| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sve je postalo pepeo i dim! |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | ||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sve je postalo pepeo i dim!Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:11 |
|
|
Ili ostaviti? Nije to toliko teško. I did it
Ažurirao Mandarinan - 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:45 |
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:24 |
|
|
I did it 2. Napreduješ voćko, napreduješ...
|
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:27 |
|
+ 1 Malo duže od mesec dana ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:30 |
|
|
Moramo napraviti pod4um ex smokera. Ne daj se Bojo... drugi mesec je posebno zeznut
|
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:34 |
|
|
Hell yeah! Da li Vam je bilo teško? Meni je baš bilo lako, mada moj dimni staž nije nešto 'zavidan' (oko 4-5 godina aktivno), i potpuno iznenadno. Probudio sam se jednog jutra i naprosto nisam želeo da zapalim. Mora biti da su me operisali dok sam spavao!
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:43 |
|
|
Ne treba nam podforum, dovoljna nam je tema
![]() Ovako, moj pušački staž je bio 17 godina, od toga aktivno(u smislu svaki dan kup cigareta) 14 godina. Četiri puta sam pokušavala da ostavim, a ovo je prvi put da sam ostavila. Kako znam? Verovatno mi je konačno "kliknulo" jer nisam imala ni jednu jedinu krizu niti sam i jednom poželela da uzmem i zapalim cigaretu. Razmišljam o cigaretama, ali ne u smislu da želim da zapalim, već više u fazonu "e pre bih sela i zapalila, a sam ne moram već mogu..." ili "uh, što je dobro što ne moram da tražim kafić gde je dozvoljeno pušenje..." ... |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:45 |
|
|
'Ladno si napravio topic
![]() Nisam ni ja imao mnogo aktivnog staža - 5 godina i onda sam se jednog dana oženio i žena je rekla "No more hopa-cupa 4U ako ne ostaviš cigare"... i tako ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
|
Me, too! Pre 3 godine. Ni meni nije bilo teško onda kada sam čvrsto rešila, ali pre toga je bilo mučenje. Sad kad znam kako to izgleda biti slobodan, ne bih ponovo zapalila cigaru...
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
|
Hahaha, Novy, fenomenalno
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:47 |
|
|
Bitno je pronaći pravu motivaciju, a moja je bila najbolja moguća
|
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:50 |
|
E, to je ono što je i mene najviše obradovalo u ovih mesec dana...Čoveče, koja sloboda!!! Novy, puno pozdravi ženu, legenda je ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:52 |
|
Inače, kako je sve to kod vas počelo? Realno, ja volim cigarete. Nikada mi to nije bio fazon iz dosade ili zato što to drugi rade, već čisto hedonističko uživanje. Prvu cigaretu sam stavio u usta sa 6 godina, ali mi niko nije rekao da se i treba zapaliti, te sam bio dosta razočaran
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:56 |
|
|
Ja sam počeo da pušim kada me je šutnula jedna devojka, a eto, ostavio sam ih kada sam se oženio. Summa summarum - it's all about women (& hopa-cupa)
Ažurirao novy78 - 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:57 |
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:02 |
|
|
Me like your way of thinking. We must compare notes on hopa cupa subject!
![]() ![]()
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:02 |
|
|
Počela sam na onom raspustu između osnovne i srednje, dakle s 15 g, i to sam propušila poslednja u društvu
. I često mi se dešavalo da se, kad legnem da spavam, unapred radujem jutarnjoj kafi uz cigaretu. I dugo je trajala ta ljubav, preko jedne decenije, a onda su mi se smučile najpre cigatete, pa onda ja sama sebi, što ne mogu da prestanem. I tako, dok se jednog dana nisu sklopile kockice. Srećom
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:06 |
|
|
Samo nemoj da pređeš sad na one "šašave" cigare
|
||
|
|
||
![]() |
||
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:10 |
|
|
Ja probao još kao klinac u 11 godini čisto radi zafrkancije,a nisam propušio ni dan danas.Valjda kad pređeš dvadesetu manje su šanse da zaglaviš sa nikotinom.Od moje ekipe barem 90 % su ovisnici od duhana,a i čitava familija puši,dok Stari dere više od dvije kutije na dan...
Valjda sam se nadihao dima za čitav život ,pa me zato ""cigar" nikada nije privlačilo . ![]() |
||
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:13 |
|
I njih smo prevazišli. Ostalo je još pivo, ali to je baš velika ljubav, pa sumnjam da ću ikada poželeti da ga ostavim.
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:14 |
|
|
JA počela sa 13. Razlog - bilo džaba cigaja, a nama bilo dosadno
![]() Tokom osmog razreda i prvi razred srednje- onako sezonski - kad ima pušimo, kad nema grebemo se ![]() U drugom srednje počela da kupujem i sve do pre mesec dana tako. Kao i vi i ja sam uživala u cigaretama. Nikada u svom pušačkom stažu nisam prepušila, nikada me nisu bolela pluća ili nešto tako, nikad kašljala, povraćala, nikad me nije bolela glava... Držala sam se na kutiji dnevno u proseku - nekad malo manje nekad par cigaja više- ali bez većih odstupanja. Za razliku od imenjakinje nisu mi se smučile cigarete, smučilo mi se robovanje njima. Povukla sam paralelu ja + cigarete = žene koje muževi tuku + život sa takvim muževima Svi imamo običaj da postavljamo pitanja "zašto ih ne napuste"...bla bla bla...a onda sam shvatila da nema razlike u mom odnosu prema cigaretama i njihovom prema takvim muževima. To mi je bilo sasvim dovoljno. Ne sviđa mi se pomisao da me bilo ko ili bilo šta maltretira... dok uživam u pomisli da ja maltretiram druge ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:16 |
|
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |