| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoć oko ISO |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pomoć oko ISOObjavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 09:39 |
|
Lijep pozdrav svima. Molio bi za pomoć oko igrica , njihovog skidanja (ISO) , craciranja i instaliranja. Naime ništa mi to nije jasno pa bi molio da mi netko to objasni onako detalj po detalj. Zahvaljujem svima na odgovorima i nadam se da se nećete ljutiti što postavljam ovako banalno pitanje ali jednostavno nisam mogao pronaći pravi tutorial a za ovakve stvarčice nisam baš educiran. HVALAAA!!!!
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 09:49 |
|
treba ti win rar,deamon tools..i to je to....skineš igricu,i ima npr 53 file-a ta igra,stišneš na prvi 2 puta i kad ti otvori stisneš desnu tipku na njega i onda stisneš extract na destop ili gdje god želiš...i kada se to raspakira, uključiš deamon tools,i on će ti se otvoriti dolje kod sata,i na njega lijeva tipka, i onda imaš ono "uređaj 0: prazno" na to stisneš i pronađeš dateoteku gdje si raspakirao,i samo pokreneš sa deamon tools-om..i onda instaliraš igricu...e sad ako ti ovo nešto nije jasno, samo pitaj....kad ovo napraviš...crack je najjlakša stvar...samo napravio ovo tako da vidim jel znaš...
|
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 09:58 |
|
Puno hvala na odgovoru. Na žalost sada to ne mogu ali ću svakako učiniti kada dođem kući. Win rar i deamon tools imam instaliran ali sam očigledno nešto krivo uradio. Reci mi kada pronađem datoteku sa deamonom, kako ga pokrećem i na koju ikonu točno klikam ( ona koja je ISO?) i koji je postupak dalje.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:03 |
|
znači ako si raspakirao dateoteku na destop,onda otvoriš deamon tools,i tražiš tu dateoteku na destopu...pokrećeš jednostavno,tako da pronađeš i stisneš otvori..onda malo pričekaš i igra se pokrene,odnosno njena instalacija,i onda instaliraš igru ko igru...ako to treba objasniti,samo reci...i kad se to sve instalira,ostaje ti samo da napraviš crack i možeš igrati...
|
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:06 |
|
Hvala ti puno, probat ću kada dođem doma. Reci mi ako bude problema slobodno te kontaktiram na PP da ne zamaram druge ljude!!!
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:08 |
|
naravno kolega,ako bude problema samo javi na pp...
|
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:10 |
|
Hvala, pravi si frend!
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:11 |
|
Nikoga ne zamaraš kolega
Ažurirao Gajtana - 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:19 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:13 |
|
i to što kaže gajtana,možeš i ovdje postaviti...ako mene ne bude drugi će ti pomoći,jer uvijek je netko tu spreman da pomogne...a i ova tema će pomoći nekome tko također se muči s tim....gajtana svakim danom sve me više oduševljavaš
![]()
Ažurirao outside - 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:13 |
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:13 |
|
Ovdje ste svi vrlo ljubazni...jedan od najboljih i najpristupačnijih foruma koje sam do sada pronašao.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 10:26 |
hvala na lijepim riječima ![]() |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:28 |
|
da, da, sve je to lijepo ali ti i dalje ostajes needuciran... znaci najprije ti treba neki virtualni emulator, koji ce simulirati dvd rom, za to postoji hrpa programa, najpoznatiji je sigurno (po meni) Daemon Tools, imas ga skinuti i besplatno, ali ima i alcohol i power iso itd. dalje kad si instalirao jedan od tih alata, kada ides na my computer pojavit ce ti se "novi" dvd/bluray uredjaj, on je virtualan ne postoji fizicki na kompu kada skidas neku igru, pogotovo ako je scene release i ako je velika nekoliko gigabajti, redovito je spakovana u dijelove velicine 50ak mb, i najcesce ekstenzije tih dijelova su .r01, .r02 ili .001 .002 itd sada taj iso file trebas "mountat" na onaj virtualni drive, ako koristis daemon tools, onda ti se dolje u tray baru desno pojavila njegova ikonica, jedan lijevi klik na tu ikonicu i pojavit ce ti se popis koliko virtualnih driveova imas trenutno podeseno (mislim da je u DT maksimalno 30), zatim kliknes na taj drive, npr. Device 0: i onda pronadjes extractani iso file sto se tice crackiranja igre, crack je obicno jedan .exe file koji ima ime kao i orginalni .exe koji dolazi sa igrom, no to ne mora biti tako u 100% slucajeva, jer ipak ovisi o vrsti zastite igre
Ažurirao Sentinel - 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:29 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
GRAYFOX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Mekušje City Status: Offline Points: 54 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:40 |
|
Upravo tako! A jučer kad sam baš frendu instalirao igru,u tom sam .nfo file-u našao i cd-key koji je potreban za instalaciju igre.
E,taj cd-key lijepo zapišeš na papir prije nego kreneš s instalacijom i onda kad te traži...utipkaš ga.
A frend cijelo vrijeme dok sam mu objašnjavao kako se to radi bulji okolo i samo govori da,da,da...i na kraju opet nezna.
Zato čitaj i uči!
|
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 16:41 |
|
Gde se nalazi folder sa crackom?
My Computer / Desni klik na virtuelni drajv na koji ti je montirana igrica i biras "Open" i unutra je sve. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 02:02 |
|
Zahvaljujem Vam svima na pomoći i samo da javim da sam uspio. Uz ovakvu pomoć svaki neuspjeh bio bi nemoguća misija. Više ste nego izvanredna ekipa i to strašno cijenim.
|
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 11:04 |
|
Ljudovi, opet sam " malo zapeo". Do sada je sve išlo glatko i skinuo sam jedno 5-6 komada a onda sam se odlučio skinuti igricu Singularity.
Nakon što sam skinuo igricu i raspakirao je dobio sam ovo;
Nakon što sam otvorio Deamon Tools dobio sam ovu sliku i sad ja ne znam što bi trebao raditi da to nekako pokrenem jer na ništa ne reagira;
Lijepo molim za savjet sve forumaše dobre volje. HVALAAAAAAA!!!!!!!
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 11:14 |
|
Vidi ovako. ISO arhive se ne raspakuju.
Problem moze biti ako imas WinRar ili WinZip, ne znam koja od ovih dve raspakuje ISO fajlove i vidis ikonicu na ISO fajl ko da je compresovana arhiva i to te prevari da raspakujes. U slucaju da si raspakovao ISO fajl = baci to u djubretu. U opcije WinRar ili WinZip nadji i iskljuci opciju da ti ne radi za ISO fajlove kako te ne bi zeznulo i sledeci put. U slucaju da si imao standardnu arhivu .ZIP .RAR i sl. onda je sve ok. Samo pokreni instalaciju dvoklikom na setup.exe i instaliraj. Za crack ces pogledati koje fajlove imas u soodvetnom folderu i najverovatnije trebas kopirati i zamjeniti originalne fajlove u programskom folderu sa onim sto imas za crack. U ovakvom slucaju je standardna da kazemo instalacija koja celu igru prebaci u programski foder na hard disk. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 11:26 |
|
Hvala ti na odgovoru. Vidi raspakirao sam sa WIN RAR-om i dobio sam ono što je na prvoj slici. Kada sam prvi put tražio pomoć onda sam radio grešku što sam ono što sam raspakirao a to je bio ISO išao ponovo raspakiravati. Ha, ovdje sada to nije slučaj. Slijedio sam standardnu proceduru i dobio ono što je na prvoj slici. Uffffff!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
lutomar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 11:34 |
|
Auuuuuu, pa sada kada sam malo bolje pročačkao vidim da mogu pokrenuti direktnu instalaciju.
Pročitao sam sve što se može ali ne mogu pronaći ključččččč!!!!!!!!! šmrccccccccc
|
|
![]() |
|
GRAYFOX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Mekušje City Status: Offline Points: 54 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 11:44 |
|
Ključ ti pošaljem na PM,završio sam igru,meni je ok.
PozZz!
Ažurirao GRAYFOX - 24.Srpanj/Jul.2010 u 11:48 |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |