| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
GTA IV |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: GTA IVObjavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 17:38 |
|
jel tko igra ovu igu,pišite vaše komentare,ja je nažalost još nemogu igrati jer nemam jak kompjutor,pa dok ne nabavim jači.....
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 17:59 |
|
Jedini komentar je da je igra ODLICNA! Igram je jos od 4-tog decembra, grafika i gameplay i detalji, i mnogo interesantne i nove opcije ima u igru, ma sve je naj naj... Za tu igru ceo svet kuka i se zali zbog toga sto je mnogo zahtevna, ja sa AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4200 je igram na minimum, jedino me procesor koci(i to za minimum), graficka i ram su mi taman za nju.... I jos jednom, igra je odlicna!!!
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 18:31 |
|
jesu misije zanimljive,čuo sam da ima dosta pogrešaka u igri pa svii kao čekaju neki patch da izađe,jel šta od toga istina
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 18:46 |
|
ima nekih bugova, ali ko zna kad će biti neki patch, do tada možda ću da je pređem celu
![]() Inače misije su super, standard, uđes u neku bandu, radiš za njih, onda se pojavi druga banda pa radiš i za njih, pa onda jedna banda traži da ubiješ lidera one protivničke bande itd... A tu je i tvoj Cousin Bellic koji te u početku ubacuje u igru, što kako da radiš, a Niko Bellic priča i SRPSKI!!! Baš sam se prijatno iznenadio, kad nekog udariš sa autom u drugo auto, on kaže, TI SI IDIOT , ima i puno reči koji Niko priča na srpski(Šta je! Ne mogu da verujem i td...), samo bar da su našli nekog srbina da to zvuči malo bolje, realnije, ovako glupo akcenat je nikakav..... Ima dosta novih stvari, Internet caffe-a gde proveruješ mejl, pa dobijaš poruke u koje prihvataš nove misije, igranje pikado, kuglanje, imaš i Putarine preko mostove, kao ono ideš i moraš da zaustaviš da bi platio putarinu i ideš dalje hehehe, ako razbiješ rampu, onda odma policija te juri. Kad ukradeš policijski auto, imaš u njega kompjuter gde proveruješ adrese građana tog grada, ili proveravaš dosije kriminalaca, ili rešavaš policijske zadatke, razbijaš bande i td....Kad kradeš neko auto, on proba prvo da otvori vrata, pa onda razbije prozor laktom, ili nogom, i odmah alarm se uključi, a kad uđe u auto spaja žice da startuje auto, znači pazili su na dosta detalje, što mi se jako sviđa. I kad previše razbiješ auto, auto više neće da pali, i onda Niko se nervira: Come on baby, start, come on, start please!!! Kad ideš velikom brzinom i udariš jako u nešto, onda Niko izleti preko šoferšajbne, i koliko puta se okreće i udara s glavom na ulicu, svugde se prikazuje krv....Ažurirao icemaher - 09.Prosinac/Dec.2008 u 18:53 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 19:09 |
|
...vidim da je stvarno odlična igra ovo mi se sviđa sa ukradenim
policijskim autom,pa onda možeš gledati dosje kriminalaca i
adrese,odlična ideja..a jel možeš npr vidiš adresu tog kriminalca,i
odeš do njegove kuće i malo ga pretučeš
...jel ima šanse ikakve da pokrenem igru sa ovom kongfiguracijomProcesor Intel Celeron D 347, 3066 MHz (23 x 133) Grafička kartica GIGABYTE Radeon X1550 (256 MB) 2,5gb ram-a |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 19:57 |
trenutno igram samo misije koje dobijam, nisam se zezao mnogo sa policiskih auta...a za konfiguraciju, ne znam druze, nadji igru na listu i probaj ovde: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest |
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 447 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 03:37 |
|
a šja sam igricu prešao na ps3...i ok mi je...to je jedini gta..koji sa m prešao...nakon vice citya...ali me zanima za komp..dali bi ju mogao igrati bez problema...sa ovime...procesor amd athlon x2 6400+
a grafićka je dvije 8800gt spojene u slim....512mb svaka i 3gb rama 800mhz Ažurirao denis-pugy - 10.Prosinac/Dec.2008 u 03:37 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 04:09 |
|
denis, 100% mozes da je igras! garantovano! jer procesor ti je puno bolji nego moj x2 4200+. probaj svoj pc na onaj gore sajt koji sam postavio i videces odma rezultate.
|
|
![]() |
|
UsualSuspect
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 183 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 16:37 |
|
Igra je fenomenalna! Nisam je igrao, niti mogu da je igram nažalost, ali sam je video kod druga. Slažem se da su mogli da porade na akcentu malo, ali šta je tu je. Bolje išta nego ništa
Igra ima bagova, ali trebalo bi da bude patch još malo. Zahteva minimum 3.0 shadere, ali se nadam da će napraviti nešto kao za BioShock, da može da se igra i na 2.0 shaderima. Minimum 256 MB video RAM-a, inače igra neće raditi lepo. Sve u svemu, odlična igra i nadam se da ću je što pre probati
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 02:48 |
|
Ma igra je zver, ni jedna do sad nije mi tražila јаči procesor nego ovaj što imam, ali ova bogami traži neki amd phenom x3 ili Intel Quad da bi je igrali kao što treba.... Igram je na 800x600 na low detalje i po malo ono secka, pa zamislite šta vam treba da bi je igrali na 1024x768 high detalje
|
|
![]() |
|
UsualSuspect
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 03:20 |
Probao sam je večeras kod brata. Ima AMD Sempron 64 2800+, RAM 1GB i grafička MSI Nvidia 6600GT 128MB. Šta reći, sem da je učitao igru Igra je toliko seckala, ne znam da li je prelazila 1 frejm po sekundi Bez shader model 3.0 i 256MB video RAM-a, NI NE POKUŠAVAJTE da igrate...Jednostavno nije moguće...Preporučuje se 7900 256MB ili jača grafička. Čak mislim da ni 1GB RAM-a nije dovoljan Sve u svemu, za moje standarde previše.
|
|
![]() |
|
slavep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2008 u 19:52 |
|
IGRA NIJE LOSA
Ažurirao Vedder - 12.Prosinac/Dec.2008 u 19:58 |
|
![]() |
|
nolan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2008 u 16:55 |
|
Ja tu igru upravo skidam jedva ćekam da ju poigram.
|
|
![]() |
|
tasholi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 18.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 97 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 22:18 |
|
A dali mozda postoji cd key , da bi u instalaciji isao offline, posto da bi se startovala igrica trazi cd key? Inace igrica je haos, jedino zasad je to problem bar kod mene sto ne mogu da je instaliram offline.
|
|
![]() |
|
UsualSuspect
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 23:58 |
|
E to i jeste najveći fazon. CD Key ne postoji, barem koliko ja znam.
|
|
|
|
![]() |
|
tasholi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 18.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 97 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:03 |
|
Imaju neki na swerials.ws ali ne funkcionisu.
|
|
![]() |
|
UsualSuspect
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:09 |
|
Kada sam je instalirao kod burazera(što bi Niko rekao buracera
), koristio sam Razor-ov crack, tako da možeš da probaš sa njim, mada ne znam koliko je pouzdan.
|
|
|
|
![]() |
|
tasholi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:12 |
|
Nije problem u cracku, instaliram ja bez problema, ali samo online opciju u instalaciji, a kad probam offline onda mi trazi pri pokretanju aktivacioni kod.
|
|
![]() |
|
UsualSuspect
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:17 |
|
Možda imaš opciju activate later ili tako nešto, ne sećam se baš... Znam da sam uspeo da je pokrenem kod brata.
|
|
|
|
![]() |
|
UsualSuspect
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 20:17 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |