| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Her (2013) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Her (2013)Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2013 u 00:01 |
|
|
|
||
![]() |
Žanr: komedija, ljubavni, SF Režija: Spike Jonze
Uloge: Joaquin Phoenix, Rooney Mara, Amy Adams, Olivia Wilde, Scarlett Johansson, Chris Pratt Jezik: engleski Premijera: 20. novembar 2013. godine Radnja: Usamljeni pisac započinje neobičnu vezu sa svojim novim operativnim
sistemom, koji je dizajniran tako da ispunjava sve njegove želje.
Izvor: http://www.filmopis.com IMDB |
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2014 u 14:00
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 12:51
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2014 u 22:17
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2014 u 17:44Malo sam se precenio, ima vise posla nego sto sam mislio. Nije da trazim izgovore, ali ovaj engleski titl koji koristim je prilicno los pa moram dosta da se oslanjam na sluh, italica ima gomila, tajming je cesto los, a nameravam da ubacim i drugu verziju titla za one koji gledaju film na DVD Playerima koji ne podrzavaju italic.
Uglavnom, bice gotovo sutra

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2014 u 01:49Gotovo & okaceno.
Nije sto sam ga prevodio, ali definitivno moj film godine.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2014 u 10:47

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 23:02
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 06:09 Calavera piše:Gotovo & okaceno. Nije sto sam ga prevodio, ali definitivno moj film godine. |

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 11:47

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 14:23
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 14:52

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 14:57 subrianca piše:
Nije što si ga ti preveo (odlično), nego jeste najbolji film 2013. |
I ja sam u medjuvremenu odgledao Nebrasku (izmedju ostalog) i sad su mi ta dva filma neck and neck, sto bi rekli braca Ameri. Mislim da bih vise voleo da Her porobi na Oskarima jer je SF (slab sam na taj zanr), ali stvarno nisam pametan koji mi se vise dopada. Dobro da nijedan nema sanse za glavni film, ne bih znao za koga da navijam.
Drago mi je sto vam se prevod svideo 

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 23:29

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 23:43 Kneginja piše:Po meni je najveci nedostatak filma razlog zasto se on i OS zaljube, znam sad ce pomisliti oni koji citaju "pa ko zna razlog?" ali da smo iskreni prema sebi priznali bismo da ga znamo, a ovdje to nisam ni osjetila ni vidjela. |
Najveci razlog je to sto taj OS u potpunosti odgovara njemu kao potrosacu, secas se onog kviza s pocetka filma kad ga ispituju, a on krene u tiradu o majci? Samantha je prosto verzija OS-a koja je u istoj ravni s njim, pa je u neku ruku i logicno da ce njihova veza eventualno prerasti u nesto vise.
A i vecina filmova o usamljenosti su filmovi o ljubavi, pa tako i ovaj 

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 23:48 Calavera piše:Najveci razlog je to sto taj OS u potpunosti odgovara njemu kao potrosacu, secas se onog kviza s pocetka filma kad ga ispituju, a on krece u tiradu o majci? Samantha je prosto verzija OS-a koja je u istoj ravni s njim, pa je u neku ruku i logicno da ce njihova veza eventualno prerasti u nesto vise. |

Calavera piše:A i vecina filmova o usamljenosti su filmovi o ljubavi, pa tako i ovaj |

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 00:15
)

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 00:24

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 00:25
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 00:33 Kneginja piše:@darije Slazem se, film otvara puno pitanja i mogli bi tako do sutra, ali ja necu, gledacu Oscare, jos samo da "ulovim" nekog clana da gleda samnom ![]() ![]() |

Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |