| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sherlock Holmes (2009) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sherlock Holmes (2009)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 15:22 |
||
|
Pogledajte trejler za novi film Gaja Ričija, u kojem najslavnijeg detektiva literature glumi Robert Dauni Džunior. Novi film o Holmsu zasnovan je na originalnoj priči Lajonela Vigrama inspirisanoj knjigama Artura Konana Dojla."Šerloka Holmsa sam poznavao iz filmova - nisam bio neki čitač. Ono što sam zamislio nije ono što sam video na filmu. Ljubitelj sam mnogih ranijih filmova o Šerloku Holmsu. Jednostavno mislim da možemo da ga obradimo drugačije, a mislim i bolje", kazao je Riči.Film, u kojem ostale uloge tumače Rejčel Mekadams, Džud Lou i drugi, u domaće bioskope stiže 7. januara, najavio je "Tuck".
|
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 20:58 |
||
|
E ovo je pogodak "na neviđeno" i moram priznati da jedva čekam. Guy Ritchie, Jude Law i Robert Downey Jr. na istom filmu. I baš me zanima kako će se Ritchie snaći sa već "pripremljenim" i poznatim scenarijom.
Ažurirao darije - 09.Studeni/Nov.2009 u 21:04 |
|||
|
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 22:47 |
||
|
Uh...ovo će da bude pravi KABUM ! ! ! I ja jedva čekam (inače volim Šerloka)...
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2009 u 22:22 |
||
|
Intervjui reditelja i glumaca filma “Šerlok Holms”
Najnovija dinamična adaptacija priče Artura Konana Dojla o najpoznatijem detektivu na svetu dovodi Šerloka Holmsa i njegovog mudrog partnera Votsona pred nove izazove. Njegove fizičke veštine jednako su opasne kao i njegova legendarna pamet i on se upušta u bitku uma i snage sa neprijateljima koji predstavljaju pretnju za celu Englesku. U akcionoj avanturi prepunoj misterije reditelja Gaja Ričija, Robert Dauni Džunior i Džud Lou oživljavaju čuveni detektivski par, dok je Rejčel MekAdams u ulozi Iren Adler, jedine žene, koja je ikada mogla da parira Holmsu. Intervju sa Gaj Ričijem Intervju sa Robert Daunijem i Džud Loom Intervju sa Rejčel MekAdams |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 04:23 |
||
|
Konačno dočekah premijeru i u prepnom bioskopu, iz, omiljenog mi, poslednjeg reda odgledah film.
Ono što me je zadivilo i oduševilo jeste vizuelni efekat celog film, neverovatna (čak možda i previše dobra) gluma Robert Downey Jr., poslovično dobri Jude Law i odlična režija Guy Ritchie, koji ovde nije baš u "svom fazonu" ali opet "kick some ass" i poslednje ali možda i najbitnije - ovaj deo je samo zagrevanje za ono što nas očekuje: Holmes (+ Watson) Vs. Professor Moriarty... Već svi znaju da ovaj, Holmes iz 21. veka, nije ni nalik Jeremy Brett-u i onome što u glavama zamislimo kad spomenemo slavnog detektiva. Međutim, i neke druge "poznate face" su doživele svoju promenu, pa što ne bi bi Holmes... Ovde je on mnogo više čovek iz naroda, totalni ekscentrik opsednut slučajevima, koji su mu duševna hrana. On je pored toga i fizički jači od gore pomenutog "pretka". On se tuče, poznaje i neke borilačke veštine ali opet sve to detaljno razradi na taktičkom planu. Mnogima će ovo zasmetati i ne krivim ih. Ok, shvatli smo da ume da se bije ali ne preterujmo sa tim. Kad sam već stigao na taj deo, moram da kažem da su mi te, nepotrebne scene tuča potpno višak. Njima ulazimo u neki akcioni, prazan hod, potpuno van svakog konteksta i "bitnoće". Još jedna mana koju bih izneo jeste slabo zadržavanje na pronalaženju "dokaza" u vezi sa glavnom radnjom, da bi se na kraju, kao iz bureta "prosulo" sve... Mislim da Holmes nije Hercule Poirot. Ili se varam? Da ipak završim u pozitivnom tonu i kažem da je film prepun duhovitih i ironičnih opasku, odličnih dijaloga i sjajno izbalansiranog odnosa Holmes Watson, naravno zahvaljujući, ponavljam, odličnim glumcima. Rekao sam na početku ali zaista moram ponoviti: vizuelno, film je savršenstvo. Bilo da je rađen u studiju, kompjuterom ili kako već, atmosfera uz odličnu scenografija ostavljaju bez teksta. (sreća vaša što sam film gledao pre otprilike 5 sati, pa mi se tekst povratio )Ko bude gledao film "širokih vidika", što se provlači kao neki lajt motiv kroz film (naravno, vezano za radnju, ali bih ja pomislio i kao savet gledaocima) svideće mu se novi Holmes, ko bude očekivao Brett-a, razočaraće se. Od mene, za prvi deo, nadam se, serijala, jedna 8. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 10:25 |
||
|
Svakako jedva čekam ovo, za sada još nije izašao dobar release tako da ću pričekati barem R5 verziju.
![]() Dodao bih i da Sentinel radi na prijevodu, znači imati ćemo odličan prijevod za ovaj film. ![]() |
|||
![]() |
|||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 16:57 |
||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 20:53 |
||
|
Evo i mene sa utiscima o filmu
![]() Pored činjenice da sam bila u bioskopu posle xy vremena i da je samim tim sve super i odlično, da sam ja, koja nisam ljubitelj kokica pojela pola jecinih i pola od mm, a potom vapila za sladoledom da izbrišem ukus soli ![]() i sedela pored jece u mraku što je prilično izazovan doživljaj. Pored prevoda koji je bio poprilično loš ![]() ![]() (jeca će da potvrdi)...došlo mi je da ih zamolim da zaustave film dok podesim prevod u SW ![]() ![]() ![]() Ipak, odgledala sam film nekako i evo moje mišljenje. Film je dobar, zanimljiv, Robert Dauni Džunior me ne oduševio, nego nemam reči. Kakva gluma i kakav lik Što je šef rekao vizuelno odlično. Dva puta je radnja usporila toliko da u onom mraku, u pretoploj sali, posle samo 3,5h sna prethodne noći i pored jecike umalo nisam zaspala , ali to je bilo samo 2 puta i može mi se oprostiti, a i filmu (nije film kriv, već se one jedinice koje sam brisala i koje su me smorile )Priča nije loša, sviđa mi se i dedukcija za borbe i uopšte u slučaju....ma, sve u semu super...jedva čekam nastavak i jedva čekam sledeći vikend kada gledamo Avatar, pitanje je samo hoću li opet biti pored jecike ili između AcaNa i Slowa ![]() |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 21:03 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 21:06 |
||
I ja se priključujem, čovijek je zakon nad zakonima |
|||
![]() |
|||
oblak24
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 23:27 |
||
|
odličan je film, kako ne bi bio kada ga je radio Guy Ritchie. do sada su me svi njegovi filmovi ugodno iznenadili.
|
|||
![]() |
|||
Calvin Klein
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:23 |
||
|
cuo sam za film,al ga jos nisam odgledao.
|
|||
![]() |
|||
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 11:49 |
||
|
Eto ja sam ga isto išla gledat u kino i što da kažem, film mi je super i uživala sam u gledanju i prije svega u glumi Robert Downey Jr.-a.....odličan lik
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 20:40 |
||
|
Hvala Sentinel za prevod filma Sherlock Holmes (2009) Preuzeti ga mozete ovdje: |
|||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
![]() |
|||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 17:33 |
||
hvala care ![]() |
|||
![]() |
|||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 22:40 |
||
|
Odlican film, odlicna prica, odlicni efekti, gluma, sve je pun pogodak. Nije ni malo dosadan, cak je i smesan u nekih scena narocito Robert
I kao sto je film zavrsio nadam se na nastavak zar ne? Ocena 10.1/10![]() Sentinel, hvala na izvanrednom prevodu! ![]() |
|||
![]() |
|||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 23:36 |
||
|
Vidim na imdb-u da su ljubitelji knjige uglavnom oduševljeni kako su Holmes i Watson prikazani. Upravo ga pogledah i moram reći da je se i meni koji nisam čitao taj segment najviše svidio. Čitav taj njihov međusobni odnos, kako Holmes nervira Watsona ali istovremeno su i veliki prijatelji. Ova dvojica odlično odglumili.
|
|||
![]() |
|||
ashca$h
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 04:30 |
||
|
Gledao i stvarno preporucujem svima da urade isto.Robert i Jude su stvarno dobro odigrali svoje role.
|
|||
![]() |
|||
Zloco&company
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:24 |
||
|
Jako dobar film...ali nešto mu fali da bude genijalan, ali neznam šta...just can't put my finger on it
|
|||
![]() |
|||
hkirin1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 18.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 55 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:43 |
||
|
top film, mnoštvo komičnih scena, gluma odlična, perfektna deskripcija doba u kojem žive i način života ljudi, sve u svemu jako preporučeno!
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |