Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NFS UNDERGROUND 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NFS UNDERGROUND 2

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NFS UNDERGROUND 2
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2004 u 15:07

jel tko zna gdje se može skinuti auto za nfs u 2 po mogućnosti ford mondeo karavan

Na vrh
Anthony@djol View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2004 u 03:26
Igru sam vech davno preshao, zakon je...Ja mislim da je za ta extra auta malkice prerano...Ali skidao sam auta za ostale igrice iz nfs seriala, malo prichekaj, bit che toga valjda, uglavnom, idesh na electronic arts, pod need for speed!
http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/home.jsp
I belive in the music, it's the sound that makes me move!
The house musique!
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2004 u 20:28

e da ne otvaram 17 topic o nfs,da vas pitam.

prešo sam igricu,pobijedio ong galeba i pisalo mi congratulations bla bla...

al mi piše da sam prešo samo 73%,di je ostalih 27%?

džipovi?

....
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2004 u 20:59
Staze koje nisi prešao prije no što si završio sponzore najvjerojatnije.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2004 u 22:03

Sumljam jer ja nisam prelazio zadnji URL za sponzora dok nisam počistio sve žive i nežive staze po gradu, također tražio sam i "divlje" utrke koje ti frajer javlja telefonom pa imam pređeno 70% i igrica šatro gotova??

Sve u svemu odlična igra ali su me animacije razočarale u prvom dijelu su mi bile bolje.....

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2004 u 03:43
Meni je stotka postotka!!!
Ne znam da li znash za onu opciju u garage meniu onaj world map...Tamo pregledash jesi preshao sve utrke
The house musique!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2004 u 09:00
Koji je najbolji auto?ja došo negdje na 60% i popizdio jer tek onda dolaze bolji auti a ja na tri auta trošio pare i unique djelove...Sad igram ispočetka.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2004 u 15:31

ja sam prešo cijelu igricu s audijem a3,a njega dobiješ nedugo nakon što počneš igrat tako da nije to baš presudno.

istina,vidio sam to u world mapu,ali zašto tih utrka nema na mapi?

....
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2004 u 15:48
Jedan od mojih je audi i u kurcu je zbog pogona na sva 4 točka
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2004 u 16:41

U principu su one "skrivene" utrke na karti te koje na world map u garazi prelazis i tak to... ma bezveze opce... uglavnom moras te sve preci za 100%..... Ja sa Hondom civic preso i poceo malo sa miatom, ali neda mi se dalje...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2004 u 16:47
Miata je u kurcu,pogotovo za street X,previše se okreće zbog stražnjeg pogona...Treba u garaži imat po jedan auto da pokrije sve vrste pogona jer ti svaki olakša nešto + džip.

Ažurirao žile
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2004 u 19:28
ma ja sam i u prvome imao Civic pa sam tako i sada ostao vjeran njemu...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2004 u 20:39

Ja sam u prvome imao Miatu pa onda supru, rx7, itd...

A sad sam prvo civic, pa sam sad miatu... Miata je meni jebena za street x... Moj stil voznje.... To je subjektivno kakav je koji auto..... Meni bas pase...

Na vrh
dexter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dexter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2004 u 22:58

upomoc fali mi 2% igrice da bi bila gotova,isao sam na woorldmap i tamo presao stazice koje nisam mogao naci tako da je u sviih 5 nivoa svaka stazica ociscena medjutim fali mi 2% i da bude gotovo.

gde se nalaze ta dva procenta i sta bi to moglo biti?

zahvalan unapred

aaa
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2004 u 23:14
Slushajte sad mene, expert san za ovakve igrice...

5 najboljih auta...

Mazda rx8 za drift, svakoj utrci potegnen do 200 000 bodova...
Street x Peougeot 206 u pochetnom dijelu igrice, poslije Audi TT, nenadjebiv...
Drag utrke, treba jednostavno auto koji je napravljen za brzu vozhnju i dolazi nam iz zemalje Izlazecheg sunca...
Meet-sue-be-sheeee evolution viii baybe...
Josh jedan kojeg sam imao onako za kraj je zadnje auto koje se dobije u car lotu...Subaru Impreza sti, u nju ulozhio vishe od 150 000 dollara i chisto sam prashio gradom onaj outrun, svi su mi samo davali lovu i odmah predali sve utrke, uopche se nisu usudili sa mnom trkat...=))))
The house musique!
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2004 u 10:40
Originalno postovano od strane dexter dexter piše:

upomoc fali mi 2% igrice da bi bila gotova,isao sam na woorldmap i tamo presao stazice koje nisam mogao naci tako da je u sviih 5 nivoa svaka stazica ociscena medjutim fali mi 2% i da bude gotovo.

gde se nalaze ta dva procenta i sta bi to moglo biti?

zahvalan unapred

možda oni bank reward,ako ih nisi sve skupio

....
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2004 u 18:09

Anthony, ne seri... Nisi ti nikakav expert, ti si konj... Kak mozes tak izletit??? Mene bi sram bilo opce tak umisljeno izletit...

Neke cinjenice su tu, ali veeelikim je djelom subjektivno koji auto za sta....

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2004 u 05:22
Stari moj...da mi radi ovo da mozhemo zaigrat online, ogledali bi se ja i ti, sunashce moje malo...
tebi je mozhda pushiona 4 wd vozilo, a eto, meni je najdrazhe zbog dobroga kontroliranja, izvoli ti sebi kupit onda mustanga gto jer si ti pravi konj, konju...

Plur odgajanje mi je jedna od osobina kojim se ponosim ali izgleda da nema foruna na kojem nechesh naletit na bar jednog kretena...da se nasha svadja ne bi dalje shirila, idesh mi na mute!Zhivio Rodjo!
The house musique!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2004 u 14:00
Originalno postovano od strane Anthony@djol Anthony@djol piše:

Plur odgajanje mi je jedna od osobina kojim se ponosim ali izgleda da nema foruna na kojem nechesh naletit na bar jednog kretena...

Istinabog.Neki dan sam se pokačio s nekim žvaljom na gameru.Lik je sirovina teška,a studira...Ako su to hrvatski intelektualci jebi me u guzicu.Ide ti on meni ispucavat neke fore koje djete u 7 osnovne smišlja.Digo mi živac i ja mu jebo mater.Sad čekam da me admin tamo izbaci.
BTW piši š kao š a ne sh.Šta fali mustangu?
Bikonja šta mu sereš bezveze.Ja sam pito koji je najbolji auto i znam da je dobro reko jer sam neke i sam vozio.

Ažurirao žile
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2004 u 14:53
OT: kak si uspio dobiti account na gameru? ja poslao ali nista ne stize na mail...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.