Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

bojanadj srecan rodjendan

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Čestitke
Opis foruma: Rođendani, vjenčanja, diplome, doktorati, praznici...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35123
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 20:32
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: bojanadj srecan rodjendan
Objavio: titlovi.com
Tema: bojanadj srecan rodjendan
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2010 u 23:59

cestitamo

Pokloncic za tebe od nas:

Odgovori:
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:00

Bojana, SREĆAN TI ROĐENDAN! titlovibendcestitamoruzaDa nam još dugo dugo spamuješ po svim temama koje nisu za to predviđene, i budeš svesna da ćemo te obrisati. LOL Želim ti stvarno sve najbolje, jer da nema tebe ovaj forum bi bio znatno siromašniji (za oko 10 000 postova (od toga 9 000 beznačajnih LOL)), a mi bi definitivno pisali neke nebuloze o filmovima, možda bi neko nešto i prevodio, i ne bismo jurili za tobom... što je mnogo zanimljivije od svega navedenog. DeadLOL

Ovako ćemo uvek imati čega da se sećamo: onih mirnih i bezbrižnih dana pre tvog dolaska, kada nismo ni znali kako se brišu postovi. Dariju je eksplodirao mozak tih dana objašnjavajući nam kako se to radi. ROFL 

Hvala ti za sve, posebno za neprospavane noći provedene u brisanju "Alfa, što te  nema u kavani" iz teme "Dnevnik gledanja filmova". LOL 

VOLIMO TE LEGENDO happybirthday

-------------

Objavio: darije
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:01
E pa Bojo nek ti je sa srećom. Da si nam živa i zdrava još 116 godina.
SVE NAJBOLJE I UŽIVAJ!!!!!!

-------------

Objavio: Kneginja
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:03

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart Heart

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:07
zahvaljujući tebi sam upoznao gomilu ljudi, jer si me ti uvela u svet kakav nisam poznavao, zahvaljući tebi osećam se super i nemaš pojma koliko mi je drago što takva osoba postoji, a da mi je tako blizu. Hvala ti za sve i hvala ti što postojiš, SVE NAJBOLJE I DA DOŽIVIŠ SVE LEPO ŠTO TI JE BILO USKRAĆENO! SREĆAN ROĐENDAN!

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: joya
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:09
Lepa sretan rođendan i sve najbolje.

bebinjo3bebinjo3bebinjo3                       bebinjo3bebinjo3bebinjo3
bebinjo3                                              bebinjo3             bebinjo3
bebinjo3bebinjo3bebinjo3                       bebinjo3bebinjo3bebinjo3

bebinjo3                       bebinjo3bebinjo3
 bebinjo3bebinjo3bebinjo3    Broken Heart               bebinjo3           bebinjo3     Broken Heart        

-------------
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!

Objavio: chlink
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:09
Srecan rodjendan, sve najlepse u zivotu!!!!

happybirthday happybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdaycestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamocestitamofaithlessmaryfaithlessmaryfaithlessmarytitloviekipatitloviekipatitloviekipatitloviekipatitloviekipacestitamocestitamocestitamo

-------------
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]

Objavio: bojanadj
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:10
bupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbupbup

Ja se izvinjavam, ali po prvi put od kako sam na ovom forumu imam problem da sročim bilo šta ...približno smisleno LOL

Javim vam se za par minuta

Heart

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:12
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1019&u=12659087">
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1045&u=12659087">
bojanadj, sve najlepse i sve najbolje.
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1030&u=12659087"> http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1031&u=12659087"> http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1030&u=12659087">

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: MarkoZmaj
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:14

ja cu samo da kazem jedno

deki2

dajsve

-------------
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."

Objavio: nosundayfear
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:22
Rak u horoskopu. Znao sam.

Srećan rođendan, Bojano.

-------------
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:24
Nisam dovoljno dugo na ovom mestu kako bih mogao da se sećam tih ''bezbrižnih'' vremena kada nisu morali da brišu poruke. Nisam ni dovoljno kratko da bih mogao da samo pređem preko ove teme...

Od prvog dana kada sam kročio u tebi sam pronašao osobu sa kojom ću uvek moći da se ispričam kako god da sam raspoložen, i dostojnog sagovornika.

Pravo je uživanje poznavati te (pa makar i kroz poruke na sivoj podlozi), i biti u mogućnosti da razmenimo makar dve poruke dnevno.Smile

Želim ti da svako jutro pronalaziš razlog za osmeh i kakve god da te nevolje snađu da ih otreseš poput požutelog lista na vetru. Naravno, ako zatreba bilo kakva pomoć, ovde imaš armiju prijatelja koji će ti pomoćiWink

Srećan rodjendan Bojana!

P.S.- I dalje nameravam da te svrgnem sa prestola, ali može to da sačeka neki dan-mesec-godinu!LOL

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:45
Bojo srecan ti rodjenda.Ziva bila,velika nam porasla LOL .Ziveli bubba2cudak

Hvala docoEmbarrassed

p.s. živela sam za ovaj momenat
LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: jecaDJ
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:47
Mila moja,da li treba da kazem nesto,sem da sam cutala kao zalivena,nikome nisam odala tajnu datum,ali i nisam bila pri compu da u 00:00 napisem post...Mila,SRECAN RODJENDAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN...vidimo se uskorooooooooooooo

-------------
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥

Objavio: BELI
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 00:55

Sta da kazem, pridruzujem se cestitkama, nemoj nam plakati pa vidis da si dobila zvezdicu?

Thumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs Up

happybirthday

faithlessmaryfaithlessmaryfaithlessmaryfaithlessmaryhappybirthday

happybirthday

happybirthday

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:07
Znate šta, otkucala sam kilometarski post zahvale svima po na osob i onda u bookmark-tab pritisnula imdb i sve ošlo u nepovrat... LOLLOLLOLLOL

U svakom slučaju, verujem da svi znate koliko vas sve volim i koliko mi znače vaše čestitke...
Svima vam šaljem mnogo

Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kissHug & kiss Hug & kiss Hug & kiss Hug & kissHug & kiss

Želela bih samo dve stvari da kažem

prvo, da se zahvalim kolegi titlovi.comEmbarrassed što mi je skinuo zvezde s nebaEmbarrassed (svi znaju kako ja volim kad mi skidaju zvezde s nebaLOL) ali ovaj put posebno hvala, jer su ove zvezde posebne (mora da je jedna od njih ona acanova koju je danas spominjaoLOL) i da mu kažem da ću ih s ponosom nositi(sem one acanove-preteška je-napraviću neku kopijuLOL) i da ću se truditi da sa njima što manje spama obrišem...ovaj što manje spamere proganjam....ovaj, što manje spamujem...(pih, nadam se da ću opet pritisnuti pogrešno dugme pre slanja posta LOL)

drugo, želim da šefu, šefici i vukovima kažem da je Čudo bio moj mentor od mog prvog posta na ovom forumu, tako da.....LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Sunašce, rak-lav Wink
Jeco, znam draga da si ti ćutala, ali Čudo me, po običaju, žednu preveo preko vode LOLLOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: luka0037
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:07
Draga srecan rodjendannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

-------------

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:11

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Čudo me, po običaju, žednu preveo preko vode...

...i ta praksa će se nastaviti. LOL

-------------

Objavio: Sebastijan
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:18
Za ovo kratko vreme koliko te poznajem nije biilo dana a da mi nisi izmamila osmeh
ulepšala dan ili bar popravila raspoloženje.

Srećan sam što u životu poznajem još jednog prijatelja, druga, čoveka.

Želim ti da budeš član najsrećnije porodice na svetu i da postojiš još milion godina
želim ti da snove baciš u oblake, a da ti se vrate kao stvarnost.

Srećan ti rođendan!

-------------
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.

Objavio: jafforidza
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:22
Kontra-obaveštajna služba se ipak dokopala bitnih datuma Wink, dakle:

Bojana i sve naaaaajbolje!

P.S. Najzad si postala šerif na ovom divljem zapadu. LOLLOL

-------------
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.

Objavio: srkis
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:28
Ja to ne umem kitnjasto, znaš ti... zato jednostavno, srećan rođus i sve najbolje!

-------------
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!

Objavio: Bizarre_999
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:30
Srećan rođendan i sve najbolje!

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 01:51
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Čudo me, po običaju, žednu preveo preko vode...

...i ta praksa će se nastaviti. LOL

znam Ermm

Hvala vam svima na prelepim željama i rečima...Embarrassed

srkis, znamWink, ali ne bi te ubio koji smajli u postu (znaš i ti mene LOLLOLLOL)

-------------

Objavio: Titivillus
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 02:04
na unapređenju

i

i sve najbolje povodom istog!!!

Objavio: icemaher
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 02:37
happybirthday nasa draga Vučice(nisi vise vestica), prešla si u grupu vukova, sad ode forum u pmROFL

Da si ziva i zdrava i vesela i srecna i jos ludja nego do sad. bubba2

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 02:52
Hvala, kolega Wink

Hvala, Ajs bejbe...ali ostajem ja Veca...mislim, sad sam veca sa vukovima Big smile milina...

-------------

Objavio: Gajtana
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 08:42
Bojana pa tebi je ročkaaaaas !!!

happybirthday draga kiss

Objavio: outside
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 08:47
Prijateljice sretan ti rođendan...želim ti sve najbolje....predobra si osoba,i ostani takva...učinila si ovaj forum posebno zanimljivim,i ono što mi je posebno kod tebe što imaš strpljenja za svaku osobu,i svima si spremna pomoći,objasniti im neke stvari koje ne znaju,i uputiti ih na pravo mjesto....imam za tebe samo riječi hvale....obožavam tvoje kilometarske postove,od kojih me oči zabole,i borim se da ih sve pročitam,ali za sada uspjevam...LOL...čestitam na unapređenju, potpuno si zaslužila...a i to je dobar znak,jer promjenila si povijest...sad se i mi ostali spameri možemo nadati unapređenjuROFL..posebno nebojšaLOL......

boja moja volimo te,ostani takva..i dalje nas uveseljavaj,nasmijavaj...i usrećuj....e da, i malo mene više voli,jer jedino meni šalješ prijeteće poruke na pm,još sad kad si moderatoraaaLOL

Objavio: iromafia111
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 08:50
happybirthday
titloviekipa

-------------

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 10:57
Gajtana, hvala draga kiss

Outside....jedva čekam prvi povod da ti kao moderator pošaljem pm LOLLOLLOL hvala za sve lepe reči Wink

Gazda, hvala Embarrassed  i lakše malo sa tim čučnjevima- vrućine su, a znaš dobro da ja uvek brinem za tvoje zdravlje LOL

-------------

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 11:27
srecan ti rodjendan i od srca ti zelim sve najbolje i da nas uvek uveseljavas i na forumu i van njega

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Objavio: Sentinel
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 13:17

uh, sladunjavi komentari nisu moj trademark...

zato samo happybirthday i cestitke na "cinovima" grin

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Objavio: taxidell
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 13:27
Šta reći, kad je sve već rečeno. Da ne bih sada citirao sve dosadašnje postove evo kratke verzije.happybirthdayod srca žele Aleksandra i Slaviša.

-------------
live long and prosper

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 13:46
Od prvog posta pa nadalje svaka napisana riječ je širila nešto nevjerojatno. Nekakav osjećaj sreće, veselja, radosti, ljubavi, dobrote i mnoštvo drugih stvari koje jednostavno nije lako opisati jer tebe nije lako opisati. Ovo malo vremena što te poznajem nije dosta da govorim išta o tebi ali znam jedno da takvu osobu još nisam sreo i mogu napisati kilometarske postove (ipak si mi bila mentor LOL) ili kratke s malo riječi ali nijedan post ne može dočarati koliko si ti zapravo veličanstvena osoba. Smile
Ah, da, htjedoh reći da ti želim nevjerojatno mnogo sreće u životu i neka ti svaki dan bude ispunjen najljepšim stihovima koje voliš, crvenim vinom koje piješ samo uvečer, jutarnjim i podnevnim kavicama, prijateljima, mooooooreem (LOL) i svime onime što još ne znam a što te čini sretnom jer zaslužuješ biti sretna!
Stoga, happybirthday i naravno OGROMNE čestitke za zvjezdice, napokon imamo našeg čovjeka u šefovskim redovima...LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 14:54
Ahhhh haha. Sama pisi, sama brisi, titlula.
Cestito i za zvezdice.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 15:26
draaaaaaaaagaaaaaaaaaaaa bojooooooo, vještice moja najdraža.... želim ti sretan rođendan
i da ti se ostvare sve želje.....

happybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthday

-------------
"Ona lepa, a ja mlad"

Objavio: Buki
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 15:46
Bojooo, sve najbolje ti želim!
Sretan rođendan!
cestitamo
happybirthday

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 15:58
Mery, hvala dragakiss

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

uh, sladunjavi komentari nisu moj trademark...

Ni zvocanje nije moj, pa sam se žrtvovala u jednoj temi LOLLOLLOL Hvala, srećoWink

Delltim Hug hvala vam puno i kiss za Aleksandru

Nešicekiss...i ti si meni mnooogo drag...i sve što si napisao je jako lepo...ali... gde su ruže LOLLOLLOLLOL

Prijatelju, samo koji dan pa kad počnem sve OT postove da ...ovaj off ...OFF T...nikad nisam bila dobra u laganju LOL

Hvala, vampirušo LOL kiss

Hvala, Buki dušo kiss

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 16:06

Nešicekiss...i ti si meni mnooogo drag...i sve što si napisao je jako lepo...ali... gde su ruže LOLLOLLOLLOL

To sam namjerno izostavio jer znam da voliš težiti savršenstvu pa stoga evo ih sada: LOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 16:09
Embarrassed  Hvala, Nešice...diiiiiiiivne su kiss...zaista, zaista divne Embarrassed

(htedoh napisati "Hvala najbolji konobaru, najboli Sekretru", ali onda pomislih kako nije lepo laži širiti po forumuLOLLOLLOLLOLLOLLOL)

-------------

Objavio: bagzi94
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 16:45

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Objavio: zkarlov
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 16:52
Sretan rođendan Bojana.

Objavio: Babusnica
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 18:14
Srecan rodjendan i sve najbolje Wink

Objavio: asvalttina
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 18:48
Hej Bojka, sretan ti rodjendan i da ti se ostvari sve sto si sama zelis!kiss Hug

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Objavio: rade.c
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 20:19
Originalno postovano od strane Babusnica Babusnica piše:

Srecan rodjendan i sve najbolje Wink
+ 1

Objavio: batak1
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 20:24
happybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdaycestitamocestitamocestitamocestitamoHeart

-------------
Ne placi za onim sto nemas, vec ostavi druge da placu sto nemaju tebe. Za svet si samo neko, za nekoga si ceo svet.

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 22:18
Hvala vam svima puno Heart

Zkarlov, smatraš da sam dovoljno jaka da isečem i smažem Čaka? LOL

-------------

Objavio: ddavid14
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 22:49

Sretan rođendan Bojana!!!!!!!!!ruza

Puno zdravlja,sreče i svega drugog šta si sama zaželiš!

cestitamo

-------------

Objavio: kvrle
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 23:30
titloviekipatitloviekipa
cestitamocestitamo
                       happybirthday

-------------
It's better to burn out, than to fade away!

Objavio: slowrun
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2010 u 23:33
Ime moje, happybirthday, sve najlepše i najbolje ti želim, da ti svaki dan bude ispunjen radošću, veseljem i
veštičarenjem LOL i da dostigneš i prestigneš šefa u spamovanju, koliko još ove godine LOLLOL

Da nastaviš da nas redovno nadlećeš i raduješ svojim postovima i nespamovanjem LOLLOL i da nam nauče ime na svim interplanetarnim forumima koje posećuješ.

E da, zamalo da zaboravim na p.s., pazi šta radiš sa tim zvezdicama, one ti daju moć da vratiš spam tamo gde on ne pripada LOLLOLLOL use it wisely and a lot....
LOL

-------------
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 00:30
Hvala davide i bata kvrle Embarrassed

Imeeeenceee Hug hvala za kale i lepe želje, a za ostalo, ne brini - znaš me LOL

-------------

Objavio: Bebinjo
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 08:21
sretan rođendan, sve najbolje ti želim :)

-------------

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 09:39
Hvala, lega Embarrassed

-------------

Objavio: Movie Master
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 11:07
Sa malim kašnjenjem, srećan rođendan leginice.

cestitamo happybirthday

-------------

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 11:37
Za čestitke nikad nije kasno LOL hvala, mm Embarrassed

-------------

Objavio: slowrun
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 14:11
Ime, valjda za poklone nikad nije kasno, ili je to bila subliminarna poruka? Wink

-------------
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 14:19
Ide vezano, ime...ide vezano...."bez naših ventilatora nema naše kafe" LOL

-------------

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 15:15
Seko draga, kao prvo isprike zbog loseg neta zbog kojeg em nisam vidio ovu temu, em zadnjih dana mogu odgovarat samo preko obrasca za citiranje.
Hvala sto si zadnjih godinu dana bila tu svima nama kroz lijepa i teska vremena, osobu poput tebee stvarno je tesko naci i to sto se manje cujemo ne znaci da te manje gotivim kao fenomenalnu osobu kakva jesi. Ovdje svecano obecajem da cu navratit do NS jos ove godine makar hodao do tamo
No dosta ljigave dirljivosti sretan ti rodjendan Bojo i puno uspjeha u daljnjem radu na forumu zelim (spamanje u am dijelu po novom ) Ja se samo nadam da cu uskoro rijesit nesto sa netom jer je ova situacija neizdrziva...

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 16:23
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Seko draga, kao prvo isprike zbog loseg neta zbog kojeg em nisam vidio ovu temu, em zadnjih dana mogu odgovarat samo preko obrasca za citiranje.
Hvala sto si zadnjih godinu dana bila tu svima nama kroz lijepa i teska vremena, osobu poput tebee stvarno je tesko naci i to sto se manje cujemo ne znaci da te manje gotivim kao fenomenalnu osobu kakva jesi. Ovdje svecano obecajem da cu navratit do NS jos ove godine makar hodao do tamo
No dosta ljigave dirljivosti sretan ti rodjendan Bojo i puno uspjeha u daljnjem radu na forumu zelim (spamanje u am dijelu po novom ) Ja se samo nadam da cu uskoro rijesit nesto sa netom jer je ova situacija neizdrziva...

Hug  Batice, HugHugHugHugHug

čekam te u NS-pa da idemo do IvanjiceLOLLOLLOL...inače dolazim u ZG, pa ti vidi šta ti je pametnijeLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 16:38

čekam te u NS-pa da idemo do IvanjiceLOLLOLLOL...inače dolazim u ZG, pa ti vidi šta ti je pametnijeLOLLOLLOL

Mislim da je pametnije ovo drugo... LOL

Šalim se. Ako bude tako, javite mi par dana unapred, organizujemo svirku samo za vas LOL

-------------

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 16:46
A ne ne ne faktor iznenađenja je od presudne važnosti LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 18:20
wallbashPa kako onda da organizujem bilo šta?!?!?!?! mrgud  wallbashsentinel

-------------

Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 19:24

E pa Bojo,srecan tebi rodjendan!Sve najzgodnije i veselije ti zelim,mLogo lepih momenata i dobrog zdravlja!i da ti deda Mraz donese ono sta istes najvise LOL

evo jedan mali pokloncic i od mene! LOL

P.S. nemoj da ste slucajno ne najavite,ocemeo d'iznenadimo vas jednim performansom za sve LOL

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 20:16
JDs Hvala...što se deda mraza tiče- radije ću čekati poklone od vas LOL

Što se najave tiče- zaboravite, ovako je mlogo zanimljivije LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 20:28
E što bih voleo da tajk dan ne budemo u Ivanjici LOL

-------------

Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2010 u 20:29
Nisam ja tako naivna...niste vi jedini iz Ivanjice koje poznajem LOL 

-------------

Objavio: Gaca62
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 17:24
 Draga moja Bojana, sa malim zakasnjenjem, iz opravdanih razloga, sve najbolje i da jos dugo, dugoooooooooooooooo ispravljas moje brljotine na ovom sajtu.
Hug kiss  happybirthday

-------------
https://postimages.org/" rel="nofollow">

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan

Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 17:46
Hug Znaš da obožavam da "ispravljam tvoje brljotine" LOL
Nadam se da si se odmorio i napunio baterije Wink

-------------

Objavio: Gaca62
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 18:50
Jesam, boga mi, a vec sam i zavrsio jedan pravi film za tebe, 'Mayerling'.ruza

-------------
https://postimages.org/" rel="nofollow">

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan

Objavio: angels
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:20
Auu, Bojo, al' su svi ovi uprli-mora da se boje zamjeriti dežurnoj vješticiSmile.
I od mene svako dobro, kako privatno, tako i u "našoj kući". Sretan rođendan!

Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:58
Originalno postovano od strane Gaca62 Gaca62 piše:

Jesam, boga mi, a vec sam i zavrsio jedan pravi film za tebe, 'Mayerling'.ruza

Videla samEmbarrassed, ali ne mogu da nađem da skinemCry (pronalazim samo verziju iz 1968)

Originalno postovano od strane angels angels piše:

Auu, Bojo, al' su svi ovi uprli-mora da se boje zamjeriti dežurnoj vješticiSmile.
I od mene svako dobro, kako privatno, tako i u "našoj kući". Sretan rođendan!

Ja ću i dalje verovati da ih ljubav a ne strah pokreće LOLLOLLOL

Hvala, kolegaEmbarrassed

-------------

Objavio: iromafia111
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 16:58
Koliko tebi traje rođendan, tjedan dana? LOL

-------------

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 17:09
Samo?! Shocked 

LOL

-------------

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 18:29
S obzirom da ima 1000 godina...može joj seLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 18:37
Ajde, ajde...ne budi ljubomoran i tvoj ćemo slaviti malo duže nego inače....jedno 4h duže LOL

-------------

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 18:38
Moj može da se slavi eonima....ovaj...mi pričamo o rodjendanu?! Neka, može i kraće od 4 sataLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2010 u 18:40
Da, da...rođendan- ono kad treba da častiš LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk