Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - U duhu svetskog prvenstva u košarci
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

U duhu svetskog prvenstva u košarci

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: U duhu svetskog prvenstva u košarci
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:53
Jedna veoma zarazna online igra. Uđite i probajte.

Evo linka: http://www.onlinegames.com/basketball/?o1wmzk73ki

P.S. Napravio sam grupu titlovi.com. Dođite na takmičenje.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 01:27
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 01:35
Dobra stvar Thumbs Up
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 01:48
Pocepa CrvenaBeštija, ali zaboravila da upiše ime
Na vrh
CrvenaBestija View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CrvenaBestija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 01:56
E treba sada i ponoviti rezultat kad sam se upisala ko Crvena a ne bezimenaAcaNholivud
   a.k.a RedHead
http://ninastojanovic.tumblr.com/
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CrvenaBestija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 02:07

a.k.a RedHead
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 02:13
Mene nesto zeza, ne daje mi rank rezultate?

Edit: Sredilo se.

Ažurirao prijatel-MKD - 10.Rujan/Sep.2010 u 02:17
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 02:50
Zaraza! Neću više... a i ne umem LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 09:54
Kakav užas....upravo sam shvatila zašto nikad na fizičkom nisam igrala košarku  LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CrvenaBestija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 21:42
Ajde žene! Zar samo ja branim ružičastu boju na tabeli! 
   a.k.a RedHead
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 00:02
Sestro, brani ako boga znaš...ja bolje da ne pokušavam ponovo...sve ružičaste će biti nepovratno izbačene sa liste LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 00:07
Originalno postovano od strane CrvenaBestija CrvenaBestija piše:

Ajde žene! Zar samo ja branim ružičastu boju na tabeli! 

Jedna ko 4 vredi.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CrvenaBestija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 00:12
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Sestro, brani ako boga znaš...ja bolje da ne pokušavam ponovo...sve ružičaste će biti nepovratno izbačene sa liste LOLLOLLOL

Trudim se! Za sad se držim na 4. mestu!
   a.k.a RedHead
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 00:16
Sad ću ja da se ulogujem kao neki muškarac da ih srozam na listi LOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:01
evo i ja sam se zarazio....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa......LOL...dok ne uđem u top 5 ne odustajem...LOL
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 08:58
107 sam ja napravio na 12 sam, ali stvarno zaraza je ovo 
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 09:51
Probao sam, napravio sam 115,05 ali ne mogu u tu grupu. Napišem tamo titlovi.com i ništa se ne desi. I dalje sam u global.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 13:34
Ides preko link gore u prvi post i

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 13:45
Idem ja preko linka iz prvog posta i upišem nik ali nema mi da odaberem titlovi.com
Samo global i new group

Na vrh
luks99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luks99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 13:46
I ja sam probao nemože ni kod mene.Jednostavno ja unesem grupu i stisnem OK on izađe i ponovo piše Global.AngryAngryAngryCryCryCry
luks99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.