riječ je o jednom od najstarijih poznatih otvaranja. Druga je stvar što se u novije vrijeme puno manje igra, a skroz treća da danas baš svatko može biti novinar.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 12:49
 fulala formuluLOL nikad nisam našla smisao u tome, voze 60 krugova i jednom ako neko nekog prestigne u tome, to je to, 2-3 sata žive dosadeLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.