| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
bojanadj srecan rodjendan |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: bojanadj srecan rodjendanObjavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 23:59 |
|
bojanadj srecan rodjendan ![]() Pokloncic za tebe od nas: Ažurirao titlovi.com - 21.Srpanj/Jul.2010 u 23:59 |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:00 |
|
Bojana, SREĆAN TI ROĐENDAN! Ovako ćemo uvek imati čega da se sećamo: onih mirnih i bezbrižnih dana pre tvog dolaska, kada nismo ni znali kako se brišu postovi. Dariju je eksplodirao mozak tih dana objašnjavajući nam kako se to radi. Hvala ti za sve, posebno za neprospavane noći provedene u brisanju "Alfa, što te nema u kavani" iz teme "Dnevnik gledanja filmova". VOLIMO TE LEGENDO |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:01 |
|
E pa Bojo nek ti je sa srećom. Da si nam živa i zdrava još 116 godina.
SVE NAJBOLJE I UŽIVAJ!!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:03 |
|
bojanadj srecan rodjendan |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:07 |
|
zahvaljujući tebi sam upoznao gomilu ljudi, jer si me ti uvela u svet kakav nisam poznavao, zahvaljući tebi osećam se super i nemaš pojma koliko mi je drago što takva osoba postoji, a da mi je tako blizu. Hvala ti za sve i hvala ti što postojiš, SVE NAJBOLJE I DA DOŽIVIŠ SVE LEPO ŠTO TI JE BILO USKRAĆENO! SREĆAN ROĐENDAN!
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:09 |
|
Lepa sretan rođendan i sve najbolje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:09 |
|
Srecan rodjendan, sve najlepse u zivotu!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja se izvinjavam, ali po prvi put od kako sam na ovom forumu imam problem da sročim bilo šta ...približno smisleno ![]() Javim vam se za par minuta ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:12 |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Kafana Staff Pridružen: 18.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3156 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:14 |
|
ja cu samo da kazem jedno
|
|
|
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:22 |
|
Rak u horoskopu. Znao sam.
Srećan rođendan, Bojano. |
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:24 |
|
Nisam dovoljno dugo na ovom mestu kako bih mogao da se sećam tih ''bezbrižnih'' vremena kada nisu morali da brišu poruke. Nisam ni dovoljno kratko da bih mogao da samo pređem preko ove teme...
Od prvog dana kada sam kročio u tebi sam pronašao osobu sa kojom ću uvek moći da se ispričam kako god da sam raspoložen, i dostojnog sagovornika. Pravo je uživanje poznavati te (pa makar i kroz poruke na sivoj podlozi), i biti u mogućnosti da razmenimo makar dve poruke dnevno. ![]() Želim ti da svako jutro pronalaziš razlog za osmeh i kakve god da te nevolje snađu da ih otreseš poput požutelog lista na vetru. Naravno, ako zatreba bilo kakva pomoć, ovde imaš armiju prijatelja koji će ti pomoći ![]() Srećan rodjendan Bojana! P.S.- I dalje nameravam da te svrgnem sa prestola, ali može to da sačeka neki dan-mesec-godinu!
![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:45 |
|
Bojo srecan ti rodjenda.Ziva bila,velika nam porasla
.Ziveli ![]() ![]() Hvala doco ![]() p.s. živela sam za ovaj momenat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:08 |
|
|
|
![]() |
|
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:47 |
|
Mila moja,da li treba da kazem nesto,sem da sam cutala kao zalivena,nikome nisam odala tajnu datum,ali i nisam bila pri compu da u 00:00 napisem post...Mila,SRECAN RODJENDAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN...vidimo se uskorooooooooooooo
|
|
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:55 |
|
Sta da kazem, pridruzujem se cestitkama, nemoj nam plakati pa vidis da si dobila zvezdicu?
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:07 |
|
Znate šta, otkucala sam kilometarski post zahvale svima po na osob i onda u bookmark-tab pritisnula imdb i sve ošlo u nepovrat...
![]() ![]() ![]() ![]() U svakom slučaju, verujem da svi znate koliko vas sve volim i koliko mi znače vaše čestitke... Svima vam šaljem mnogo & & & & & & & & & & & & ![]() & & & & ![]() & ![]() Želela bih samo dve stvari da kažem prvo, da se zahvalim kolegi titlovi.com što mi je skinuo zvezde s neba (svi znaju kako ja volim kad mi skidaju zvezde s neba ) ali ovaj put posebno hvala, jer su ove zvezde posebne (mora da je jedna od njih ona acanova koju je danas spominjao ) i da mu kažem da ću ih s ponosom nositi(sem one acanove-preteška je-napraviću neku kopiju ) i da ću se truditi da sa njima što manje spama obrišem...ovaj što manje spamere proganjam....ovaj, što manje spamujem...(pih, nadam se da ću opet pritisnuti pogrešno dugme pre slanja posta )drugo, želim da šefu, šefici i vukovima kažem da je Čudo bio moj mentor od mog prvog posta na ovom forumu, tako da..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunašce, rak-lav ![]() Jeco, znam draga da si ti ćutala, ali Čudo me, po običaju, žednu preveo preko vode ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:07 |
|
Draga srecan rodjendannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:11 |
|
...i ta praksa će se nastaviti. |
|
|
|
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:18 |
|
Za ovo kratko vreme koliko te poznajem nije biilo dana a da mi nisi izmamila osmeh
ulepšala dan ili bar popravila raspoloženje. Srećan sam što u životu poznajem još jednog prijatelja, druga, čoveka. Želim ti da budeš član najsrećnije porodice na svetu i da postojiš još milion godina želim ti da snove baciš u oblake, a da ti se vrate kao stvarnost. Srećan ti rođendan! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:22 |
|
Kontra-obaveštajna služba se ipak dokopala bitnih datuma
, dakle:![]() Bojana i sve naaaaajbolje! P.S. Najzad si postala šerif na ovom divljem zapadu. ![]() ![]() |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |