Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Večiti derbi...između  Lav i Jelen piva
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Večiti derbi...između Lav i Jelen piva

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Anketno pitanje: Izaberite
Izbor Glasova Statistika ankete
9 [27,27%]
7 [21,21%]
2 [6,06%]
0 [0,00%]
4 [12,12%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [3,03%]
1 [3,03%]
1 [3,03%]
4 [12,12%]
2 [6,06%]
0 [0,00%]
2 [6,06%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Večiti derbi...između Lav i Jelen piva
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 21:41
Koje pivo je po vašem "pijenju" najbolje, molim samo iskrene odgovore.

Ažurirao darije - 09.Lipanj/Jun.2011 u 00:23
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 21:53
darije2  & - najiskrenije
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:02

A NEKTARShocked Shocked Shocked
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:09
Nisam se mogao setiti svih vrsta piva, ima ih puno, ovo je samo par meni poznatih. Ja bi svakako jedan
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:23
Lav i karlovacko
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:26
Jedno pitanje za sve pivopije: da li mislite da reklama ima mnogo udela u celoj priči?
Na vrh
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:32
Jelen! Muškarci znaju zašto! LOL

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:34

Fiko , a gde se dede TUBORG. LOL

Nisam pivopija ali mogu po nekad Tuborg. Preferiram Shotgun. Domaća šljiva,  loza...tekila, vodka.

Glasam za TUBORG.Wink

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:39
Od ovih ponuđenih - Stella. Wink

Što se reklame tiče, može da me navede da nešto probam, ali ako ne valja - ne valja, tu reklama ne pomaže
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:44
 I ja bih Tuborg

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:46
Od navedenih Lav. Nažalost. Bio sam zagriženi Jelenopija, ali postaju sve manje kvalitetni dok nasuprot tome Lav održava kvalitet. To je moje skromno i nadasve lično mišljenje i ukus (ali niko ne kaže da je moj ukus normalan-recimo Leffe ne mogu da smislim, a svi ga hvale poprilično!).

EDIT: Reklama? nikako. Više se oslanjam na preporuke od usta do usta. "dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje"Smile

Ažurirao Mandarinan - 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:47
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:56
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jedno pitanje za sve pivopije: da li mislite da reklama ima mnogo udela u celoj priči?

Što se mene tiče nema puno udela, probaću sve, ali ako mi se ne svidi, ništa od toga.

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:00
Od navedenih Lav, jednostavno je bolje LOLLOL
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:15
Na brojne zahteve, ubačeni Tuborg i Nektar. Izvinjavam se što sam to zaboravio, nema više dodavanja, lista je gotova. Hvala  darije što si zamenio imena na listi.Svi da ga časte saprijatelmkd
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:18
Greška fiko, nema najboljeg kod nas - Zaječarskog!
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:38
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Greška fiko, nema najboljeg kod nas - Zaječarskog!

Nemoj to da mi radiš!bubba2
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:42
Originalno postovano od strane Gor@n88 Gor@n88 piše:

Od navedenih Lav, jednostavno je bolje LOLLOL

Šta reći, zna šta valjaSmile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 00:17
Originalno postovano od strane fiko fiko piše:

Svi da ga časte saprijatelmkd

E baš ti hvala. LOLLOLLOLLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 06:40
ja bar znam šta pijem i to što pijem znam da je vrhunskog kvaliteta.... Od svih pivara koje ga pune, mi smo ga najbliže "uboli" AMSTEL!!!

Od domaćih PILS PLUS i ZAJEČARSKO!  I to znam šta je i od čega se krčka i garantujem za njihov kvalitet Smile

Jelen je ok pivo i zadovoljavajućeg kvaliteta, ali smešno je što ljudi hvale taj LAV... To je teško smeće (provereno). Naš Master je bolji od LAVA!!  I opet kažem (znam da će mnogi reći da to govorim, jer mi punimo to pivo) PILS PLUS je trenutno najkvalitetnije domaće pivo... Mnoge činjenice to govore....

Ažurirao AcaNDr - 07.Lipanj/Jun.2011 u 06:42
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 09:18

Reklame za pivo na mene nemaju ama baš nikakvog uticaja već nove vrste probam isključivo iz radoznalosti.

Meni je daleko, daleko, daleko najbolje pivo koje sam ikada pio, bilo Porter zrenjaninske pivare. Prosto ne mogu da prežalim što više ne postoji. Drugo bi bilo Pećko, ali, u ovim krajevima, i od toga više nema ništa. Nekada sam rado pio jagodinskog "čiču", ali sada mi je to pivo katastrofalno loše. Pre par godina sam često pio Lava, ali on mi sada nekako ne odgovara.

Više volim tamna piva, ali u ovoj zabitoj provinciji ih uglavnom nema. Dostupno je jedino nikšićko tamno koje mi je loše i košta više nego što sam spreman da platim.

Sada celo društvo uglavnom pije apatinskog jelena, uz povremene izlete u nikšićko - svetlo.

No, mislim da je manje bitno koje je pivo u pitanju, bitna stvar je ovo – Živeli!

P.S. Mislim da nisam uspeo da dovoljno naglasim koliko mi je zrenjaninski Porter bio bolji od bilo kojeg drugog piva... Guiness? Ne, radije bih Porter. prijatelmkd

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.