Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sims 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sims 2

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
fLiP View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sims 2
    Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2004 u 19:46

recite,jel bi radilo to na pentiumu 2- 933(?) mhz, 128mb rama

grafička li-la.(iz hthinet paketa pre 2 godine). xp sp2 je gore(ako to igra kakvu ulogu).

jel ima teoretske?

....
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2004 u 21:30
Nema ni teoretske šanse, štekalo bi ti ko ludo...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Bole007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bole007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2004 u 23:49
Ako ti triba ram-a, samo se javi (SDRAM)
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2004 u 22:30
[QUOTE=fLiP]

recite,jel bi radilo to na pentiumu 2- 933(?) mhz, 128mb rama

grafička li-la.(iz hthinet paketa pre 2 godine). xp sp2 je gore(ako to igra kakvu ulogu).

jel ima teoretske?

/QUOTE]

Radilo bi. Ne sjajno al bi radilo. Meni rad idoma na jednom stroju na amd 850 sa 256 rama .Smanjis u opcijama grafiku na minimum i sve radi uz lagano trzuckanje al Žena vec igra mjesec dana i nije se žalila :)

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2004 u 23:19
Mozda ti zena nije tolko zahtjevna ko smisi :)
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2004 u 19:11

ma super,onda valjda neće ni moja da se žali.

nego,nakon gro neuspjelih pokušaja,jel bi mi mogo neko napokon poslat tu igricu,kompenzirat ću nekim mp3-em,filmom ili sl. već po dogovoru. ajde ljudi Božić se bliži

....
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2004 u 14:50
ma dajte ,zar nitko?!
....
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 18:17
jel ima ko sims 2 za razmjenu ili na pare???
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 19:54
imam ja na dvdu
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 21:51
ja imam jedan problem, u onom meniu gdje se gradi nemogu ništa sagraditi, ni zidove,vrata,ploćice,....ništa.
jel zna neko u čemu je problem???
pomagajte.....
To sam ja...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 23:47
pa jel niko ne zna??? ajd nek mi neko pomogne, ja bi igrao simse, al jadno mi je kad ne mogu ništa na kući mijenjati!!!!
To sam ja...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 13:28
Probaj drugi crack skinut,moguće da je ovaj tvoj sjeban
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 19:40
ja imam isti problem, kaže lijepo click and drag ali ne reagira...
....
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 20:01
a meni je to najvažnije u simsima, više volim mijenjati kuću, nego se baviti životom simsa, tak da mi je jadno igrati bez mogućnosti mijenjanja kuće....
žile ja se baš ne snalazim oko pronalaska cracka, jel moš reć gdje, kako, zašto???
To sam ja...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 21:11
ako se ne varam mozes naci na www.gamecopyworld.com ili tak nes... nisam nikad ni bio na stranici, ali cito sam na njuzima tj vidio da se tak nes spominjalo... Tam probaj naci krek....
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 21:40
trebas inati mini image koji lodnes sa Deamon Tools i onda ide sve ok... a da i ne smijes imati CloneCD.
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2005 u 23:31
bikonja na toj stranici imaš ovo:

The Sims 2 v1.0 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE
The Sims 2 v1.0 [ALL] No-CD/Fixed Image #3
The Sims 2 v1.0 [ALL] No-CD/Fixed EXE #2
The Sims 2 v1.0 [ALL] No-CD/Fixed Image #2
The Sims 2 v1.0 [ALL] No-CD/Fixed Image #1
The Sims 2 v1.0 [ALL] No-CD/Fixed EXE #1

to nije ono što mi treba?
exe, a ja ti nemam daemon tools, i nisam nikad radio sa image fileovima, tak da ne znam ništa o tome...
To sam ja...
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 07:23
nije ti uopce problem, odpakiras fajlove koji su u zipu nekamo gdje ces ih lako naci. Instaliras taj DT, u trayu ti je ikona, lijevi klik pa Device 0.... i klik. Nades gdje si otpakirao taj mini image i to je to...
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2005 u 19:50

imam problem s simsima. sve uredno instaliram creckiram i stavim 4cd za igru kliknem na ikonu od sims i pojavi mi se prazan prozor s znakom zabrane.. skinem novi crack s njim mi još dođe virus i opet neradi. poludio sam i sad vas molim za pomoć.

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 23:41
eXecutioner ima pravo treba imati deamon tool samo što je problem što treba imati cd sa imageom bez toga se ne može graditi, a čuo sam da je izašao crack s kojim to isto radi ali nisam provjerio.
--ChainGang Soldier--
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.