| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sujo i robovi |
Odgovori
|
Stranica 123 17> |
| Korisnik | |
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14958 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sujo i roboviObjavljeno: 21.Studeni/Nov.2014 u 17:33 |
|
Da li neko može da pomogne koja je ovo pesma, ne znam kako se zove ni ko peva.Čuo sam je pre možda 30 godina, ostala mi je u sećanju i dugo me "proganja". Tražio sam, guglao i ništa pa se nadam možda neko zna ili zna nekog ko zna. Tekst ide otprilike ovako :"gazim kroz snove svilene,prate me tvoje uhode, kakvi su to svatovi što te bez p(j)esme odvode" Muškarac peva, možda je grupa. Ne znam da li je pop, zabavnjak ili možda "mekši" narodnjak . ![]() Pomagajte ako Boga znate ( i pesmu
) dobiću maniju gonjenja . |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14958 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 20:18 |
|
Samo da kažem da me još proganja ![]() ![]() Nisam našao, iako sam pitao svugde i svakoga; poštara, slučajnog prolaznika, putnika namernika, nezvanog gosta i ništa Pomozite , pitajte bližnje i daljnje, komšiju-nicu na kafi, baku na pijaci, kad vam je dosadan sagovornik, kad vam se neko udvara, bilo koga, možda će znati ![]() Ažurirao kadetoni - 21.Ožujak/Mar.2015 u 20:19 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2283 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 21:32 |
|
A da li si siguran da ovi stihovi koje si naveo uopšte tako glase?
|
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:11 |
|
Hvala na interesovanju! Možda neka reč fali ili sam dodao, ali uglavnom je to. Davno je bilo, a ne googl-u nema ništa, pa se nadam možda postoji neki "živi svedok"
![]() |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2283 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:19 |
|
Meni je interesantno kako nema nikakvog traga na google-u, osim tvojih silnih potraživanja po mnogobrojnim forumima...
Zanimaću se malo, pa ako išta nađem napisaću ovde! Ažurirao Atrahasis - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:20 |
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:22 |
|
Čudno da ne postoji baš ništa na Net-u.
Pitao sam par ljudi (do sada) svima zvuči poznato... Hrvatska undergroun scena, početak 80-tih, svim poznato ali ni(t)ko ne zna.
Haustor (Darko Rundek)... nije baš njegov stil. Ovo je garant 1 pesma sa prvog i jedinog vinil albuma na 33 brzine, posle se raspala ili grupa ili država,....
Ako ima neka prodavnica muzičkih CD/DVD u NS proveri tamo. Ja ću se raspitati ovde, u Nišu. Vel.pozzz. Ps.vodiš nas i častiš piće ako ti nađemo pesmu? Može? Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:23 |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:32 |
|
Ajoj, koliko mi znači, ne samo piće . Nije underground scena, ličilo mi je na crnogorski "Makadam" ali nisam pronašao ili nisam sve od njih čuo. ![]() Možda se ta grupa što peva nije raspala, al' država jeste.
![]() Ažurirao kadetoni - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:34 |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14923 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:35 |
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:38 |
|
Kadetoni, pazi ovo, bili smo u kafiću, jedan moj ortak je tražio pesmu,
nije znao NIJEDNU jedinu r(ij)eč, znao je samo melodiju, ritam i lepo on krene TA-NA-NA-NA-NA-na-na-na-na-na-na,..... i sve tako tananananana,....
Svima poznato, ali niko ne zna ni reč.
Prilazi nam Gazda lokala (generacija 60-65 i kaže nam: "Omladino, nemoj da se mučite, 3 reči: Džakarta, Pozovi me."
Ortak je časti ceo lokal momentalno.
Jakarta - Pozovi me JAKARTA - POZOVI ME Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:42 |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:43 |
|
Auuu, kad vidim koja ekipa na spisku Gde sam ja to zaglibio ako tu pronađem ![]() ![]() Odo' da tražim, u svakom slučaju hvala.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51714 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 22:58 |
|
nisam baš dobra u pogađanju pesama, a najgore što i meni sad zvuči poznato
![]() |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14923 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 23:21 |
|
što se nije naložio na neku normalnu, tipa svirajte mi jesen stiže, a ne ovakve neke
![]()
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2015 u 23:50 |
|
Ko se naložio? Proganja me, a kad se progonjeni palio na progonioca ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 14:48 |
|
Ko prati ovu vrstu muzike i zna neka pomogne.
Please. Meni je ovo u stilu "2 steps from heaven" koji pišu tj. prave ovakve instrumentale za epic movies. Inače - ovaj video klip posvećujem našem dragom članu i prevodiocu - Hogaru Strašnom aka Hogaru I Veličanstvenom i njegovom velikom veziru Atrahasisu aka Urošu. Nadam se da Uroš zna o kojim pesmama se radi. EDIT: da preciziram - mislim na 2 pesme: od 0.33 min i od 3:33 min. Ne na INTRO duhovnu muziku do 0:33min. Vel.pozz. Danilo NI Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Srpanj/Jul.2015 u 14:58 |
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 14:58 |
|
Blagodarim na posveti.
Možeš slobodno uživati u blagodetima moga dvora.![]() ![]() Čika Shazam kaže da je to kompozicija Moving Mountains od Two Steps From Hell. EDIT: Druga je Mark Petrie - Richat. Ažurirao Hogar Strašni - 17.Srpanj/Jul.2015 u 15:03 |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 15:08 |
|
HVALA TI Hogare Strašni tj. Vaše Sultansko Veličanstvo tj. Nebeska zvijezdo Orijenta, Dragulju Istoka, Kralju nad Kraljevima, Care nad Carevima, Zaštitniku Vere i Nacije,.....
![]() na kompletnom i vrlo brzom odgovoru. SVAKA ČAST! ![]() Copyright: Atrahasis, 2015. All Rights Reserved. Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Srpanj/Jul.2015 u 15:21 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 20:33 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 20:59 |
Atrahasis, koji si ti Car. Svaka čast na svakom detalju i na originalnoj ideji. Banovan korisnik = dekapitovan korisnik / user (po naređenju i volji Njegovog Sultanskog Veličanstva - Hogara I Veličanstvenog) Ps.sada nam fale još.... prve dame. Urgiraj kod Sultana a može da raspiše i konkurs po tom pitanju. Snimi ovaj "rad pupka ispod". Distrakcija za titlove. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Srpanj/Jul.2015 u 21:07 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 21:02 |
|
Konkurs za harem počinje sutra... danas je praznik!
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 21:17 |
|
Ali, jedan od puno ubedljivih detalja na Sultanovom hatišerifu je - crveni voštani pečat.
Svaka čast. Imam i pečat ako neko sumnja. Veliki pozdrav za našeg Sultana - Hogara I Veličanstvenog. i za mog novog Šefa Velikog Vezira - Atrahasisa I Neodoljivog
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 17> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |